Reklama

Reklama

Psí vojáci

  • Velká Británie Dog Soldiers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na Skotskou vrchovinu přilétá jednotka seržanta Wellse, aby tu strávila několik dní cvičením. Po cestě objeví tábor a v něm jenom krev a zbraně, ze kterých nikdo nestihl vystřelit. Zároveň tu najdou kapitána Ryana, který jako jediný přežil. Ryanovým pomateným řečem o tom, že měl být jenom jeden, jednotka nevěnuje pozornost do té doby, než uslyší první hrůzostrašné zavytí. Začne zběsilý útěk a po něm nejdelší noc v boji proti tajemnému nepříteli, který si z obyčejných kulek moc nedělá. (Isherwood)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (337)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $3,883,000║ Ja neviem čo Neil Marshall vidí na tom rýchlom zmätenom strihu, ten mu asi najviac podráža kolená, príbeh ujde, aj keď sa tam postupne kopí veľa nelogických vecí a konaní, masky vlkolakov fajn, nuda nehrozí, stále sa niečo deje... ale aj tak nedosiahne to ani na priemer. /40%/ ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Místo, aby se vojáci postavili zvláštní jednotce, musí bojovat o holý život proti smečce vlkodlaků. To ještě netuší, že farma, kterou si vybrali, není nejlepším místem k úkrytu. A jak se zdá, s kapitánem Ryanem není něco vpořádku, ba co víc, jejich zachránkyně Megan nemusí být tím, za koho ji mají. Jednoduchý scénář, děsivé dialogy, ve kterých vyniká Cooper (nás nezajímá, kdo jsou a proč tu jsou, ale kde se nacházejí), průměrné masky nejsou nejhorší, ale vlkodlaci vypadají jako vycpaní (čelisti se nepohybují, oči strnulé) a k tomu mizerná kamera. Přesto film nepostrádá napětí, akční scény a gore. Dojde i na střeva ven, utržené hlavy a probodnuté hrudi. Efektní je závěrečná exploze. Pro zábavnost ponechávám hodnocení z minula. ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Příšerné, ale opravdu příšerné masky. Hrůza. Ale jinak vcelku zábavný, NEhororový film, dávající jasně tušit, jakým směrem půjde Marshallova příští tvorba. A musím se přiznat, že po Descent jsou Psí vojáci mým nejoblíbenějším filmem od něj. (Soudný den byl pro mě až moc ujetý) Britští herci jsou docela sympaťáci, navrch Sean Pertwee, který si SPOILER může odšrtnout další nápadité úmrtí v průměrném hororu KONEC SPOILERU. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Vlkodlaci? Pche! K smíchu! To už jsou drsnější sousedčiny čivavy, když se mi ty mrchy sápou po nohách, kdykoliv je míjím. Britský pokus o akční podívanou s lykantropy prostě nevyšel. Vizuálně velmi chudý, mezi ty německé, či rakouské blbiny na Primě by v pohodě zapadl. Připitomělý dialogy, což sice u béčka není handicap, ale hlavně po většinu času děsná nuda, kterou nevytrhne ani těch pár krvavých scének s vesele holdujícími vlkodlaky. Jediná lekací scéna v úvodu a posledních deset minut jakž takž ujde, zbytek je nuda, nuda, nuda......... ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Tento film mi evokoval atmosféru americké Krvavé hostiny, kde je také skupina lidí uvězněna v budově, kterou obléhají nestvůry, takže bych mohl dát průměrné 3* a jít dál. Jenže to nejde kvůli tragice tohoto filmu. A co vlastně bylo tak tragické?! Herci, scénář, kamera, ... snad jediné, co ušlo, byly ty potvory. Zkrátka jeden z těch méně dobrých béčkových hororů, který nezachrání ani střeva řinoucí se z břicha či rádoby vtipné hlášky tamních protagonistů ()

Galerie (72)

Zajímavosti (16)

  • Ve scéně, kdy je vlkodlak vystřelen ven z okna z horního patra, je možné vidět boty herce a konec kostýmu. (Investman)
  • Film měl být původně prvním dílem trilogie. Žádná další pokračování ale nikdy nevznikla. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno