Reklama

Reklama

VOD (1)

Deena se propadne do roku 1666 a odhalí pravdu o Sarah Fierové. V roce 1994 bojují její přátelé o život a budoucnost města Shadyside. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

“Beware, Sarah Fier...” Nesúdržný návrat na koniec a začiatok, trpí prehnanou stopážou, rovnako ako nedostatkom minút navyše. Viem si tretí a štvrtý diel predstaviť ako dva samostatné filmy. Určite radšej, než stredometrážnu časť zo 17.teho storočia,  a následný, urýchlený presun do epilógu z nákupného centra.  Nepasuje to. Každopádne, i tak díky za túto sériu. Najlepšia bola dvojka. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Nezměrnej potenciál zadupanej do sraček tvůrčí impotencí. U týhle trilogie si člověk tak nějak naivně myslí, že půjde každým dílem výš. Režisérka ale evidentně na nic víc nemá. A tak se od prvního dílu plácáme ve stylový nudě, která bez ostychu vykrádá všechny slashery od A po Z, ale nemá žádnou vlastní esenci, atmosféru a v poslední kapitole už ani ten styl. Všechno to mystery zlo navíc brutálně zabíjí příšernej hysterickej soundtrack. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slušné zakončenie trilógie. Linka v najdávnejšej minulosti bola najmenej pútavá, ale zasa priniesla veľa vysvetlení. 1994 Part 2 priniesol celkom fajn záver, očakávaný, ale fajn. Ale opäť kurva LGBTQ ako sviňa a opäť mŕtve deti, ale všetko mimo záber. Už sa v tom zasranom Netflixe konečne rozhodnite, čo chcete, či chcete rozprávky pre deti, alebo skutočné slashery. Pretože schizofrenickejšie filmy, ako bola táto trojica, som dlho nevidel. A minimálne o hviezdu to pripravilo každú časť. Škoda, tak nabudúce, ak teda ešte nejaké nabudúce bude, pretože začínam byť na ten posratý homoNetflix pomaly alergický a držím palce, aby Disney+ a Apple TV s Amazanom a HBO Max zmietli konečne tieto buzny z trhu, alebo ich prinútili opäť robiť filmy a seriály pre väčšiny a nie pre menšiny. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Závěrečný díl trilogie Fear Street se povedl velmi slušně a já můžu prohlásit, že tahle trilogie od Netflixu se povedla. Má to dobrý příběh, který v závěru skvěle graduje. Líbilo se mi odhalení, která postava může za ty vraždy/čarodějnictví. Hudební stránka byla dobrá v každém díle, ale tady ve 3 části se mi zaryla pod kůži. Atmosféra byla povedená, herecké výkony v pohodě, a režisérka Leigh Janiak to dle mého zvládla. Celá trilogie je velice solidní a to hlavní, nenudilo mě to. Za to dávám plusový body. Nejoblíbenější díly: 1. 3 část, 2. 1 část, 3. 2 část. Všem jsem dal po 4 hvězdičkách, jsem s tím velmi spokojený. 7/10 ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(6,5/10). V tak dobré zakončení celé trilogie jsem snad ani nedoufal. Dočkali jsme se dost překvapivých zvratů, které jsem vážně nečekal. Hlavně jsem se totálně zamiloval do roku 1666. Ty budovy a architektura. Ta celková atmosféra a zachycení doby byly fakt hezky uchopené. Bylo to moc hezky využité a také vysvětlení celé záhady mělo nečekané zvraty. Když pak přišlo na lámání chleba a finální bitvu, tak jsem to tvůrcům i žral. Sice bych daleko lépe využil vrahy z předešlých let, protože jsme je viděli MOŽNÁ naposledy a zasloužili by si nějaké drsnější uvedení a odchod. Jinak za mě velká spokojenost, protože jak jsem to po prvním dílu viděl černě, tak tady svítilo sluníčko na všechny strany. ()

Zajímavosti (5)

  • Deena (Kiana Madeira) používá ve filmu knihy přilepené lepící páskou k hrudi jako ochranu proti pořezání. Všechny knihy jsou od spisovatele R.L. Stinea – autora knižní předlohy „Fear Street“. (Wade Wright)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama