Reklama

Reklama

The Hire: Beat the Devil

Obsahy(1)

Pán James Brown starne. Požiada preto šoféra (Clive Owen), aby ho zaviezol k Satanovi (Gary Oldman) s ktorým sa pokúsi ujednať zmluvu. Ďalších 50 rokov slávy, mladosti a bohatstva. U Diabla však nič nie je zadarmo... Všetko bude závisieť od jediného závodu v ktorom môže zvíťaziť len jeden... (Avathar)

Recenze (203)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Třetí reklama na BMW Z4 3.0i a já potřetí běžím do banky vysát svůj účet, aby zaměstnanci z koncernu Bayerische Motoren Werke AG nemuseli chroupat týden starý chleba. Já mám zkrátka Tonyho styl rád a i když mne v tuto chvíli nenapadá nic, zač bych upsal Ďáblovi svou duši, tak boj o zastavení stárnutí Jamese Browna mne bavil. Jen jsem si ho musel pustit do sluchátek, abych nerušil svého podivně bledého souseda, který rád louská Bibli a když ho přitom někdo ruší, tak ... ()

Fleur6 

všechny recenze uživatele

Peckové. Ten, kto nemá čo robiť desať minút a má náladu úplne sa odreagovať pomocou zábavno-akčnej jazdy s hviezdami prvej triedy, má po čom siahnuť. Gary Oldman ako Diabol je úžasný a Clive Owen pri súťažení s ním dokonalý. Mňam. Zo série The Hire pre mňa - 2./8 ()

SharpChick

všechny recenze uživatele

SEASON 2 / EPIZODE 3: T.Scott. Velice odvazová reklama na auto s dokonalým Garym Oldmanem... Perfektní příběh s úžasným závodem, který podle mě musí dostat naprosto každýho. Jediný co se nepovedlo byla volba režiséra, Scott z toho udělal v některých okamžicích poněkud překombinovaný, střihově a vizuálně přeplácaný chaoz. Ale stejně je to naprosto úchvatná podívaná s úžasně roztomilým Mansonem v závěru... 90% (2.nejlepší) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama