Reklama

Reklama

Utržený ze řetězu

  • Francie Danny the Dog (více)
Trailer

Mafián Bart půjčuje peníze. A umí se postarat, aby mu je dlužníci vrátili i s tučnými úroky. Přijde vždy se svým poskokem Dannym, který je skutečné polozvíře. Když mu Bart sundá obojek, každého, kdo je v dosahu, zmlátí nebo zabije. Jeho život však není žádný med. Mlčky vegetuje v psím kotci. Nemluví, možná to ani neumí, nebo jen málo. Jednoho dne vejde ladič pian Sam do místnosti, kde Danny čeká na svého pána před výpravou za dlužníky. V Dannym tóny nástroje probudí zvědavost, zbytky lidskosti. Přisedne si a pomáhá Samovi ladit... Náhle zazní signál a Danny musí běžet na pomoc Bartovi. Danny s Bartem a jeho poskoky odjíždějí a po cestě se zastaví ještě u jednoho zlatníka, který dluží peníze. Bart opět vypustí Dannyho a zákazník v obchodě Wyeth je svědkem rvačky. Danny se zákazníkovi líbí, a tak navrhne Bartovi obchod: Wyeth totiž pořádá tajné souboje na život a na smrt. Bart přijímá a přivede Dannyho na zápas... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (625)

Boss321 

všechny recenze uživatele

Jeta Li jsem nikdy moc nemusel, ale v tomhle snímku se mi velmi líbil a odvedl i slušný herecký výkon (nemyslím jen boje). Příběh o člověku (psu :-)), kterému když jeho pán vezme z krku obojek tak bojuje dokud své protivníky minimálně nezmrzačí, je skvěle napsaný. Morgan Freeman v roli slepého klavíristy stojí určitě za zmínku a jeho role filmu skvěle prospěla. Povedený mix amerického příběhu a asijského kung-fu. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Akční stylovka. Všechno na mě působilo jako Ritchieho styl v kvalitním střihu a záběrů kamery. I když má Ritchie všechno v malíčku (velké množství postav a výborné nápady), za to L. Leterrir se v Evropě mezi elitou neztratí. Jeho klišé KURÝR je dávno pryč a nasazuje lat ‘ku o něco výše. Výborný námět v drsném prostředí nelidských podmínek (pes) obaleno v jednom muži Jet-Li (životní role). Leterrier neztrácí tempo a všechno co jsme si kdy přáli (v mladém věku) je na nás namířeno v nejlepším možném efektu. Samozřejmě se do nás Leterrier trefil. Jako vždy výborný Morgan Freeman (jako když člověku v nejhorší chvíli podá anděl pomocnou ruku) a drsný, ale za to skvělý Bob Hoskins. The cruel world. Evropská špička ve svém žánru. ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Luc Besson znova siahol po svojom uz raz overenom napade, a to postava , pod ktorej smrtiacim povrchom sa ukriva citliva dusa. Samozreme, toto nieje novy Leon, toto je v prvom rade akcny film. Avsak ten najlepsi, ktory Jet-Li natocil mimo azie. Jet tu podal zrejme najprecitenejsi vykon vo svojej kariere a postava mu skutocne sadla. Tento krat to nieje super-aziat, ktory vsetkych zpacifikuje pohnutim malicka (teda je, ale to nieje to podstatne:)), ale v prvom rade vyvrhel v cudom svete bez vlastneho zivota. Herecke esa ako Feeman a Hoskins su mu neochvejnou oporou a to vsetkemu ohromne pridava na posobivosti. Sice je to stale hlavne akcny film (choreograia je skvela (je to proste Yuen Woo-Ping) a podobne ako cely film na velmi drsny look), jeho neobicjna citlivost a emocny naboj ho vsak robia naozaj vynimocnym. Plus soundtrack od Massive Attacku.....skutocna pochutka ktora si koli svojej inakosti plne hodnotenie proste zasluzi. (9/10) ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

O filmy Jeta Li se moc nezajímám, vlastně sem neviděl žádný :0 Po tomhle výborným akčňáku to ale určitě napravim. Zjistil jsem, že je nejen skvělej bojovník, ale i herec. Vidět jeho psí oči a závěrečnou scénu ve které smutně poslouchá písničku, kterou mu hrála jeho mamá je nezapomenutelná. Sem rád, že jsem kývl na shlédnutí tletoho filmu, páč fakt stojí zato. Btw Bob Hoskins je v roli Barta nehorázná svině. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Neil Davidge a Massive Attack: 1. Opening Title ,2. Atta' Boy ,3. P Is For Piano ,4. Simple Rules ,5. Polaroid Girl ,6. Sam ,7. One Thought At A Time ,8. Confused Images ,9. Red Light Means Go ,10. Collar Stays On ,11. You've Never Had A Dream ,12. Right Way To Hold A Spoon ,13. Everybody's Got A Family ,14. Two Rocks And A Cup Of Water ,15. Sweet Is Good ,16. Montage ,17. Everything About You Is New ,18. The Dog Obeys ,19. Danny The Dog ,20. I Am Home ,21. The Academy ,22. Baby Boy ,23. Unleash Me, ()

Galerie (44)

Zajímavosti (13)

  • Tento akčňák stál 45 mil. amerických dolarů a za první tři dny (13.–15. 5. 2005) promítání si v severoamerických kinech vybojoval 10,9 milionu. Celkové tržby byly 24,5 mil. dolarů, ty celosvětové pak v součtu 50,9 mil. (imro)
  • Sam (Morgan Freeman) nebyl původně slepý, ale herec přišel s tímto nápadem, neboť takto je pro jeho postavu lehčí "vidět" v Dannym (Jet Li) dítě, spíše než brutálního zabijáka. (imro)

Související novinky

Komiksové novinky

Komiksové novinky

03.02.2007

Restarty se v poslední době těší velké divácké oblibě, je to patrné na úspěšnosti Batmana, který začíná a Casina Royale. Proč nezkusit nový přístup k látce, i když máme za sebou teprve jeden díl? To… (více)

Reklama

Reklama