Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co při automobilové nehodě ztratili svého jediného vnuka, unesou lékařka Audrey (Sheila McCarthy) a Henry (Julian Richings) těhotnou pacientku s úmyslem provést „obrácený exorcismus“ a Jacksona umístí do jejího nenarozeného dítěte. Netrvá dlouho a zjistí, že Jackson není jediným duchem, kterého prarodiče pozvali do svého domova. Nyní začíná závod s časem pro pár, stejně jako pro těhotnou ženu, aby zjistili, jak se dostat ze situace, kterou udělali. (Flekoun58)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (80)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"Justin G. Dyck" točí jednu TV, romantickú či vianočnú kokotinu za druhou, a potom vyrukuje s takouto za 5 korún spáchanou, veľmi vydarenou podivnosťou s diabolským nádychom. Toto som si mal nechať na záver (hororového) dňa do Márie tam. Mohol to byť vrchol, lebo dnes ma už zrejme nič (z plánovaného) neprekvapí .. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Jako jo, je to dobrý. Povedenej malej film, kterej funguje jak má a nemá hluchý místa. Ale... Můžu ho mít rád? Nejspíš ne. Bohužel se jede mód, kterej vyžral mozek většině současných západních (nejen) tvůrců. A tím je (pro levičáky) zásadní téma současnosti: klasický rodinný model je toxický, nefunkční a přináší jen zmar. Největším neštěstím a zlem pak jsou pro děti jejich rodiče. A tak opět můžeme sledovat na chlup stejnej scénář jako u Color Out of Space, a to pozvolný rozklad (zbytků) rodiny. Opět jsou všechny (bělošské) mužské postavy vykresleny v negativním světle, buď jako slaboši, podivíni nebo hajzlové. Taky tu máme jednu symbolickou (ale absolutní) černošskou oběť (jo, tu s igelťákem přes hlavu). Opět tady je jedinou racionální a kladnou postavou, která chce do chaosu zavést pořádek, černošská postava (jediná to naděje zdegenerovaných bělochů), a opět neuspěje (bílým není pomoci). A opět vše končí absolutním zmarem. Je to furt dokola, ať už koukáte na věci od Mikea Flanagana, nebo prostě můžete naslepo hodit vidlema, a na druhým konci bude stejnej umrčenej marast. Moc se těším, až tahle generace politicky korektních cuckoldů odejde, a nastoupí nějaký obrozenecký hnutí. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Uzavřete smlouvu se Satanem a peklem se vám odvděčí. Audrey a Henry Walshovi jsou vskutku pár k pohledání. S laskavým úsměvem a starostlivou vráskou na čele obětují bez mrknutí oka kohokoliv, jen aby vyšel plán, který tak dlouho a pečlivě připravovali. Jenže jak známo, Satan je pán klamu a zahrávat si s duchy se nevyplácí. A když jim pak nabídnete nenarozené dítě, jehož tělesnou schránku lze obsadit a vrátit se tak do světa živých, nu, pak se o ni klidně poperou. Solidní herecké výkony, pěkná kamera, atmosférická hudba, dostatek mrtvých a krev. Tedy sněžná fréza odvedla skvělou práci a pavoukovitý černoch dal vzpomenout Vymítače ďábla. Kanada mne opět nezklamala, mám rád jejich horory, divnosti, podivnosti. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Byl jsem velmi příjemně potěšen, že se po delším čase objevil nějaký šikovný debutant, kterému se takřka doma na koleni povedlo splácat takhle povedený, malý, laciný horor. No a pak jsem si ho tu na ČSFD rozkliknul a nechápu vůbec nic. Protože Justin G. Dyck je evidentně zkušený kanadský televizní specialista na romantické a vánoční filmy ... a teď přijde s tímhle? Každopádně ne že bych si stěžoval. Tady rozhodně platí, že za málo peněz hodně muziky. Dobře zahrané postavy, smysluplně napsaný scénář a především opravdu funkční strašidelné scény. Kvalita těch démonických zjevení se pohybuje mezi slušnou a luxusní a z fleku by se minimálně některá z nich mohla objevit i v řádově dražších kino filmech. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Spíš náhodou než cíleně v poslední době narážím na satanistické horory.  Po klasickém Night of the Demon se vydávám do Kanady na podivné setkání s dvěma staršími lidmi a jejich vírou v Pána Zla.  Drsná příchuť černého humoru, parádní strašení a překvapivě nejednoznačné završení jinak zcela přímočarého koketování s pekelnými silami, tak by se dal charakterizovat tento velmi zdařilý příspěvek do početné rodiny ďábelských hororů.  Zejména pak to strašení mě tu potěšilo, bubáci se totiž opravdu povedli a tohle bych svým odrostlejším výrostkům na rozdíl od mnoha známých wanovštin  nepustil, nechtěje tedy několik prořičených nocí či vyššího účtu za elektřinu díky rozsvíceným světlům. Ano, takto má vypadat pravý horor a ne , že by i mně ostřílenému mazáku nenaskočila místy minimálně husí kůže. Na své si pak přijdou i uctívači krvavých kultů, hororem zcela nepolíbený režisér se totiž nebojí ani brutálnějších scén a  ten některými  kritizovaný nejednoznačný (otevřený?) konec za sebe spíš kvituji, nemusím mít vše vždy na stříbrném podnose, byť svou představu o vysvětlení mám.   ?spoiler?: Zbývá pět dnů do pekla na Zemi... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Dům používaný po většinu filmu je ve skutečnosti dům scenáristy Keitha Coopera. Henryho a Audrey ložnice a Ianův sklep však byly natočeny v domě režiséra Justina G. Dycka. (Piercee)

Reklama

Reklama