Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Enterprise zažije zvláštní nehodu s experimentálním kvantovým pravděpodobnostním polem. (SkyShowtime)

Recenze (44)

padina odpad!

všechny recenze uživatele

Po praštěném Elysian Kingdom z první série tvůrci vyplodili cosi ještě mnohem strašně strašnějšího. Dokonce i horšího, než bych při svém pesimismu čekala. A přitom to mohla být tak emotivní kapitolka! ---- Jediné dva světlé okamžiky: 1) Chapel/Spok - vyřešeno - SLÁVA!  ---- 2) Zmíněna Carol - příjemná reminiscence. ------ Ovšem  brežněvovsky obočnatý Kirk mi vadí velice i se svým bráchou vzhledu Milouše ze Saturnina. V alternativních realitách byl alternativní vzhled částečně, ač jen nepatrně, přijatelný. Ve "skutečném světě" je pro mě nesnesitelný. --- A La'an budou muset asi utopit jako Tashu, aby Jima navždy neklofla. --- Závěrečný heroický sbor už jen dílo zkázy dokonal, chyběly jen jazzové ručičky.  ---------- P.S. Pořád mi vrtalo hlavu, co mi připomíná Spockovo "I am ex" - a už to mám - Kukurovo "Nech brouka žít". ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

obvykle nemám ve zvyku komentovat jednotlivé epizody a dojmy si nechávám až po celé sérii, ale čas od času se najde výjimka, kde to prostě jinak nejde...když mi došlo, že nová epizoda Strange new worlds bude muzikál, říkal sem si, že si nezaslouží nic než výsměch a opovržení. Jenže ona je - světe div se -  velmi dobrá. Vlastně je lepší než většina opravdových muzikálů co jsem v poslední době viděl. Je sice třeba jí brát v rámci Star Treku s rezervou, nebrat se moc vážně a jít jí naproti, ale upřímně mě nikdy nenapadlo, že mě tak bude bavit zpívající Spock. Občas je ta tvůrčí tvořivost, kdy se musí vymýšlet něco extra za každou cenu lehce na pěst, ale tady to překvapivě sedlo jak pr*el na hrnec...70% ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A nejlepším muzikálem roku se stává...!?! Seriously, když jsem se poprvé dozvěděl že jeden díl bude muzikálový, říkal jsem si co to proboha bude za hovadinu... a jim se to povedlo výborně zakotvit v příběhu a funguje to. Tento díl je parádní muzikálové melodrama, a přitom pořád zůstává Star Trekem, ba co víc, přímo nadšenou oslavou Star Treku. Ano, je to hovadina, ale tak láskyplná, čirá fanouškovská hravost. Jak Gene Rodenbery musel z ST: Discovery nasráním rotovat v hrobě, z tohoto musí plakat štěstím. A smíchy. ()

RobinPM100 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bože tak tohle bylo zlej sen, dozvěděli jsme se, že herci umí i zpívat, zpívající díl, hotový dno Star treku, udělali z toho těžkej cringe, ale fakt total cringe, zlatá třetí série Picarda, proti zhovadilosti většiny druhé série SNW, už chybí jen v další sérii porno Star trek, to by byla teprv inovace 🤣 ()

Lina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někdo si řekl, že v muzikálech je teď moc malá konkurence a že by se dalo získat nějaké ocenění i v téhle kategorii. Ano! Nazpívané je to nečekaně dobře. I většina textů měla něco do sebe. Škoda, že se tahle část rovnou nenatočila jako film, kde by se dalo pořádně se odvázat i s tanečními scénami. Jen kdyby to ale šlo bez názvu Star Trek, protože "kvantové pole neurčitosti" je sakra laciná výmluva, zvlášť pro velké finále. Ty dvě hvězdy jsou za výkon herců.     P.S. k recenzi, kterou napsal cyphercz: La’an zatím nikdo neřekl, že Kirk si svoje milenky nenechává. Pokud vztah výjimečně myslí vážně, tím hůř, protože to pak, jak víme, s těmi dámami (případně s jejich dětmi) dopadá velice špatně. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama