Reklama

Reklama

VOD (1)

Deena se propadne do roku 1666 a odhalí pravdu o Sarah Fierové. V roce 1994 bojují její přátelé o život a budoucnost města Shadyside. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zakončení Netflixovského Eventu Fear Street Trilogie je překvapivě nejslabším článkem a to se lákalo na velké věci, ale pořád jsem za tuhle Trilogii rád, protože do takřka polomrtvého subžánru Slasher přinesla svěží vítr a spousta pomrknutí a odkazů na starší snímky a to potěší nejednoho hororového veterána.Rok 1666 lákal dobovým zasazením s nádechem the Witch, ale je škoda, že se v tomhle období třetí díl zdržel sotva hodinu, protože pár záběrů rozhodně stálo za to ( vydloubnuté oči v kostele se šíleným farářem či sakra hodně nepříjemné useknutí ruky- tahle scéna rozhodně v paměti utkví), v druhé půli se střetnou všichni zabijáci a dovysvětlí se celá zápletka.Finále rozhodně mohlo být působivější a intenzivnější, ale vyloženě mě neurazilo ani neotrávilo, abych celou sérii kvůli tomu pohřbil. Své fanoušky si najde i tenhle díl. Osobně mě mrzí absence ňader, humoru a gore mohlo být také více.Příběh 3/5, Akce 3/5, Humor 2/5, Násilí 3/5, Zábavnost 4/5 Hudba 4/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 3/5, Napětí 3/5. 6/10. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Po vcelku lepší dvojce, kde kempové prostředí příběhu pomohlo, se vracíme do r. 1666, ale zde jsme ani ne polovinu filmu. Já snad o tom ani nechci nějak moc přemýšlet. Je to prostě oddychovka, která nedává smysl, není vůbec hororová a postrádá smysluplnější příběh a nebo sympatické postavy. Jasně, snaží se to šokovat, ale není to nic tak velkolepého, aby to zvedlo hodnocení. Určitě to není nic špatného a dokáže to nějaké diváky si najít, o tom žádná. Ale pořád to je béčko... ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Říkám si proč je dvojka tak dobrá, oproti jedničce a trojce, které sou prostě průměrné. A asi to bude tím, že na dvojku měla velký vliv Leigh Janiak, která i tu dvojku málem režírovala, ale nakonec zůstala jako poradkyně. A u jedničky a trojky, její vliv byl podstatně menší což je vidět a je to škoda, protože ta slečna ví jak na horory. Nicméně k filmu, film je rozdělen na dvě části, tou první je rok 1666, to je ta doba, kdy byli ty časy, kde se stačilo blbě vyspat a už po vás šla celá komunita, bo se paktujete s ďáblem. Tahle část neni úplně špatná a to hlavně ve směru, že se zodpoví všechny otázky, moc hororové to neni, ale šílení sousedi sou vždycky fajn podívaná. Ta druhá část nás vrací, do jedničky a jde hlavně o finální zůčtování, což má obrovskou chybu, čekal sem že Ziggy dostane příležitost se pomstít, přeci jenom má na to hodně velký právo a to se nestalo. Pak se tady nastínilo, že by nakonec sami vrazi mohli zasadit tu finální ránu, opět bylo by to dost satisfakční a dost symbolické, ale nééé ani tohle se nestalo. Finální zůčtování je prostě......no prostě je, ale že by bylo uspokojivé, to rozhodně ne a dost mně to mrzí, protože předchozí díl byl fakt skvělý a pomsta rukou Ziggy, by byla vyjímečná. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Je to lepší jak dvojka a kvalitně zhruba na úrovni jedničky.  Začátek máme chvíli origin té postavy co to údajně dělá (škoda, že neukázaly vraždy toho pastora) a pak se to vrátí do roku 1994 a boj hlavních postav se zlem. Ten začátek není špatný je zde dobře ukázané co udělá davová psychóza po tom přesunu do současnosti je to horší.  Nemám rád , když se z vrahů dělají debilové různé nápisy jako debile zde jdi a tak dále navíc vrahové s potenciálem degradovaly na tupé figurky bez mozku jelikož podle těch nápisů fakt šli . Dále závěrečný plán je takový , že po nich stříkají krev s barvou opravdu se za tu dobu na více nezmohly? 60 procent  P.s. co kdyby měl záporák příbuzné a řekl to jim jela by ta kletba dále nebo ne? P.s. 2 Když se jich chtěl záporák zbavit proč neřekl její (té  lesby) jméno , aby začala vraždit a měl by pokoj a jak to, že ta její přítelkyně nezmizela taky, když zmizeli všichni jejichž jména byly na seznamu a její tam bylo taky (viz konec jedničky)  ? ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Závěrečný díl trilogie Fear Street se povedl velmi slušně a já můžu prohlásit, že tahle trilogie od Netflixu se povedla. Má to dobrý příběh, který v závěru skvěle graduje. Líbilo se mi odhalení, která postava může za ty vraždy/čarodějnictví. Hudební stránka byla dobrá v každém díle, ale tady ve 3 části se mi zaryla pod kůži. Atmosféra byla povedená, herecké výkony v pohodě, a režisérka Leigh Janiak to dle mého zvládla. Celá trilogie je velice solidní a to hlavní, nenudilo mě to. Za to dávám plusový body. Nejoblíbenější díly: 1. 3 část, 2. 1 část, 3. 2 část. Všem jsem dal po 4 hvězdičkách, jsem s tím velmi spokojený. 7/10 ()

Zajímavosti (5)

  • Když vyjde Thomas (McCabe Slye) na začátku filmu z dřevěné boudy, tak za sebou zavře dveře. Později ale budou otevřené. (Duoscop)
  • Během příprav v obchodě hraje píseň „Come Out And Play“ od The Offspring. Ke konci filmu zazní písně „Live Forever“ od Oasis a „Gigantic“ od Pixies. (Duoscop)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama