Reklama

Reklama

VOD (1)

Marc Spector pronásleduje zločince Harrowa a musí vyřešit svoje spory s Laylou a Stevenem Grantem. (Disney+)

Recenze (36)

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě zde chybělo to zmatené psychologično, které bylo tak bravurně zvládnuté v prvních dvou dílech. Nyní se seriál očividně přiklání k čistokrevné komiksové zábavě, a i když je zde akce mnohem víc, pořád si říkám, že styl prvních dvou dílů mi přeci jen k srdci přirostl více. Uvidíme, kam se pohne nadcházející díl, ale tak trochu tuším, že oním typicky Marvelovským směrem. Doufám ovšem, že Stevena uvidíme častěji, svým zmateným já v moonknight obleku si mě prostě získal. ()

lookin328 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát už to bylo slabší. Špatné CGI už mě pomalu (pěkně rychle) začíná vadit. Cěkal bych taky posun ve vztahu Mark X Steven, chybí 3 epizody a furt se jen hádaj jak dva kouhouti na jednom smeťáku. Doufám, že to nedopadne stylem, že v polovině posledního dílu najednou najdou dokonalou symbiózu, viz druhej Venom… Co je stále perfektní, tak to výkon Isaaca, ten prostě jede strop.. ()

Reklama

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na pohodku epizóda kde napríklad začiatočný súboj je fajn a aj súboj na tom ihrisku, kde dokonca príde pár drsnejších zabití, a príde aj už nebohý Gaspard a musím povedať, že podal dobrý výkon, ale najviac sa mi páčil súboj Layli s tým černochom, i keď mohol byť dlhší. Čo však extrémne sklamalo je zasadanie božskej rady, to bolo o prde. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První půle seriálu je za námi a až teprve teď to začíná působit, jakože by se mi to mohlo i líbit. A po dvou dílech, kde mi to nesedělo, hlásím spokojenost. Příběhově to válí neskutečný obrátky a až příjemně jsem překvapený jak oproti klasickému MCU to má velkou snahu odvykládat komplexní příběh, kdy pořád věřím, že mají ještě pár příběhových klíček v rukávu. Celá epizodní archa se odehrává v Egyptě, což zase krásně pomáhá příběhu a s zdejší atmosférou se daří více nasát tu mystickou schránku. Přestože úvod, kdy Steven vyřídí hrstku zlodějíčků ještě není úplně ono, tak choreografie je tam epesní s krásný příslib celé epizodě. Druhá znamenitá situace je s bohy, kde se nám dává patřičný background postavě Konsua, o němž zatím víme žalu málo. No a pak samozřejmě konfrontace na závěr, kdy se poprvé pracuje naplno s naším novým hrdinou, krásně vidíme kostým schopnosti, zkrátka standard na který jsme u MCU hrdiny zvyklí. Nepříjemný střih je minulostí, nepůsobí to chaoticky a konečně mě to celé bavilo! ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je s podivem, jak rychle klesá kvalita tohohle seriálu :). Tématika Egypta mě osobně nijak neoslovuje, Ethan Hawk je ve své roli tuctový a způsob, jakým je tenhle díl natočený, nedává moc důvodů k vyskakování do stropu (jak je již v Holywoodu zvykem, ve střižně sedí epileptik, takže akční scény jsou totálně nepřehledné). Samotná postava Moonknighta nemá moc čím zaujmout. Hororový nádech prvního dílu je fuč a co se komediální roviny týče, ta neexistuje. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (27)

  • Z Laylina (May Calamawy) pasu lze vyčíst, že stejně jako Marc Spector (Oscar Isaac) nebyla mezi zmizelými během Thanosova lusknutí. (NiWi)
  • První zmínka v komiksech o bohyni Tefnut je ze sešitu „Official Handbook of the Marvel Universe #5“ z dubna 1986. (Kubaaa97)
  • Marc Spector (Oscar Isaac) používá v epizodě alias Rufino Estrada. Estrada je ve skutečnosti poslední příjmení herce Oscara Isaaca. Celé jeho jméno zní Óscar Isaac Hernández Estrada. (NiWi)

Reklama

Reklama