Reklama

Reklama

VOD (1)

Deena se propadne do roku 1666 a odhalí pravdu o Sarah Fierové. V roce 1994 bojují její přátelé o život a budoucnost města Shadyside. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zakončení Netflixovského Eventu Fear Street Trilogie je překvapivě nejslabším článkem a to se lákalo na velké věci, ale pořád jsem za tuhle Trilogii rád, protože do takřka polomrtvého subžánru Slasher přinesla svěží vítr a spousta pomrknutí a odkazů na starší snímky a to potěší nejednoho hororového veterána.Rok 1666 lákal dobovým zasazením s nádechem the Witch, ale je škoda, že se v tomhle období třetí díl zdržel sotva hodinu, protože pár záběrů rozhodně stálo za to ( vydloubnuté oči v kostele se šíleným farářem či sakra hodně nepříjemné useknutí ruky- tahle scéna rozhodně v paměti utkví), v druhé půli se střetnou všichni zabijáci a dovysvětlí se celá zápletka.Finále rozhodně mohlo být působivější a intenzivnější, ale vyloženě mě neurazilo ani neotrávilo, abych celou sérii kvůli tomu pohřbil. Své fanoušky si najde i tenhle díl. Osobně mě mrzí absence ňader, humoru a gore mohlo být také více.Příběh 3/5, Akce 3/5, Humor 2/5, Násilí 3/5, Zábavnost 4/5 Hudba 4/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 3/5, Napětí 3/5. 6/10. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Povedené i do třetice. Třetí část není ničím jiným než kladivem na čarodějnice, přesně tak jak ho známe z dějin historie. Není tedy potřeba k ději cokoliv dodávat, snad jen to, že film neustále šlape na plyn, nezpomaluje a stále jede kupředu. Něco se neustále děje a já jakožto divák jsem byl v perfektní tenzi. Gore nechybí, nepříjemná atmoška taky ne. Vyvrcholení celého příběhu za mě skvěle zvládnuté. Sice tak druhý díl zůstane za mě vrcholem série. Ale i tak jsem si třetí část užil dosyta. (75 %) ()

Reklama

Henry007 

všechny recenze uživatele

Třetí díl je jednoznačně nejslabší z celé trilogie. Postrádá více znepokojujících momentů a výraznější napětí. Hlavní negativum vidím zejména v tom, že je zakončujícím dílem trilogie. Proto se roku 1666 věnuje pouze v první polovině, zatímco ta druhá slouží jako zakončení celé série. První půlka až na pár výhrad dobře funguje jako dobový horor z raného novověku, ke té druhé nacházím zejména negativa. Jako ukončení série je to solidní, protože uzavírá všechny dějové linie a odpovídá na položené otázky. Bohužel ale již nepřináší sérii nic nového, chybí ji překvapení, napětí a navíc ještě neorganicky lomí film na dvě po všech stránkách odlišné části. Finále navazuje na černohumornou atmosféru prvního dílu, ale nikoliv na drásavou první polovinu tohoto filmu. Předěl mezi oběma časovými liniemi přináší až příliš velký tonální zlom a daleko lépe by fungovaly jako oddělené epizody. Každopádně Netflix lze za tento projekt pochválit. Nasadit trilogii ve třech týdnech je něco, kam by se streamování mohlo ubírat a nabízí dobrou alternativu např. k šestidílným minisériím. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Třetí díl je takový krok do neznáma. Myslím, že každý má rád horory různých dekád, ale ne každý má rád příběhy o starých čarodějkách. A my se musíme dozvědět, jak to všechno začalo. V roce 1666. Bylo sympatické, že tam hrají stejní herci jako v prvních dvou dílech. Hned jsem si říkala, že co se dělo potom, zda nemám nakonec tý Sarah i fandit. "Chtějí čarodějnici, tak jim dám čarodějnici." Skvělé, leč jsem to tak původně nečekala. Všechno do sebe hezky zapadne. A v to jsem doufala nejvíc :) navíc je to vážně strašný. Odsoudit takhle někoho a potom poznat jeho příběh. Hned to vypadá úplně jinak, že? (Možná proto tam hráli stejní herci, aby to došlo i tomu poslednímu pomalému.) **** Ale proč jsem si v často připadala, jako kdyby to bylo natočený "home made camera"?!?! Ty části v roce 1666. **** I přes titulkový střih jsem čekala nějaký víc drsnější jump scare :/ a ne tohle. Ale zase to potěšilo. Ne jump, jenom surprise ;) ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Závěrečný díl trilogie Fear Street se povedl velmi slušně a já můžu prohlásit, že tahle trilogie od Netflixu se povedla. Má to dobrý příběh, který v závěru skvěle graduje. Líbilo se mi odhalení, která postava může za ty vraždy/čarodějnictví. Hudební stránka byla dobrá v každém díle, ale tady ve 3 části se mi zaryla pod kůži. Atmosféra byla povedená, herecké výkony v pohodě, a režisérka Leigh Janiak to dle mého zvládla. Celá trilogie je velice solidní a to hlavní, nenudilo mě to. Za to dávám plusový body. Nejoblíbenější díly: 1. 3 část, 2. 1 část, 3. 2 část. Všem jsem dal po 4 hvězdičkách, jsem s tím velmi spokojený. 7/10 ()

Zajímavosti (5)

  • Když vyjde Thomas (McCabe Slye) na začátku filmu z dřevěné boudy, tak za sebou zavře dveře. Později ale budou otevřené. (Duoscop)
  • Během příprav v obchodě hraje píseň „Come Out And Play“ od The Offspring. Ke konci filmu zazní písně „Live Forever“ od Oasis a „Gigantic“ od Pixies. (Duoscop)

Reklama

Reklama