Reklama

Reklama

Noc v Miami je fiktivní příběh jedné neuvěřitelné noci, kdy se legendy Muhammad Ali, Malcolm X, Sam Cooke a Jim Brown sejdou a diskutují o svých rolích během hnutí za občanská práva a kulturního vzepětí v 60. letech. (Prime Video)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (20)

Muel 

všechny recenze uživatele

| Amazon Studios | Pútavá konverzačka medzi 4 legendami tmavej pleti odohrávajúca sa v jednej jedinej miestnosti. Mňa to bavilo, aj keď na 4* mi tam ešte niečo chýbalo. Časom možno hodnotenie navýšim, zatiaľ hlásim spokojnosť. Casting veľmi precízny. | Hodnotenie: 6/10 | ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jako divadelní hra může být One Night In Miami super.Jako skoro dvou hodinový film ovšem bojuje se stejnými neduhy s jakými bojují skoro všechny podobné "jednopokojové" konverzačky převedené na plátno.Tempo je pomalé a rozkolísané a ne vždy se filmu daří držet plnou divákovu pozornost a i když sem se vždycky zajímal o novodobé americké dějiny,chvílemi sem se docela nudil.Přitom je to na režijní debut (těch pár TV věcí nepočítám) slušně natočené,dobře obsazené a s chutí zahrané...60% ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Ja hodnotím "One Night In Miami" ako skvelý film. Spracovaný podľa divadelnej hry, čo už samo dáva náznak, že to bude celé hlavne o dialógoch a postavách. A podľa môjho skromného názoru si myslím, že tento film skvelo ukazuje kto títo ľudia boli, aké boli ich úlohy a ako jeden toho druhého vnútorne vnímali. Dialógy medzi Malcolmom a Samom sú často vysoko vyhrotené a pritom je perfektné rozumieť obom stranám. Tu nejde o to, kto má pravdu. Lebo reálne sú to len strety dvoch ľudí, ktorí majú na niektoré veci odlišný názor. A jeden toho druhého sa snažia presvedčiť o svojom uhle pohľadu. Naši hrdinovia sú skvelí. Tie dialógy medzi nimi šlapú, majú energiu a ani raz som sa nenudil. Rovnako musím uznať, že všetci štyria sú skvelí herci a ani na moment som nepochyboval o tom, koho stvárňujú. Málokedy človek vidí tak dobrý casting ako bol v tomto filme. Nemyslím si, že je to film, ktorý sadne každému. Je vysoko dialógový a ak nemáte radi veľké konverzačky alebo filmy podľa divadelných hier, tak to nie je nič pre vás. Za seba ale hovorím, že Regina King by vo filmovej réžii mala pokračovať. Hodnotenie: A ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Čtyři přátelé – černošští "bratři" – se sejdou v motelovém pokoji. Zatímco dva umírnění, úspěšní v bělošském světě, chtějí hlavně zapařit a oslavit mistrovský titul třetího, čtvrtý se je snaží zapálit pro "jejich" věc (přičemž mu jde nejspíš o život). Probírání a obnažování radikalizmu z několika úhlů má náboj a zaujme, přestože občas myšlenky předkládá příliš doslovně a hádkám se zvyšujícím se hlasem padá řetěz. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Asi je to teď nějaký velký hit natáčet filmy podle divadelních her. Dříve jsem se s takovýto filmy setkávala tak dvakrát do roka a teď jsou hned tři nominovaní na zlatý Globus. Divadlo je z toho cítit. Naštěstí herecké výkony jsou kvalitní a jelikož jsem o nikom ze zúčastněných nic nevěděla, tak jsem se jako divák i něco přiučila. Tempo filmu je strašně pomalé a pořád to přeskakuje z jedné postavy na druhou a pořád si něco vyčítají. Věřím, že na divadelním prkně by to na mě jako na diváka působila silným dojmem, ale jako film to pro mě moc nefungovalo. Moc utahané a pomalé a spíše jsem se nudila. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama