Reklama

Reklama

Utržený ze řetězu

  • Francie Danny the Dog (více)
Trailer

Mafián Bart půjčuje peníze. A umí se postarat, aby mu je dlužníci vrátili i s tučnými úroky. Přijde vždy se svým poskokem Dannym, který je skutečné polozvíře. Když mu Bart sundá obojek, každého, kdo je v dosahu, zmlátí nebo zabije. Jeho život však není žádný med. Mlčky vegetuje v psím kotci. Nemluví, možná to ani neumí, nebo jen málo. Jednoho dne vejde ladič pian Sam do místnosti, kde Danny čeká na svého pána před výpravou za dlužníky. V Dannym tóny nástroje probudí zvědavost, zbytky lidskosti. Přisedne si a pomáhá Samovi ladit... Náhle zazní signál a Danny musí běžet na pomoc Bartovi. Danny s Bartem a jeho poskoky odjíždějí a po cestě se zastaví ještě u jednoho zlatníka, který dluží peníze. Bart opět vypustí Dannyho a zákazník v obchodě Wyeth je svědkem rvačky. Danny se zákazníkovi líbí, a tak navrhne Bartovi obchod: Wyeth totiž pořádá tajné souboje na život a na smrt. Bart přijímá a přivede Dannyho na zápas... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (625)

Jossie 

všechny recenze uživatele

Příběh samotný je docela zajímavý, jen je až moc přitažený za vlasy, až moc neuvěřitelný, Jet Li je rozhodně lepší herec v roli padoucha, než chudáčka, prostě bych si to užila jen v případě, že bych to celé brala jako pohádku pro děti, ale jako vážně se tvářící thriller těžko. A Morgan Freeman jakkoliv je dobrý herec, jako slepec toho zvládá až moc a navíc až moc snadno. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Jeta Li jsem nikdy moc nemusel, ale v tomhle snímku se mi velmi líbil a odvedl i slušný herecký výkon (nemyslím jen boje). Příběh o člověku (psu :-)), kterému když jeho pán vezme z krku obojek tak bojuje dokud své protivníky minimálně nezmrzačí, je skvěle napsaný. Morgan Freeman v roli slepého klavíristy stojí určitě za zmínku a jeho role filmu skvěle prospěla. Povedený mix amerického příběhu a asijského kung-fu. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

chudák danny žije ve sklepě s medvídkem (plyšovým), pytlem (boxovacím), slabikářem ( ) a čeká, až ho jeho pán vezme na ,,výlet", sundá mu obojek a řekne ZABIJ JE! a on je (všechny) umlátí k smrti. jenže pak má strýček bart špatnej den, na jehož konci vypadá jako kdyby prodělal 3.světovou válku, ale přesto dostává lukrativní nabídku a vše vypadá růžově (pro strýčka). jenomže....... a tak danny poznává normální život. pyžamo, postel, lžíci a hlavně Sama, který se ho se svojí dcerou ujme. co se stane, až mu odepnou obojek? drsný akční film, který se snaží mít duši. tak to jsem (asi) ještě fakt neviděl. i když je jasný, že jet li asi v žádným souboji neprohraje, díky režii jsem mu držel palce i u nohy. moc zajímavá je i kamera a dobrý (dost) jsou i ,,rvačky". nevím jak to vyjádřit lépe, prostě ten film je takovej zajímavej. i díky zvuku. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Úžasná kombinace všech znaků lidské osobnosti. Hláška Jeta Liho "No killing anymore" vejde do dějin filmu. Režisér vynikajícího Kurýra nám naservíroval další neuvěřitelně kvalitní snímek, který budete mít rádi. Stává se z něj sakra skvělý režisér! Každý charakter je zde něčím vyjímečný a to je jen a jen dobře. To ani nemluvě o choreografii soubojů, které jsou ty nejlepší z poslední doby. Dobrá práce!!! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Scenár akčnej drámy "Danny the Dog" je poriadne za vlasy pritiahnutá somarina. Príbeh o bojovom otrokovi, čo na slovo poslúcha svojho pána, pouličného gangstra, je nereálny, naivný, nelogický. Na to som si však už, za tie roky, v spojitosti s menom Luc Besson zvykol. Výborné je nasnímanie bojových choreografií. Sú svižné a hodne surové. Tiež tomuto snímku veľmi pomohol Morgan Freeman, ktorý si tu zahral postavu slepého ladiča klavírov. Je to najlepší afro-americký herec. *** ()

Galerie (44)

Zajímavosti (13)

  • Při natáčení v Glasgowě se kolem štábu zásadně zvýšila koncentrace okounějících usedlíků čínského původu, kteří toužili využít nečekané příležitosti spatřit ve své nové domovině Jeta Li (Danny), jednu z největších hvězd té staré. (NIRO)

Související novinky

Komiksové novinky

Komiksové novinky

03.02.2007

Restarty se v poslední době těší velké divácké oblibě, je to patrné na úspěšnosti Batmana, který začíná a Casina Royale. Proč nezkusit nový přístup k látce, i když máme za sebou teprve jeden díl? To… (více)

Reklama

Reklama