Reklama

Reklama

Cold Creek Manor

  • USA Cold Creek Manor (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Manželé Tilsonovi touží po klidnějším životě na venkově. Proto se i s dětmi odstěhují z New Yorku do domu, který nedávno koupili. Při vyklízení domu naleznou velké množství fotografií a videonahrávek rodiny, která tu žila před nimi. Venkovskou idylu naruší příchod podivného muže, který je původním majitelem domu. Banka mu dům zabavila poté, co přestal splácet hypotéku. Muž se tváří, že chce rodině pomoci s opravou domu, později se ukáže, že veškeré jeho snažení směřuje k tomu, aby je z domu vyhnal. Tilsonovi brzy zjistí, že kdysi honosné panské sídlo se postupně stává jejich noční můrou a začíná odhalovat svá hrůzná tajemství. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Rutina s jasně nalajnovaným dějem, která si poklidně jede po jasně vymezené cestě. Předvídatelnost by ani tak nevadila, pokud by vypjaté okamžiky měly šťávu a pokud by se herci do svých rolí trochu více položili. Ale ani jednoho jsem se nedočkal a navíc Sharon Stone tady byla opravdu příšerná. Kouknout se na to dá a na průměr se film vyšplhá, ale nic víc. 50% ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Figgis není špatný režisér, na svém kontě má pár kvalitních filmů, takže ani jeho pokus o mysteriózní thriller nedopadl úplně tragicky. Je pravdou, že Cold Creek Manor hodně těží z hvězdného obsazení, které není úplně adekvátní k výslednému produktu, ale klasický souboj amerických vidláků s městskou elitou nikdy neomrzí. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale jo já se bavil a to díky hercům, do tohohle filmu se seběhla hned čtveřice mých oblíbených Quaid, Dorff, Lewis, Stone... Tihle jsou prostě borci, a ústřední duo padouchů(nebo spíše jen jeden) jsou prostě parádní, Dorff jako bývalí majitel domu a jeho mastný vlasy je prostě parádní. Figgise nějak moc neznám, ale tohle mi sedlo. Navíc nádherná hudba celý film podtrhává, je pravda že atmosféra je parádní a mohlo být více lekaček ale co už. To jsou jen malé vady. Jediným výrazným nedostatkem je Stewart která fakt hrát neumí ani kdyby se sebevíc snažila. Ale jinak palec nahoru. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Všechno vypadalo dobře, jenže něco bylo špatně. Konec toho všeho byl příkladem. Quaid hrál přesvědčivě, kamera byla dobrá, ale některé nápady. Třeba spousta hadů v domě, prakticky bez výraznějšího řešení. To je asi v pořádku, že se setkají krajta s chřestýšem na pokec někde v klidu na nějakém sídle ve vesnici ve Spojených státech. Hlavně nikdo nic moc neřeší. Taky jak tam s Jeepem zajede srnku a pak má mrtvého koně v bazénu. To by to auto asi vypadalo trošku jinak. A na konci spíše více humoru jak nervů. Hlavně na té střeše jak ho dusí tím nataženým lanem. A úplně zbytečná část jak šerifku najde její sestra čekající v čekárně na policii.... vůbec nic neudělala. Aspoň ne ve filmu. Ale to už jsme stejně věděli, jelikož v té tajné vysílačce co měl Dennis a šerifka mluví hlas toho padoucha - a i kdyby Dennis trpěl nedoslýchavostí, musí poznat, že je to mužský hlas...no nic prostě se z toho dalo vyšťourat mnohem více. Mike Figgis norozený přesně 35 let po mě, měl i lepší filmy, jsem zvědav na jeho Canteburské povídky. Jak název jeho filmu, jeho 2 nominace na Oskara, spousta cen, v tomto filmu ale jako Profesor odchází.... ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Je to perfektní thriller, horor ale nikoliv, kterej není ničím originální, ale je to právě ten typ thrilleru, který si získá svoje skalní fanoušky. Je to jak ze staré školy, takových filmů se dříve točily mraky. A já mám takový rád. Herci byli výborní, né že né, přestože tam byl sem tam nějakej přehnanej úlet, jako např že Dennis vůbec nepoznal, že ve vysílačce nemluví šerifka, ale chlap. Ani mu to nepřišlo divný a to už s ní dříve vysílačkou hovořil a ten chlapskej hlas ve vysílačce opravdu poznat byl. Jinak je to kvalitně natočený thriller, který hodně nakopává herec Quaid, který dost připomíná Harissona Forda. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Daleho (Stephen Dorff) zranění mění své pozice a množství krve. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Ontáriu. (Terva)
  • Christopher Plummer své scény natočil za dva dny. Jeden den filmoval s Dennisem Quaidem, druhý pak se Stephenem Dorffem. (Terva)

Reklama

Reklama