Reklama

Reklama

Epizody(10)

Recenze (56)

Dlaha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál mě nadchnul. Příběh úžasný. Skoro každý díl nějaký nový překvapivý prvek. Nikdy jsem nevěděl co čekat, drželo mě to na špičkách. Všechny hlavní postavy sympatické a skvěle zahrané. Jasně, je to divný, ale já divný rád. Jen nebýt toho závěru série. Čekal jsem katarzi a nějaké završení. Třešničku na dortu, po které mi zůstane vyset brada. Místo toho jsem dostal 50 minut dlouhý trailer na druhou sérii. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

VAROVANIE: MOJE KOMENTÁRE SÚ PRE VäČŠINU UŽÍVATEĽOV URÁŽLIVÉ!!! Môžu spôsobovať nevoľnosť, úzkostné stavy a depresiu!!! ---Môžu obsahovať stopové prvky SPOILEROV--- Počas úvodných epizód som nad dejom ktorý napredoval slimačím tempom lámal palicu aj ja ale treba povedať že posledná epizóda otvorila množstvo dvier cez ktoré sa seriál môže uberať a tak ostáva dúfať že nakoniec autori otvoria tie správne. Rukopis Ridleyho Scotta je čitateľný, z môjho pohľadu Raised by Wolves nie je seriálom ktorý by mi doslova vyrazil dych (skôr naopak najmä v úvode ma sklamal) ale rozhodne má potenciál stať sa obrovským prekvapením...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra. ()

Reklama

Gurtha 

všechny recenze uživatele

Měla bych dát alespoň 3*, ty jsou pro mne ale znakem průměrnosti, což je přesný opak tohoto seriálu, který mě v prvních dílech plnil nadšením a obdivem. Postupem času se z něj ale stala nablýskaná matrioska – jak tvůrci stále otvírali nová a stále šílenější témata, která nechávala zapomenout dosavadním otázkám pro jejich nepodstatnost. Definitivní ránu tomu zasadil poslední díl, který zcela obrací dosavadní děj a z devíti hodin napětí tvoří jen velice dlouhý prequel k něčemu, co teprve přijde. Co to bude netuším a vězte, že mě to ani nezajímá. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série je bohužel něco jako trailer na sérii další a následující (?), že kterých se vlastně vyklube prequel k POZOR SPOILER k Prometheovi? Engineer v posledním díle byl totiž jasnej, stejně jako mlíko androidů a Matka a Otec. Osobně by mi to ani nevadilo, jen mi do toho nezapadá ta válka na Zemi. KONEC SPOILERU. Témata ohledně náboženství, válek, citů androidů a dalších jsou tu tak nějak nevytěžená, postavy kromě Matky a Otce jsou tu k prdu, o planetě se nedozvíme nic a kromě jednoho dílu je tu spousta zbytečné vaty. Jsem z toho seriálu zmatený, takže dám i zmatené hodnocení. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Přestože seriál nabízí mnoho lákavých prvků – osidlování nového světa, konflikt mezi věřícími a ateisty, androidy a jejich lidskost – neoslovilo mě to tak, jak jsem čekal. Jako by tomu chybělo kvalitnější lepidlo. Ani mi nevadilo to, že mé sympatie se neustále přesouvaly od jedné postavy k druhé. Vadily mi ty neustálé hádky a osočování z toho či tamtoho a nedotažené zápletky. Škoda, že jsme se nepodívali do tropického pásu, aspoň bych na chvíli utekl těm šedým a modrým filtrům. Trochu tomu taky možná škodí, že je tu až příliš cítit režisérův Prometheus. Druhé sérii, pokud bude, možná dám šanci. (1 331.) ()

Galerie (210)

Reklama

Reklama