Reklama

Reklama

VOD (1)

Bývalý voják, policajt a teenagerka se náhodou potkávají v New Orleans, kde pátrají po původu nebezpečné drogy, díky které lidé nakrátko získávají superschopnosti. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (257)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nápad byl fajn, ale připadalo mi, že se z něho dalo vytěžit víc. Možná by neškodilo opisovat trochu u X-Menů. Schopnosti, které uživatelé drogy na pár minut získávali, mi přišly poněkud nudné. Akce solidní, ale pokud nepočítám rvačku s gumákem, není tu nic, co by člověk udržel v paměti. Co se celkové tempa týče, tak to díky stopáži občas kolísá, ale pořád je dostatečně svižné na to, aby člověk přehlédl, jak blbé to celé je. O co se film může opřít především jsou herci. Foxx s Gordon-Levittem jsou jistota a ta zpočátku protivná holka jim to nakonec nekazila. Dá se to v pohodě, ale začínám se obávat, že od Joosta se Schulmanem se žádné opravdové pecky nikdy nedočkám. 60% ()

campix 

všechny recenze uživatele

Bohužel to dopadlo jako většina Netflix produkce. Sem tam se objeví opravdu dobrá žánrovka nebo velký projekt nějakého známého jména a pak tu máme tyto výplně. Project Power vypadal velice nadějně, protože dvojice Joos a Schulman umí natočit minimálně zajímavý a efektní film. To tak nějak dopadlo i tady. Námětem a zpracováním film zaujal. Herecké obsazení také není vůbec k zahození, ale dohromady to nefunguje tak dobře. Nosná konstrukce filmu nedrží tolik pohromadě, působí to polovičatě a nohy filmu hodně podráží absence nějakého většího záporáka. Hezky vypadající a efektní výplň. Nic víc. ()

Reklama

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Tak máme tu nový film od rejžů Nerve a opět musím podotknout to jak moderně tihle režiséři točej. Dutch efekty, Červené světlo, středová kompozice, rychlé střihy - to všechno tady najdete. Je to takovej YouTube klipovej style a trochu to připomíná Michalea Baye a střih od Caseyho Neistata což je vtipný, protože... Ne tohle už jsem použil minule. Je to zběsilý, a třeba v Nerve se na to skvěle koukalo, tady u toho to funguje zřídka kdy. No a teď k filmu jako takovýmu, režiséři maj krom stylu i trendy nápady. Ať už máte film o mobilní aplikaci, nebo o superhrdinech podívínech, ty náměty nejsou zas tak špatný. Ten scénář už je horší, ale ty vole ty komentáře tady jsou občas dost mimo. Jo je to příznejme si pichovina, ale co čekáš od filmu co hned z prvu vypadá jako takový to dobrý akční béčko. Trochu mi to připomíná Bloodshota kterýho jsem neviděl ale hádám že půjde o stejnej případ. Zběsilá jízda a vypnutej mozek, za mě to celkem ušlo a nad blicíma komentářema se směju. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to. Gordona jsem neviděl ani nepamatuji, takže jsem ho uvítal, a Jamieho si pustím kdykoliv rád. Příběhově hodně slabé a té slibované akce také moc nakonec nebylo. Ale bylo to zabalené do takového hávu, že mi to uteklo a v celku mi nevadí, že jsem tím zabil skoro dvě hodiny. S čistým svědomím doporučím, ale už si to znovu asi nepustím... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jestli se tu Netflixu něco povedlo, tak výběr herců. Jamie Foxx a Joseph Gordon-Levitt mi docela chyběli a i když je Projekt Power docela blbost, na ně se koukat vlastně i dalo. Navíc u akce jsem se fakt nenudil, ale kdybych si o námětu nemyslel něco o prasečích prdelí, klidně bych si je dokázal představit v něčem inteligentnějším. Ale na to si asi budu muset ještě chvíli počkat. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v New Orleans (Louisiana, USA). (BMW12)
  • Dominique Fishback hrála středoškolskou Robin ve svých 29 letech. Zároveň v tom roce sama ukončila vysoku školu. (TaNya_)
  • Jeden z hrdinů má schopnosti po krevetce Alpheus digitalis. Tvrdí, že svou oběť dokáže zasáhnout tak velkou rychlostí, že se okolo ní vypaří voda a okolní teplota dosahuje teploty o 8 000 °C vyšší, než je na povrchu Slunce. Extrémní stlačení vody klepety krevetky ve skutečnosti na několik mikrosekund dokáže vytvořit teploty „jen“ okolo 4 800 °C, což je asi o 800 °C více, než jsou nejnižší naměřené teploty uprostřed slunečních skvrn. Průměrná teplota povrchu Slunce se pak běžně udává na 5 500 °C. (kirmakX6on)

Reklama

Reklama