Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

1 200 let předtím, než se narodil Geralt z Rivie, se ve světě elfů udály podivuhodné věci. Světy nestvůr, lidí a elfů se spojily v jeden a zrodil se úplně první zaklínač. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (199)

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Nechápem túto vlnu nenávisti voči Blood Origin. Mňa osobne viac vytočila druhá séria Witchera, ktorá kvalitne hádže bobek na knižnú predlohu, suverénne zabíja dôležité postavy a vymýšla nezmyselné duchárinky. Jediné, čo je na tomto prequely zlé je, že má len štyri časti. Príbeh mohol byť kľudne aj na osem dielnu sériu a bavil by ma. Už dávno som prekusla schopnosť Netflixu zakomponovať všetky rasy aj do životopisného filmu o basketbale, takže mi vôbec neprekáža mix elských uší.  4* ()

BuddyO 

všechny recenze uživatele

Minisérie hejtěná tak nějak z principu... A přitom to fakt není špatné. Jedná se o povedenou (trochu krvavější) fantasy se zajímavým příběhem a odkazy na předchozí dvě série zaklínače. Ani ty charaktery postav mi nepřišly špatné. Jasně, má to své mouchy a není jich málo. Gay tématika a elfové všech etnik budou samozřejmě vzbuzovat velkou vlnu nevole.. A víte co? Trhněte si.. Jsem rád, že to vzniklo. 65% ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Není to takový průser, jak jsem se obával (a doufal). Ano, lacině vypadající béčko s lacinými béčkovými herci to samozřejmě je. Jenomže já se u toho docela dobře bavil, jednotlivé epizody mi překvapivě docela rychle utíkaly a když jsem se odprostil od toho, že to nemá se Zaklínačem vůbec nic společného, tak se na to dá i docela koukat. Je to sice fantasy jak z devadesátek, ale dá se to. Jenomže postavy jsou absolutně nezajímavé, veškerá stvoření, který na ně vyskočí z vody či z lesa směšná, hezké exteriéry to nijak nevytrhnou, občasná povedená akce taky ne a na příběh o ničem je té Medvědovy skvělé hudby vyloženě škoda. A i když jsem mhouřil oči a byl rozhodnut, že dám tři hvězdy, o posledního jsem už mhouřit nemohl, protože se zaklínačskou mytologií si to vytírá prdel snad ještě víc než Prsteny moci. Takže ano, se Zaklínačem to nemá společného absolutně vůbec nic a tohle by nevzniklo nikdy ani jako fanfikce. A krom toho, poslední díl byl sice krátký, ale bral se už moc vážně. A navíc byl nejdebilnější ze všech. Takže nakonec jsou hvězdy dvě a já doufám, že série bude jen jedna. 45 %. ()

KHkomiks odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby šlo o béčkovou fantasy,hodnotil bych alespoň dvěmi hvězdami. Svět Zaklínače na Netflixu neskutečně podražejí a ničí ho tak,že se o něm za pár let už mluvit nebude. Přitom si myslím,že knihy Zaklínače by zasloužily kvalitní a věrnější zpracování. A vysvětlete mi,jak může liliput střílet z normálního luku,ještě k tomu dva šípy zaráz.Netflixovská stupidita... ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Sibiři přijde chlap do hospody. Objedná si rusky “Vodku pažalsta”. Hospodský odpoví anglicky: “Špiónům nenalýváme”. Chlap na to stále rusky: “Nět špion”. Hospodský anglicky: “ale jsi”. Chlap: ”pačemu ty tak dumaješ? Ja Ruskoj. Hospodský: Proč si to myslím? Protože jsi černoch. Tento vtip mi proběhl pamětí když jsem viděl ten groteskní casting a práci s ním. Vytvořilo to bezpočet hloupých situací, hlavně že povinné kvóty byly naplněny. Samozřejmě bylo třeba i vytlačit do děje homo-scénku (zcela zbytečně) a nějak násilně se pokusit to celé humorné poselství naroubovat na Zaklínače (zcela zbytečným výskytem krákorala). Další kapitola jsou CGI triky. Neskutečně laciné a odfláknuté. To že děj jako takový je vlastně jen 3,5 hodiny vaty (a idiocie) kvůli jedné pětiminutové scéně zobrazující “kde se vzal, tu se vzal Vědmák”. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (3)

  • V této epizodě je v závěrečných titulcích k vidění krátká mezititulková scéna. (Rominator)

Související novinky

Henry Cavill končí v Zaklínači

Henry Cavill končí v Zaklínači

29.10.2022

Máme tady zprávu roku, bohužel však tu špatnou. Herec Henry Cavill (Muž z oceli, Mission: Impossible - Fallout totiž oficiálně oznámil odchod z role Geralta v seriálovém Zaklínači. Stane se tak po… (více)

Zaklínač se dočká další série i filmu

Zaklínač se dočká další série i filmu

27.09.2021

Netflix o víkendu ukázal několik nových klip ze svých připravovaných projektů, mezi něž patřila pochopitelně taky druhá série Zaklínače, která dorazí už letos v prosinci. Mimo dvou klipů, traileru a… (více)

Prequel Zaklínače přišel o hlavní hvězdu

Prequel Zaklínače přišel o hlavní hvězdu

08.04.2021

Prequelová minisérie Zaklínače The Witcher: Blood Origin čerstvě přišla o herečku v hlavní roli. Začátek produkce na seriálu se totiž posunul, a nadějné herečce Jodie Turner-Smith tak náhle kolidoval… (více)

Prequel Zaklínače našel hlavní hvězdu

Prequel Zaklínače našel hlavní hvězdu

26.01.2021

Minisérie The Witcher: Blood Origin zasazená do světa Zaklínače, akorát odehrávající se tisícovky let před událostmi knižní ságy s Geraltem, Yennefer a Ciri, našla konečně hlavní hvězdu. Bude jí… (více)

Reklama

Reklama