Reklama

Reklama

Psí vojáci

  • Velká Británie Dog Soldiers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na Skotskou vrchovinu přilétá jednotka seržanta Wellse, aby tu strávila několik dní cvičením. Po cestě objeví tábor a v něm jenom krev a zbraně, ze kterých nikdo nestihl vystřelit. Zároveň tu najdou kapitána Ryana, který jako jediný přežil. Ryanovým pomateným řečem o tom, že měl být jenom jeden, jednotka nevěnuje pozornost do té doby, než uslyší první hrůzostrašné zavytí. Začne zběsilý útěk a po něm nejdelší noc v boji proti tajemnému nepříteli, který si z obyčejných kulek moc nedělá. (Isherwood)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (336)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Hororový béčko podle mýho gusta. Ke zdejšímu hodnocení tady se radši opět nebudu vyjadřovat, páč proč bejt hned sprostej, že jo... Mě to třeba bavilo víc než nejlépe hodnocený film tohoto režiséra trošku přeceňovaný Pád do tmy. Tohle je ryzí zábava a jedna z nejlepších vlkodlačin. Intelektuálům vstup zakázán!80% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

KRVAVÁ HOSTINA+KRUTÁ RASA Prečo je okolo tohto filmu roztiahnutý sopel kultovosti? Lebo dobrých vlkodlačích filmov je fakt málo. A Neil Marshall vie dobre pracovať s atmosférou, čo neskôr naplno ukázal v PÁDE DO TMY. Vlkodlaci pôsobia ako vypchaté obludy z múzea, ale neuberá to filmu na atmosfére. Charizmatickí herci tiež pomohli. A čo je najhlavnejšie tento film je dokonlou ukážkou, prečo vznikla stokrát prevarená schéma "skupinka vojakov sa bráni krvilačným beštiám". Pretože toporné dialógy a priamočiare konanie k zeleným mozgom pasujú a diváka toľko neznechutia. Zaujímavá je aj hra s humorom - jednotlivé scénky pre fajnšmekrov sú tam akoby náhodou, ale potešia. Vo finále je humoru trochu viac a preto aj dávam štyri hviezdy... ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Fíha. Možná není zas tak těžké umístit se na nejvyšších příčkách mých oblíbených vlkodlačích filmů, když mě vlkodlačí subžánr v rámci horroru zase až tak moc nebere (pořád si na tom ale stojí lépe než upířiny), ale tomuhle filmu se to povedlo. Docela povedené masky, několik skvělých atmosférických a pozitivně nepříjemných scén (padající kráva, vrážení meče mezi zuby /husí kůže zmizela až po několika minutách!!!!!!!!!/) a i na humor dojde (lezoucí střeva, focení vlkodlaků). Moderní, akční, svižné, strhující, mrazivé, děsivé. Kevin McKidd si napravuje reputaci po Trainspottingu a sekunduje mu můj oblíbenec Sean Pertwee. Ne že bych začal mít rád vlkodlaky, ale tenhle film je skvělý. Více na mém blogu: www.hororovykabinetdreraserheada.blog.cz. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Vší tou laciností (pár efektních záběrů se najde, ale obraz vypadá televizně, hudba mi tam zoufale neseděla) a neiritujícím zřetelným fandovstvím (nespočet nápadů a fórků a celková poctivost) mi to bylo dost sympatické - měl jsem pocit jako by se amatérský tvůrce konečně zmohl na levný celovečerák, v rámci možností se vyřádil a stvořil solidní žánrové béčko. A dech mu nedošel ani ve finále, kdy v chajdičce v lese obležené vlkodlaky konečně dojdou náboje a jde se hodně nablízko. Jako horor slabé, survival slušný. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Až na trochu slabší vlkodlaky to bylo překvapivě hodně slušné. Začátek mě moc nebral (až na krávu samozřejmě), ale jakmile se vojáci s vědkyní ocitli v domě, začalo to být sakra zajímavé a napínavé. Maličko nezvládnuté mi přišlo jen to, že se smrtelností vlkodlaků to bylo dost podivné, jednou zabít šli, podruhé nešli, tak čím se tedy měli zabíjet? Ale nač nad takovými věcmi uvažovat u tohoto typu filmu, zábavné to je a víc od toho netřeba čekat. A dokonce i herci byli fan. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (16)

  • Film měl být původně prvním dílem trilogie. Žádná další pokračování ale nikdy nevznikla. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno