Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podnikatel je přepaden ve svém autě na lesní cestě. Když se pokouší ujet, pachatel několikrát vystřelí na auto a podnikatele zabije. Během policejního ohledání vyjde najevo, že zmizela taška oběti i s tučným obnosem peněz. Magda s Martinem řeší, kdo mohl mít zájem na loupežném přepadení. Kriminalisté obdrží další fotku ženy se začerněným obličejem, na kterém je číslo 2. Magda s Martinem jsou bezradní, neví, koho a kde mají hledat. Neví dokonce, jestli žena na fotografii ještě žije, či nikoli. Pokud ano, podaří se jim dotyčnou najít dříve, než sériový vrah znovu udeří? (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

David Švehlík coby úkladný vrah - nenápadný instalatér Jan Jahoda je dost drsný. Ve 25./26.minutě zazněl název série: "teď fakt lovíme stíny v mlze/Martin Černý alias J.Vyorálek/" . V epizodních rolích : Aleš Bílík - vrah a číšník Svatopluk Výmola, Helena Čermáková - policejní psycholožka Marcela Davidová. **Natáčelo se mj. v Městské nemocnici Ostrava. **V epizodě se taky asi dvakrát mihnul novogotický kostel. Nejsem si úplně jistý, ale s největší pravděpodobností jde o kostel Neposkvrněného početí P.Marie v Ostravě-Přívoze na nám. Svatopluka Čecha. Vysvěcený byl 15.srpna 1899 na svátek Nanebevzetí P.Marie a vysvětil ho tehdejší olomoucký arcibiskup Theodor Kohn. Podrobnější info a fotka jsou na příslušné stránce na wikipedii. ***Díl je na webu Č.televize : ČT 1, pondělí 3.6.2024, 20.10 . ()

Anianna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušný díl, přesto vnímám prolnutí dvou závažných kauz jako nepromyšlené. Postava sériového vraha se objevuje v každém díle a zastiňuje řešení zločinů v jednotlivých epizodách. Nevyváženost a chaos v nastavení příběhových linií mi vadí. Napětí to nezvyšuje, jen se drobí epizody. Kromě Davida Švehlíka, kterému tato role fakt nesedí, jsou ostatní postavy dobře napsané a zahrané. Čím dál víc se mi líbí vyšetřovatel v podání Petra Panzerbergera. Víc prostoru měl v epizodě Ondřej Brett, jehož postava, jak se zdá, si na Malou myslí. A malá Malá je rozená herečka! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Veterán v dílně je Austin Healey 3000, sportovní automobil vyráběný v letech 1959 až 1967 britskou automobilkou Austin-Healey. Vůz byl velice úspěšný především ve Spojených státech, kam mířila velká část produkce. Jeho cena se v roce 2024 pohybovala kolem 50 tisíc amerických dolarů. (sator)

Reklama

Reklama