Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(15)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je nejvíce natažená ze všech SW animáků vůbec. Navíc ani nedodá uspokojivé finále, takže se nabízí otázka, k čemu to všechno bylo? Abychom si vrátili Assajj? Abychom si připomněli, že impérium je zlé? Připravili si novou postavu do hraných projektů? Těžko říct, ale špatné to není, jen trochu k prdu. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá řada a hlavně první díly, jsou kvalitativně o řád výš než první 2 sérky. Naprosto skvělý a moc jsem si to užil. Jedna z věcí, kterou nikdy nemůže nikdo celému SW Univerzu vytknout je dobrá hudba. Tady ale byla fakt skvělá a to že hodně. Všechno to krásně podtrhovala a vždycky jsem si nechal dojet celý intro i end credits. Postavy se krásně vyvíjí, interagují a v závěrečném finále zkrátka víte, co od nich čekat a vidíte, jak se vypořádávají s tím vším, co si sebou nesou. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to takové hodně na houpačce. Třetí řada má poměrně dost výplňových epizod, z nichž některé jsou viditelně jen na to, abychom si připomněli, že tu pořád máme tu a tuhle postavu, a že je s nima stále do budoucna počítat, či, že by třeba mohli mít i vlastní seriál...Ale jindy je to zas fajn jednohubková akce, co na těch 20 minut slušně zabaví. A když pak dojde na hlavní linku, tak v rámci seriálu jako takového se poctivě vše uzavře, ale do celého SW světa to až tak moc nepřinese, a nějaké velké rozuzlení směrem k dalším projektům se nekoná. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série je určitě ta nejlepší. Ochuzená sice o jednoho člena, ale i tak jeho odkaz zde byl až do úplného konce. Celé to rozuzlení, návrat Střelce k oddílu a konec klonování jak jsme jej znali zemřel s posledním Kaminoanem Nala Se. Jen škoda, že jsme se vlastně nedozvěděli o projektu Necromant. Nicméně Dave Filoni ví proč to nemohl všem ukázat. Vsadím se, že to má co dočinení s Grogu (teoreticky dost možná také klon) a Episodou IX, návratu Palpatina (rovněž klon). Ale kdo ví. Nechme se překvapit. ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně docela slušné zakončení tohohle zpočátku rozpačitého pokračování Klonových válek, které dost dlouho nevědělo, o čem by vlastně mělo nebo chtělo vyprávět. Hlavně s povděkem vítám, že se tvůrci konečně vzdali té otravné infantilnosti, která se prolínala celou první i druhou sérií a našli odvahu vykročit trochu dospělejší cestou. Zápletky jsou tak o něco promyšlenější, záporáci konečně budí respekt, Crosshair se vypracoval na v podstatě nejzajímavější postavu a Omega je sice pořád za malou supermanku, ale vzhledem k tomu, jak moc celá várka dostává od Impéria čočku, už to tolik nevadí. Osobně mě tedy mrzí jen ta místy otřesná animace postav, která do dnešní doby už fakt nepatří a Disneymu dělá jen ostudu. ()

Zajímavosti (21)

  • Hudební podkres při Rexově otázce: „What is your name trooper?“ je stejný jako na začátku Návratu Jediů (1983) a ve hře „Star Wars Rebellion“, když hráč otevře hvězdnou mapu. (Veskoslav)
  • Zvíře, které vtáhne kapitána Manna, je rathar. (Cardo)
  • Na cestě do laboratoře za Emerie míjí Omega skupinu vojáků TK. Jednomu z vojáků chybí kus brnění na pravém rameni. (Cardo)

Reklama

Reklama