Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Ve druhé řadě se Kateřina konečně ujímá ruského trůnu. Zosnovat převrat proti manželovi jí možná připadalo obtížné, ale nebylo to nic ve srovnání s osvobozením země, která o svobodu nestojí. Kateřina se pouští do války se svým dvorem, vojskem a dokonce i s vlastní matkou, aby přinesla Rusku osvícení. Bojuje i se svým srdcem, když se z nenáviděného manžela Petra pomalu stává... vězeň? Spojenec? Milenec? Kateřina si nakonec uvědomí, že pokud chcete změnit svou zemi, musíte jí nejprve dovolit, aby změnila vás. A že stát se "Velikou" vyžaduje mnohem větší úsilí, než si dokázala představit... (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (15)

NikiVai 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hurá! Petr žije, bez něj by to bylo ono. Ve vězení už netropí tolik taškařic jako v první sérii, ale i tak je opět skvělý. A Kateřina jakbysmet. Zase super satirická zábava plná košilatostí. Malinko mě už otravovalo téma lízání, ale tak snad Kačku tyto choutky už přešly. No a z dílu s názvem "Čurák" jsem málem odpadla ze židle :))) ()

rostsoft 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série byla velmi dobrá, ale ta druhá byla naprosto exkluzivní. Už dlouho jsem se tak nezasmál, autoři si na nic nehráli a prostě dělali čistou zábavu. Takže v carském Rusku uvidíte velké množství černochů, indiána, a dokonce mám pocit, že jsem tam zahlédl australského domorodce. Což ovšem k tomto díle působí komicky, i když důvod byl možná jiný. Každopádně se jim to povedlo na výbornou a doufám že uvidím další řadu. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„TOHLE JE RUSKO! ZAJÍMAVÉ… NIKDY JSEM TO NESLYŠELA V POZITIVNÍM SMĚRU…“  Tak druhá série je perfektní! Mnohem větší zábava, než jednička! Ti dva si dělají naschvály (– ona s ním neposnídá, on jí nedolíže…) a často je přítomen ftip sarkastický nebo cynický, protože…. protože TO JE prostě RUSKO! Baví i jiný postavy a fakt jde o historii podanou zábavnou formou. Už se těším na další řadu!     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Rodiče mě neměli moc rádi (ale srát na ně!). 2.) Chcu pochopit Putina. (ty vole, TO JE RUSKO!). /// Thx za titule „Jana Děžínská“.                 PŘÍBĚH  ****  HUMOR  **  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ne ()

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračování historické úchylárny pokračuje a to ve velkém stylu, protože tato druhá řada jede ve stejném směru jako ta první. Elle Fanning a Nichoas Hoult jsou boží a své role si užívali skvěle. Dle konce není jisto, zda vznikne pokračování.... uvidíme časem. Druhá řada si zasluhuje asi 8/10 jako ta první řada. ()

Milo384 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série mě bavila víc. Líbilo se mně více plánování svrhnutí cara v první sérii, než zvládání intrik dvora a rozhodování se, jestli má Kateřina zabít cara Petra. Přišlo mně, že tato série je vážnější. Už není tak hravá a vtipná. U pár dílů jsem se nudil. Postava matky Kateřiny je až otravná. No a na konci bývalí panovníci Švédska jsou zbyteční, jedině že by byli mezi hlavními postavami v další sérii. Možná jsem měl přehnané očekávání. ()

Galerie (87)

Reklama

Reklama