Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Demi Moore v roli vojenské důstojnice, kterou vybrali na výcvik do speciálních oddílů americké armády. Nejdřív ale musí překonat nástrahy vojenského výcviku, mužské povýšenosti a dokonce sabotáže, aby dokázala své schopnosti, přičemž si je celou dobu vědoma, že budoucnost žen v armádě závisí na úspěchu její mise. (Intersonic)

Recenze (286)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Námorníctvo už nieje tým čím bývalo! Už to nieje ten čisto pánsky klub v ktorom si členovia po nociach leštia svoje samopaly. A tými samopalmi myslím samozrejme bajonety. Nie-nie. Do sveta chlpatých podpazuší a zaparených vajec prichádza očividne svojím zovňajškom neistá politická nominantka s pohľadnejšími krivkami. Avšak po tom, ako po obrazovke začali pobehovať samí chlapi moja pozornosť išla prudko dole, takže nič moc. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

V podstatě se od Demi Moore v posledních letech nedá asi nic víc čekat, než tyhlety rádobyáčkové slátaniny. Před filmem je vždycky plno vzruchu, člověk má dojem, že půjde o veledílo, které posbírá aspoň 5 Oscarů, a pak se nestačí divit, jak ho zase napálili. Ještě víc mě ale zaráží účast Ridleyho Scotta na téhlo stupiditě. On to přece nemá zapotřebí, tak proč ? ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Viggo Mortensena uznávám jako herce, který mě ještě nikdy v žádné roli nezklamal. Tady jej mám ještě raději, nasadil pekelný knírek a jal se úkolu, který je hodný mistra. Vycvičit ženu v elitní bojové jednotce. Tuto úlohu naopak nemohl zastat nikdo jiný než Demi Moore, ta v té době, co si pamatuju, připomínala chlapa. Ústřední dvojice je tedy jasná, zbylé postavy jsou hodny zapomenutí. Ridley nenatočil svost, ale taky nezklamal. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 9/10 Efekty 7/10/// +dobře natočené, dost dobrá hudba a především Demi Moore -některé pasáže nejsou moc dobře nasvětlené a některé jsou mírně nepřehledné/// Oblíbenost takových filmu u mě není moc vysoká, o to jsem byl více překvapen, že mě ten film dokázal do sebe vtáhnout. Po celou dobu byl zajímavý a hlavně hudební složka a hlavní představitelka tomu dodávali jistý náboj, při kterém jste pociťovali pocit vstát a jít se tam prát místo ní. /// Celkem 76%/// ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Možná jeden ze slabších filmů Ridleyho Scotta, ale přesto velmi kvalitní podívaná se skvělou a alespoň z počátku krásnou Demi Moore. Ve vedlejší roli potěší rozhodně nejvíc Viggo Mortensen, kterého možná několik fanoušků LOTRa ihned nepozná v jeho knírku, ale brzy mu přijdou na chuť. Bohužel je GI Jane filmem bez překvapení a náboje, který by diváka nutil pochybovat o hlavní postavě a jejím "poslání". ()

Galerie (63)

Zajímavosti (12)

  • Názov filmu G.I. Jane je odvodený z amerického slangového pomenovania mladého muža v armáde - G.I. Joe (Goverment Issue Joe - mladý muž vo vlastníctve vlády; Joe je veľmi bežné meno, ktoré nahrádza faktickú stratu identity človeka po vstupe do armády). (ČSFD)

Související novinky

Willis a Stallone: Akce je pořád baví

Willis a Stallone: Akce je pořád baví

23.08.2011

Jeho bývalá manželka Demi Moore si zahrála G.I. Jane, Bruce se teď připojil k týmu G.I. Joe. Konkrétně v roli „otce všech Joeů“, generála Joea Coltona. Kolovaly o tom drby už nějakou dobu, teď to… (více)

Reklama

Reklama