Reklama

Reklama

Alice in Borderland

(seriál)
  • Japonsko Imawa no kuni no Alice (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Mladík posedlý hraním videoher se společně se dvěma kamarády ocitne ve zvláštní verzi Tokia, kde všichni musí hrát nebezpečné hry o přežití. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (143)

verbal 

všechny recenze uživatele

Sice tam nikdo nehází žlutým hnisavým abscesem a neřve „přespi – přespiču“ ani postavy nemají oči, jako by se urputně snažily vysrat, nicméně i tak je to zase jen ťamansky přiblblé mačkání manga pro slaboduché otoky (mozku) s až trapně úsměvným plagiátorským vlezdoprdelizmem kulturně degenerovaných Džaponců do otvorů ještě degenerovanějších Spojených sráčů. Nápaditost „her“ s šikmookým bukkakenýrem jménem Alice končí s prvním dílem, poté to ztelenovelizuje do očividné rýžomatrice Ztracených – „Co nejdýl dělej z diváka totálního čuráka“. Patrně tak vznikne asi milión sezón debilního natahovaní jednoduchého tupokonceptu, plných klišovité pouťové filozofie a existenciálních mouder pro kvocientně retardované prohlížeče hentaiomalovanek a přitroublé leštiče džojstyků, až všichni zapomenou, o čem byl vlastně první díl, a ukončí to nějakým jakože zapeklitě kokotplikovaným myslomrdem. Já už u toho rozhodně nebudu, ještě jedna řada a musel bych z pocitu trapnosti spáchat harakiri. Tímto definitivně máwám na rozloučenou všem kunám i Alicím. ()

Silwer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo to paradni a defakto skoncila prvni herni sezona a doufam ze se dockame druhe😊 Gamemastera jsme podle me na konci nevideli..to by bylo moc easy.. Japonci jsou proste jinde,ale me jejich zpusob tvorby bavi a kdo se chce podivat na paradni jizdu,kde se docka vseho od kostky,battle royal aspousty dalsich..tak neslapne vedle.. ()

Reklama

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Není to zase tak skvělá podívaná, ale k zahození to taky není. První tři díly jsou moc fajn, ale potom se to začíná kazit. Jakmile je vysvětlen princip toho světa, tak je to celkem nuda. Nejlepší jsou samozřejmě hry, které jsou pecka. Také je to o něco brutálnější než konkurence 오징어 게임, což je super. Jenomže je to strašně emocionální a procítěný seriál. Protož než se k hraní dostanou, tak je vždy kolem toho fůru nudných keců. To je velká škoda. Jinak by to mělo prima potenciál. A závěr je zbytečně otevřený. 70/100 ()

rollman1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Netflixu se opravdu daří Korejským, Čínským a Japonským seriálům. Hra na Oliheň doslova rozbila sledovanost a byla jen otázka času, kdy vznikne něco podobného. A bum, dostali jsme Alice in Borderland, což považuji za největší překvapení minulého roku a letošní 2. série to dokázala ještě překonat. Samotný seriál stojí hlavně na postavách, které mají každý svoje charakteristické rysy a většina z nich Vám přiroste k srdci. Nechybí atletka, frajer, který vše vyřeší svým úžasným talentem pozorování a předvídaní, šíleně hezká slečna, či připosránek. Záporáci jsou tady spíš okrajově a jedná se o lidi v samotných hrách, kteří nejdou pro zradu daleko. Velkým plusem jsou hry, které nabízejí pokaždé něco jiného. Vždy se bojuje o život, ale každá barva a číslo určuje druh a obtížnost hry. Nechybí hry na testy fyzických vlastností či hry na týmovou spolupráci. Tak či tak jsou vždy napínavé, krvavé a většina lidi ve hrách neskončí moc dobře. Chválím letošní 2. sezónu, která začala těšně po Cliffhangeru 1. série a jde vidět, že se zvýšil rozpočet i nápady. Všechno je zde větší, hezčí a tentokrát se hrdinové dozví, co se stane, až posbírají všechny karty, případně, kde vlastně jsou a proč. Her je zde sice méně, ale jsou propracovanější , brutálnější a dostávají zde prostor i postavy, které v 1. sérii byli odsunuty na 2. kolej. Pokud nevíte na co koukat a chcete něco podobného jako byla Hra na Oliheň či Hunger Games, neváhejte si pustit tuhle pecku ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

1. SÉRIE: Prvních pár epizod vcelku fajn zábava a nápaditý náměty na hry. Po příchodu na Pláž už šla zábavnost trochu dolu a objevovalo se čim dál tim víc uloudanejch scén v podobě různejch flashbacků apod. který byly ve směs zbytečný. Závěrečná hra na Pláži včetně vysvětlení existence pláže byly docela sympatický, ale jak se začal příběh postupně rozplétat, bylo napětí o poznání míň než na začátku série. První série za mě tři silnější hvězdy. 2. SÉRIE O poznání víc rozjetý než předchozí série. Hry jsou propracovanější, maj k dispozici víc stopáže a na některejch hrách je nejspíš vidět i vyšší rozpočet. Nějaký z her jsou už teda pravidlama poměrně komplikovaný, takže se v nich člověk občas ztrácí (soud), ale i tak všechny spolehlivě pobavily. Nudnějších scén neni celkově tolik a každej flashback má smysl. Líbila se mi i rozsáhlejší výprava nebo ladění okolí do postapo světa. Jenže moje nadšení nakonec vzalo za svý kvůli nudnýmu finále a trapný závěrečný pointě. Všechny tři fake vysvětlení, který se Arisu během finále dozví byly mnohem lepší než to reálný (nejvíc se mi líbila pointa s hi-tech budoucností). Závěr si sice nechává otevřený vrátka pro další sérii a eventuálně uplně jinou pointu, ale aspoň ten závěr, co jsem zatim viděl, mě teda vůbec nenadchnul. Kvůli velkýmu zklamání v závěru nakonec zustanu i teď u třech silnější hvězd. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (2)

  • Natočeno dle manga předlohy, kterou napsal Haro Aso. Manga vycházela v období od 17. října 2014 do 16. února 2015 a byla prvnotně natočena jako anime. (UncleMorty)
  • Všechny zbraně v seriálu jsou airsoftové repliky od japonské firmy Tokyo Marui. Jediná vyjímka je Kloboučníkův stříbrný Colt 1911 Government. (UncleMorty)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama