Reklama

Reklama

VOD (1)

Bývalý voják, policajt a teenagerka se náhodou potkávají v New Orleans, kde pátrají po původu nebezpečné drogy, díky které lidé nakrátko získávají superschopnosti. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (257)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Resident Evil scénka top! Prepálenú stopáž a vykrádačku Limitless určite spomínajú všetky ostatné komentáre. Ja hlavne nechápem, prečo keď ma raz za čas kamaráti donútia pozerať film s dabingom, prečo sa tam vždy musí spievať? A prečo ten spev musia prekladať? A prečo, keď už ho musia prekladať, prečo nato nenajmú niekoho, kto má aspoň náznak hudobného sluchu? Tu som tých pár minút rapu ešte prežil, naposledy pri Witcherovi som protestne odišiel z miestnosti a skrčil sa plakať do sprchy. Dokukal som to potom sám. Dabing je zlo. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Peklotyčně slizká a mimořádně otravná otylá nezletilá negrorecitátorka, prvoplánově krutohustý čokoseal Jakub Liškka a jako vždy důkladně progelovaný žužupolicista Pepikh Buzoň-Hulitt honí mezi vyžranými černoškami s kobylími prdelemi. Honí zlé dýlery Iks-menpika, které dělá z narkáčů supernarkáče, a trousí přitom zcela v souladu s globálními bleklivsmetrsáckými rasovými čistkami koncepční vzdělávací a motivační bonbonmoty typu „Tenhle odporný, a priori rasistický systém tě samozřejmě semele, tak mu pomoz tím, že budeš jebat na školu, a radši repuj a dýluj!“ Důkladně poučen touto jasnozřivou edukací jsem se rozhodl spálit všechny své doktoráty, vypatlat se čicháním ředidla a zbriketovat se na solárku, abych nalezl dokonalé uplatnění i v nadcházejícím kulturně rozmanitém světě. Tak mi od teďka říkejte Dýdžej Mamba aka Emidement, a kdybyste potřebovali nějaký urychlovač kriminální euforie, klidně mi pissněte na Tvítr (#Blakpizzbatter). Scénář mého nejnovějšího, totálně horkého videoklipu naleznete v deníčku. Každopádně, ač to má zase hnusný rasistický podtext, tak s přihlédnutím k posledním rychlokvašným přiblblblým Netslusancům pro náctileté i-retardy je to exekučně i jakýms takýms scénářem jednoznačně lepší a docela zábavný průměr. ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Já jsem vlastně přesně tohle čekal. Joost a Schulman už v Nerve: Hra o život ukázali, že umí točit filmy, které vypadají hezky a tím dovedou ideálně přebít fakt, že jsou celkem pitomé. Tohle je úplně stejný případ. Projekt Power je vizuálně hodně zábavná podívaná, Jamie Foxx tyhle drsňáky umí a evidentně ho baví, Gordon-Levitt se na place podle všeho taky nenudil a určitě jsem zvědavý na to, co předvede v budoucnosti Dominique Fishback. Akce je hodně, nápadů v ní taky pár najdeme a zkrátka tam dost často něco bouchá nebo někdo střílí, takže to rychle uteče. Bavil jsem se a vlastně až po závěrečných titulcích mi došlo, jak moc pitomé to je a jak nenápaditě to vykrádá X-Meny nebo dejme tomu polozapomenuté Push. Projekt Power je stejná pitomost jako nedávné Old Guard, na rozdíl nesmrtelné Charlize Theron si toho jsou ale Foxx a spol. dost dobře vědomi. Projekt Power má být především hezky vypadající podívaná s pár cool scénami, u níž člověk může vypnout hlavu a bavit se tím, jak to hezky bouchá a pěkně vypadá. Samozřejmě bych ocenil, kdyby v tom bylo něco víc, ale zase nemám problém spokojit se s béčkem, které o své béčkovosti ví, nestydí se za ni a občas dovede příjemně překvapit nějakou cool hláškou nebo nápaditou akční scénou. Za mě OK, a když z toho bude chtít Netflix vydojit sérii, vůbec mi to nevadí. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Očekávaná Netflix novinka není ve výsledku takovou peckou, jak jsme všichni očekávali, přesto jsem celkem spokojen a zároveň vděčný, jelikož nebýt Netflixu, tak letos neuvidíme téměř nic. V New Orleans se začne šířit distribuce nové drogy, která dává lidem super schopnosti na 5 minut a má to hezký komiksový vzhled a hlavně je to příjemné Rko, kde pár gore záběrů mě příjemně překvapilo. Jamie Fox i Joseph Gordon-Levitt, hrají obstojně, mutace drogy je podána zábavně a nejvíce mě zaujala schopnost kamufláže, kde se barvy mění dle prostředí a taky možnost ohýbat klouby. Akce je spíše v druhé polovině a je natočená velmi slušně a sedlo mi i tempo, takže byť se z daného konceptu dalo určitě vytěžit víc, i tak jsem se bavil nadmíru dobře. Plus také za hudbu. Příběh***, Akce****, Humor***, Násilí****, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra***, Napětí***. 7/10. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Jsem mile překvapená, jak moc se mi to líbilo. Za prvné herecky je to skvěle zahrané a úžasný výber hlavních představitelů, kterým to společně šlape jak hodinky. Příběh je zajímavý, originální a napínavý. Krásně rozvržený děj. S přítelem se na hodnocení vůbec neshodneme, on to hodnotí jako blbost, já jako dobře povedené akční sci-fi. Rozhodně je to lepší než Bright s Willem Smithem. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Frank (Joseph Gordon-Levitt) ve filmu většinu času nosí dres s číslem 37, se kterým hrál bývalý hráč amerického fotbalu a týmu New Orleans Saints Steve Gleason. (NiWi)
  • Jeden z hrdinů má schopnosti po krevetce Alpheus digitalis. Tvrdí, že svou oběť dokáže zasáhnout tak velkou rychlostí, že se okolo ní vypaří voda a okolní teplota dosahuje teploty o 8 000 °C vyšší, než je na povrchu Slunce. Extrémní stlačení vody klepety krevetky ve skutečnosti na několik mikrosekund dokáže vytvořit teploty „jen“ okolo 4 800 °C, což je asi o 800 °C více, než jsou nejnižší naměřené teploty uprostřed slunečních skvrn. Průměrná teplota povrchu Slunce se pak běžně udává na 5 500 °C. (kirmakX6on)

Reklama

Reklama