foto

Rick Worthy

  • nar. 12.3.1967 (53 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Battlestar Galactica: Plán
Dvojí hra
See Kate Run (TV film)
2006 Fallen (TV film)
2003 Díry
2002 Protiúder
2001 Earth Angels (TV film)
Elita
1998 Star Trek IX: Vzpoura
1997 Supertajná zbraň
1996 Zpětná reakce
1995 Eye of the Stalker (TV film)
Zatímco jsi spal
Ztracený Izaiáš
1994 Sám doma a bohatý

TV seriály

2020 V zajetí kouzel (TV seriál)
The Balls (S05E12)
Be the Hyman (S05E11)
Purgatory (S05E10)
další epizody (9)
2019 The Man in the High Castle (TV seriál)
Hexagram 64 (S04E01)
V zajetí kouzel (TV seriál)
The Secret Sea (S04E12)
The 4-1-1 (S04E11)
All That Hard, Glossy Armor (S04E10)
další epizody (9)
2018 The Man in the High Castle (TV seriál)
Excess Animus (S03E07)
History Ends (S03E06)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Will You Play with Me? (S03E13)
The Fillorian Candidate (S03E12)
Twenty-Three (S03E11)
další epizody (7)
2017 V zajetí kouzel (TV seriál)
The Girl Who Told Time (S02E10)
Lesser Evils (S02E09)
Word as Bond (S02E08)
další epizody (10)
Lovci duchů (TV seriál)
The Raid (S12E14)
2016 The Man in the High Castle (TV seriál)
Fallout (S02E10)
Duck and Cover (S02E05)
Travelers (S02E03)
další epizody (4)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Thirty-Nine Graves (S01E12)
The Strangled Heart (S01E08)
Mendings, Major and Minor (S01E05)
další epizody (6)
2015 Aquarius (TV seriál)
A Change Is Gonna Come (S01E05)
The Hunter Gets Captured by the Game (S01E02)
The Man in the High Castle (TV seriál)
A Way Out (S01E10)
Kindness (S01E09)
End of the World (S01E08)
další epizody (7)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Unauthorized Magic (S01E01)
2014 Glee (TV seriál)
Tested (S05E16)
Chirurgové (TV seriál)
Strach z neznáma (S10E24)
2013 Upíří deníky (TV seriál) - herec, a.z.
True Lies (S05E02) - a.z.
I Know What You Did Last Summer (S05E01)
Graduation (S04E23)
další epizody (7)
2012 Lovci duchů (TV seriál)
There Will Be Blood (S07E22)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ztraceni v moři (S10E04)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Smrtelná hra (S02E24)
Lovci duchů (TV seriál)
Rodinná záležitost (S06E07)
Trochu jiné stmívání (S06E05)
Médium (TV seriál)
Dear Dad... (S06E12)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ztráty a nálezy (S10E21)
2009 Hrdinové (TV seriál)
Protiklady se přitahují (S04E07)
Inkoust (S04E03)
Nové začátky 2/2 (S04E02)
další epizody (4)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Daybreak: Part 2 & 3 (S04E20)
Daybreak: Part 1 (S04E19)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Justiční omyl (S09E14)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Soul Free (S01E13)
Mentalista (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Vzpomínka z války (S03E03)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Six of One (S04E02)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Cestovatel (TV seriál)
The Hanged Man (E12)
Fallen (TV seriál)
2006 Battlestar Galactica (TV seriál)
A Measure of Salvation (S03E07)
Torn (S03E06)
Exodus: Part 2 (S03E04)
další epizody (4)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Poslední věci (S06E24)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Farma (S02E05)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Svědek vraždy (S02E12)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Hodina H (S03E24)
Odpočet (S03E23)
Rada (S03E22)
další epizody (8)
2003 The Lyon's Den (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
Fearless (S01E16)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Rajiin (S03E04)
Xindové (S03E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vrahem i obětí (S03E14)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
The Choices We Make (E06)
Hvězdná brána (TV seriál)
Bojovník (S05E18)
2000 City of Angels (TV seriál)
Sheena (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1999 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Equinox, část druhá (S06E01)
Equinox, část první (S05E25)
1998 Felicity (TV seriál)
Maximum Bob (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
The Hughleys (TV seriál)
1997 Gregory Hines Show, The (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Vojáci říše (S05E21)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Prototyp (S02E13)
1995 Murder One (TV seriál)
Tough Target (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Missing Persons (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)