Reklama

Reklama

Epizody(8)

Jake, Devon a Lexy jen o vlásek unikli útoku doslova armády panenek Chucky. O šest měsíců později Jakeova pěstounská rodina mu nedovolí navštěvovat Devona a Lexy pronásledují vzpomínky na nedávné vražedné události. Když všichni věří, že Chuckyho tyranie je navždy pryč, ďábelská panenka se vrací a plánuje se pomstít těm, kteří zmařili její plány. (mikki089)

(více)

Recenze (9)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstate ide už iba o to či vznikne tretia séria v roku 2023 alebo 2024. Ak v tom 24, párik radiátorov už bude mať cez 18 a tak to kľudne môže bežať na nejakom adult kanále, prípadne na pornhube. Ak budúci rok tak si budeme musieť počkať na ďalších 372.014 znovuzrodení Chuckyho. V podstate by to nebolo až také zlé, keby to nemuselo obsahovať povinné kvóty liberálnej agitky z 14.735 zábermi na kresťanský kríž za sekundu, teenage homokládami  ktoré sú podľa dievčatka údajne že strašne cool, feťáčky s psychickými problémami ktorej pomáhajú iba drugs, ktoré doesn´t work a pochopiteľne hlúpymi dospelými postavami. Chucky úspešne na konci druhej série vyžobral kopejky na pokračovanie, ktoré ako správne podotkol Marceloo bolo nepochybne točené s veľkým časovým odstupom a prinieslo zúfalý záver, kde Devon s jeho cute bojfjendom vo vianočných pyžamách potešili hlavne 4%+ staršej populácie 50nikov...Dejová línia sa vlastne už ani na žiaden ucelený príbeh nehrá, stavia na niekoľkých dobrých retro gore záberoch ktoré v poslednej sérii Chucky zhrnie do približne minúty a to je priznajme si trochu málo. Nechajte už Chuckyho rest in pieces, ako to sám povie, síce na adresu Jakea a Devona, ale možno si to jeho 372.015 reinkarnácia už naozaj priala... ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dějově zajímavější a nápaditější než první série. Nové díly skvěle vytěžila prostředí katolického internátu, postavy, Chuckyho i humor. I ve své druhé televizní sezóně je Chucky sázka na jistotu, tedy pokud ho máte rádi, samozřejmě. Sváteční díly jsou parádní a krve je tu hromada. Nejdivočejší rovná se v tomto případě nejzábavnější. A když funguje i příběh, není si na co stěžovat. Brutální vánoční finále je parádní. Více zde. Brad Dourif si to dává naprosto neuvěřitelně, atmosféra je funkční, scénář plný šílených nápadů a brutálních smrtí taky, závěrečná Chuckyho rekapitulace je boží a Alyvia je kus. Víc Chuckyho = více zábavy. 80 %. lepší a konzistentnější než prví řada. ()

Reklama

MightyHal 

všechny recenze uživatele

První série byla výborná, ale přišlo mi že místy se stáčela lehce do cringy teen dramatu alá CW. I přes to že v průběhu jedničky se od toho více a více upouštělo, tak mi ten pořád něco lehce chybělo a bylo to na 4/5. Druhá série je ale přesně to proč miluju Chuckyho. Campy humor, hravost, gore, zábavné chuckyho alternace či absurdnost. Čemu i pomáhalo to že se to odehrávalo celé v křesťanském nápravném středisku pro mládež. Hltal jsem to neskutečně a snad jen vytku že to drama mezi Jakem a Devonem bylo moc roztahaný. Trochu jsem totiž doufal že tam bude už více přátelských chvil mezi celou partou a mín hádek a nebo že minimálně nebudou trvat celou sérii, ale i tak pecka. Miluju! A jak říkám, pokud vás ten camp a překombinovanost sere, tak asi nemáte Chuckyho rádi. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/10. Chuckyho jsem vždycky měl rád ale jednoduše na Jason Voorheese,  Michaela Myerse nebo například Leatherface nemá. Když jsem viděl první sérii tak se mi líbila a byla za mě 8/10 a od druhé série jsem měl očekávání a první dvě epizody byly skvělé ale od třetí to šlo dolů a to až do paté epizody ale od šesté až do finální to bylo skvělé. Seriálu bych normálně dal 9,5/10 možná i 10/10 ale jedna věc tuto druhou sérii shazovala dolů a to ta brejlatá postava kterou díky bohu Chucky v šesté epizodě zabil a já byl tak rád. Ta brejlatá holka byla tak ukecaná, nezajímá a tak otravná. No díky bohu že zemřela. Příběh je velmi dobrý, postavy jsou sympatycké, hudba je výborná, atmosféru tento seriál má solidní, napětí je zde docela časté, lokace jsou zajímavé a kamera filmu je výborná. Doporučuji. ()

Mini_X 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem viděl, druhou sérii vraždící zrzavé panenky Chucky. Která si bere kořeny z minulé série a to dobrým smyslu, ale i v tom špatném. Ale popořadě. Z touhle sérií má dost dobré pozitiva. Druhá série začíná hned a nezdržuje se zbytečně. Ale to si nosí své chyby. Kvůli tomu, že děj běží jak splašené stádo býků, tak se nemůžete moc vžít do postav což je pak problém v dalších epizodách. Taky jedné problém co se táhne celý seriál je, že se tu zabíjí hodně postav co mohli mít potenciál v seriálu, ale seriál se rozhodnul je skoro všechny zabít. Ale je taky super vidět postavy z minulých Chucky projektů. Samotný Chucky, byl opět hláškující zrzavý zabiják, který dokáže pobavit kohokoliv. Ale dvě věci mě tu nejvíce vyčítají. Za prvé postava Lexy, která má v druhé sérii problém, který se neustále vrací a vrací až je to už otravné a únavné. Kvůli tomu, mě začal Lexy strašně otravovat. A poslední věc, poslední epizoda. Finální epizoda, působila jako dlouhá potitulková scéna sedmé epizody a také působila v první části epizody jako filer (v druhé části se to trochu zlepšilo). Na závěr řeknu, že se jedná o fakt malé zklamání, které, ale funguje. 6/10 ()

Galerie (60)

Zajímavosti (7)

  • Dům, ve kterém žije ve druhé sérii Tiffany (Jennifer Tilly), je stejný dům, který se objevil v seriálu The Boys (od r. 2019), konkrétně v epizodě Herogasm (2022). (nedvva)

Reklama

Reklama