Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomhle svižném thrilleru plném akce spojí bývalý nájemný zabiják síly se svojí sestrou a problémovým teenagerem, aby se pomstil svému nevlastnímu bratrovi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Třetí hvězda je za solidní akci, v Evropě nečekanou a za odvahu se s tématem popasovat. Rozjezd je taky pěkně syrovej a nadějně atmosférickej. Bohužel potom se začne akce skoro až moc stereotypně vršit a hordy nepřátel nabíhajících jeden po druhém jsou skoro až komicky nesmyslné. Je to celkem běžná deviza akčních filmů, ale tady je to do očí bijící. Zápletka je postupem času víc a víc nelogická, hlavně ten kluk se chová jak idiot, navíc je vysloveně nesympatickej. Některé akční scény snesou přísné měřítko, některé jsou slabší. Ve výsledku jednohubka na večer, ale já byl spíš zklamanej, začátek byl větší příslib. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Je to hodně dementní, ale zas člověk dostane velmi slušnou porci akce a bitek, headshotů je tu jako v Johnu Wickovi, ke slovu se v soubojích dostanou i takové věci jako AKU úhlová bruska, hasák, štípačky, hlavová opěrka od sedadla v autě nebo háček do zdi na obrazy. Střih a kameru akce není na úrovní Wicka nebo Raidu, ale oproti plno dalším akčním filmů je přehledná a nápaditá, takže to se počítá. Prostě skvělý výplach na večer. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nijak originální, ale zábavná cesta k pomstě s hromadou mrtvol zaujme především ortodoxní žánrové fanoušky. Max je nezničitelný, Lucero mocichtivý bez slitování a Leo fakan na zabití, kterému nestačila ani lekce, při níž téměř přišel o život. Závěrečný souboj z říše fantazie je předvídatelný přesně tak, jak v podobných filmech bývá, anžto odkrouhnout padoucha na první dobrou by nepřineslo patřičnou katarzi. Vykydlení poskoků je výživné (ruce, nože, šroubováky, hřebíkovačka, pistole, samopaly, katany...) a nekompromisní. Silné 3* nakonec zaokrouhlím nahoru, byť postavy mi k srdci nepřirostly a znovu už to asi nedám... ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Španělská akční komedie XTREMO překvapí. Překvapí typické uživatele ČSFD, kteří pějí oslavné ódy snad i na Stevena Seagala jako nindžu. Překvapí televizní diváky, kteří si objednali Netflix a poserou se z každé "akční" sračky, kde někdo trošku víc mlátí, střílí, než jak na TV Nova v sobotu po 22. hodině. Nejhorší je, že tihle odborníci a jejich oslavné recenze jsou seřazeny bohužel na hlavním čtecím místě a ubozí diváci se nechají ovlivnit jejich oslepeným hodnotícím entuziasmem v žánru o kterém tihle hošani nemají ponětí. Od doby, co vznikl mor akčního filmu - John Wick, je každý film o chlápkovi, který se mstí a strašně moc střílí přirovnán k Wickovi. Zkuste si najít nějaké hongkongské akční filmy a třeba zjistíte, že krom toho, že hlavní hrdina má šikmý oči, tak postřílel půl Kowloon City a měl na sobě černý oblek už 30 let před Wickem. Španělský film umí tvořit akci a mnohdy i takovou tu drsnou naturální variaci jakou umí jižní národy. Tady je ale skoro všechno úplně špatně: Hlavní postavu hraje v počátku příběhu tenista Radek Štěpánek a toho pak vystřídá Václav Upír Krejčí v posunu děje o několik let. Tento chlápek zmlátí každého. Tedy každého, kdo v choreografii pěkně počká, nabídne končetinu pro zlomení a nebo ochotně vystojí frontu na flákanec. Občas se pomůže nějakým hbitým střihem, aby tento prcek vypadal neporazitelně. Děj, scénář prezentuje kompletní klišé VHS akčních filmů (souboj se samurajskými meči!!). Totálně nesympatický hlavní představitel i zbytek ksichtů je, to co Španělům jde nejlíp. Plakát s ním si, ale na zeď pokojíčku nevylepím. Takže víc jim to bude slušet v těch obvyklých rolích Mexikánců drogových kartelů jako v Rambo V, kde si zahráli taktéž bratry. Plusem je skvělá hudba. Furt si ale říkám, že takto to natočit Češi, tak je to konečně první dobrý akční český film. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Docela přirovnání k Johnu Wickovi sedí, rozhodně tedy počtem headshotů + celkovým bodycountem, inicializací zápletky a především přehlednou, efektní i efektivní, nápaditě choreografovanou akcí (bitka na záchodě!), kontaktní i přestřelkovou. Škoda proto, že se slušně rozjetý scénář zadrhne nepodloženou starostí o mladého delikventa a hloupou překombinovaností, přičemž i samotná vybíjená předvede své nejlepší v prvních "levelech", dál už se často nadbytečně natahuje zhovadilým nabíháním protivníků po jednom. Jo a Andrea Duro má sice půvabnou tvářičku, ale souboje na tělo a drsňácké pózy jí dvakrát neuvěříte. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama