Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná, sympatická, a přece osamělá prodavačka lístků chicagské nadzemky Lucy Moderatzová platonicky miluje neznámého muže, který si u ní každé ráno kupuje lístek. Sní o tom, že si jí jednoho dne všimne. Jenže místo toho si ona náhodou všimne, jak se dostane do střetu se dvěma chuligány a je sražen do kolejiště. Protože se právě blíží vlak, Lucy neváhá, vrhne se k bezvědomému a stáhne ho z kolejí, čímž mu zachrání život. Teprve v nemocnici se dozví, že jde o právníka Petera Callaghana. Dřív než stačí odejít, nahrne se do pokoje jeho svérázná rodina a všichni ji považují za Peterovu snoubenku. Zaskočená dívka, okouzlená srdečným přijetím, nedokáže v první chvíli říct pravdu, a než se k tomu později odhodlá, zjistí ji rodinný přítel a Petrův kmotr Saul. Lucy mu sice vysvětlí původ omylu, on ji však přesvědčí, aby rodině nic neříkala. Její existence jim prý pomáhá snášet Petrův stav. Jediný, kdo tuší, že něco není v pořádku, je Peterův bratr Jack, kterému se Lucy velmi líbí. Také jí je Jack sympatický, a tak není divu, že se do něj zamiluje. Když se zdá, že zamotanější už to být nemůže, Peter se probere z kómatu. (TV Nova)

(více)

Recenze (184)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Naprosto typická romance o trojúhelníku, kde všichni mlčí, nic si mezi sebou pořádně neřeknou a nevysvětlí, aby mohlo přijít to "velkolepý" finále. Nepřináší to nic novýho, takových filmů jsou hromady a všechny jsou jak přes kopírák. Občas se divák trochu i zasměje, jinde se zase tlačí s humorem až moc na pilu. Jako rozhodně se najdou lepší snímky tohoto ražení. ()

SONYAGENT 

všechny recenze uživatele

Hezká romantická komedie, která neomrzí. Originální zápletka Vás do příběhu vtáhne již na začátku a pouze sledujete, kdy bomba vybuchne a vše se po...e Jenže to nebyla Sandra Bullock, kdyby se neusmála, nezakroutila zadkem a nedala vše do pořádku. Já bych se sice do nudného Pullmana nezamiloval, jelikož jeho humor mi přijde až moc držící se scénáře, ale jinak zdatně sekundoval díky tomu, že to je prostě Pullman :) ()

Reklama

Renfield 

všechny recenze uživatele

Nereálná pohádka pro dospělejší a dospělé, tedy některé. Snad klasicky dobrá Sandra Bullock může za to, že se na to koukat dá. Pěkné je i prostředí Chicaga a hudba, ale příběh je ničím nevybočující, nepřekvapující klasika. Každopádně co se romantické komedie týče, je to jistě nadprůměr. Taktéž lidi co se řekněme v podobných filmech najdou, budou spokojeni. Já raději jiné... když už město a vztahovka, tak například Polanski. Ještě nutno dodat, že Peterova rodina byla opravdu něco šíleného, to už mi přišel "normálnější" Joe Jr. 55% ()

anli 

všechny recenze uživatele

Velmi pohodova,romanticka komedie se vsim vsudy(kdo ten konec necekal?) a Sandrou Bullock k tomu.Dobre napsany scenar,ktery ma slusny napad a prijemne romanticka rezie,i kdyz mohl Jon Turteltaub vic zatlacit na pilu,protoze myslim,ze potencial uplne nevycerpal.Ale i tak se mu podarilo natocit skvelou romanci,ktera je spravne romanticka,vtipna a nadcasova.Sandra Bullock a Bill Pullman jsou skvely par a ve filmu si je opravdu divak uziva.U me jasne romantickych 80%. ()

Alojs 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch mála pohodových filmů, na který se rád kouknu prakticky kdykoliv. Americká verze Vánoc mi nedělá potíže, ani ten jejich zvyk scukávat se v počtu 20+. Humoru je sice málo, ale na druhou stranu - o tom to ani není. Sandra je fajn, Bill je sympaťák až za roh a vůbec - vypočítané je to naprosto přesně... Čtyři hvězdy. Bez jakéhokoli zaokrouhlování. Je opravdu jen málo romantických komedií, které jsem viděl pětkrát (Notting Hill, Láska nebeská, Čtyři svatby...). ()

Galerie (61)

Zajímavosti (12)

  • Scéna, v ktorej roznášač novín spadne z bicykla, nie je hraná. V skutočnosti to bola nehoda, ale rozhodli sa záber ponechať vo filme. Chlapec si reálne zlomil zápästie. (Arsenal83)
  • Sandra Bullock sa úlohy zhostila s tým, že sa s ňou vie stotožniť, keďže sa práve rozišla zo štvorročného vzťahu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama