Reklama

Reklama

To nic, drahá

  • USA Don't Worry Darling (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Americký psychologický thriller režisérky Olivie Wilde pojednává o Alici, ženě v domácnosti z 50. let (Florence Pugh), žijící se svým manželem (Harry Styles) v naoko dokonalém vztahu. Záhy se však Alice začne obávat, že jeho okouzlující společnost možná skrývá znepokojivá tajemství. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (361)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem čekal fakt hodně, Florence Pugh je moje možná už vůbec nejoblíbenější herečka, Harry Styles je mi sice jedno, ale Chrise Pina vždycky rád vidím. Olivia Wilde se už dlouho ztratila z mého dohledu; v Housovi je super, dál už pak jako herečka nepřesvědčila, nicméně ale budu rád, když zůstane před kamerou, ostatně s Booksmart sklidila celkem úspěchy. Zároveň miluju mysteriózní žánr, leč v Don't Worry Darling od prvního pohledu na nóbl čtvrť hned člověk tuší o co asi půjde a nemusí ani vědět, že se jedná o variaci na Stepfordské paničky. První polovina mě však bavila svou atmosférou, pak jsem se ale začal povážlivě nudit a s tím jak děj graduje mě film víc a víc ztrácel. Nakonec jsem si musel dát pauzu a zbytek dokoukat až pak, Takže za mě zklamání, čekal jsem více, i když samozřejmě své trumfy to má, zvláště ty zmíněné oné božské Florence. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Stepfordské paničky pro 21. století. Sexy natočené, se správnou Twilight Zone atmosférou (Wilde by si mohla s Peelem podat ruce, i když Nope bylo zajímavější) a solidním výkonem Pugh, ale vysvětlení záhady, žádná konkrétní scéna ani message filmu vás ze židle nenadzvednou - na tohle téma už existuje řada silnějších filmů (které nemůžu jmenovat, abych nespojleroval, ale znáte je). ()

Reklama

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Flm, který celou dobu krapet pokukoval po inspiraci Alfredem Hitchcockem v závěru působí jako film M. Nighta Shyamalana. Ten horší film M. Nighta Shyamalana.  Olivia Wilde po režijní stránce uzrála.... zhruba o 10%. I když se z její režijní novinky nedá skákat radosti do vzduchu, minimálně schopní ručičky tam vidět jsou a i díky nim jí dá člověk příště přeci jen šanci. Její druhý režijní projekt je totiž minimálně v první polovině fakt velmi fajn retro s bravurní atmosférou, kdy dojem kazí jen postup vyprávění a výsledná katarze.... více zde ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film s neoriginalnim rodinym tematem  bude mit sve priznivce i odpurce. Je to kopie zapamatovatelnejsich filmu. Napul dopeceny akcni konec, na ktery cekate dve hodiny neni pro kazdeho. Ale zanecha ve vas otazky. Zacatek je slibny, ale pak jakoby film hledal, kudy se vydat. Je zde nekolik prekvapeni. Svet filmu je bohate designovany vcetne hudebniho doprovodu. Ke sledovani si vemte popcorn, aby to lepe ubihalo. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Uf, skoro som umrel od nudy. Každý, kto si pozrie trailer, pochopí, o čo približne pôjde resp. že všetko je pozlátka, z ktorej mrazí a je jasné, že tu niečo nie je v poriadku, len neviete čo presne. A tak čakáte na vysvetlenie. A čakáte. A čakáte. Proste si každý predstaví Stepfordské paničky. No, lenže je to nakoniec celé tak strašne zdĺhavé, bez švihu a nápadu a s nesympatickým kastingom, že som rezignovane hodil flintu do žita a čakal na záverečné titulky. Utešoval som sa tým, že to celé získa hĺbku práve po vysvetlení celej situácie a že dokonca budem mať chuť pozrieť si to ešte raz, aby som dovtedajšie zvláštne udalosti vnímal už pohľadom človeka, ktorý „vie“. Žiaľ, nič také sa nekonalo, je to skutočne tragédia od začiatku do konca. Pritom atmosféra, výprava, kostýmy, to všetko je v podstate dokonalé. Rovnako tak kameraman si to užil; na „observatórium“ alebo autonaháňačku (!) tak skoro nezabudnem. A Trinástka od Dr. Housea, Olivia Wilde, natočila predtým skvelé Šprtky to chcú tiež (jasné 4*). Toto je ale fakt hrozné. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Když Frank (Chris Pine) mluví o povýšení Jacka, v záběru mu spadnou vlasy. Následně je však má zase upravené a pak po zbytek scény opět dole. (griph)

Související novinky

Našla hraná verze Na vlásku Lociku?

Našla hraná verze Na vlásku Lociku?

13.08.2023

Studio Disney s hranými remaky svých ikonických pohádek v posledních letech nijak nezpomaluje, a kromě již oznámené Moany, Bambiho nebo Lilo & Stitche nás v budoucnu čeká také muzikál Na vlásku.… (více)

Avatar připomněl, kdo je králem kin

Avatar připomněl, kdo je králem kin

26.09.2022

Už to nepotrvá moc dlouho, a James Cameron (Titanic) si na konto připíše další miliardový hit. A vůbec přitom nevadí, že druhý Avatar přichází více než 10 let po premiéře jedničky, jak totiž nyní… (více)

Reklama

Reklama