Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Cynik Dash a veselá Lily si ve vánočním New Yorku na různých místech předávají červený zápisník se vzkazy a výzvami. Protiklady se o Vánocích prostě přitahují! (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Taková milá a příjemná romantika z vánočního New Yorku, která splní svůj účel a dobře funguje jako taková jednohubka na naladění před Vánocemi. Příběh rychle utíká (kratší epizody jsou bonus) a love story Dashe a Lily, kterou naplňují známá klišé, se dobře sleduje a slušně se u ní odreagujete. Další řadu bych nepotřeboval, ale tuhle jsem si docela užil. ()

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Dash & Lily jsou hezká partnerská manhattanská dvojice, která, přestože ještě není zavirováno, se seznámí a chodí spolu distančně. Na problém si zadělají první schůzkou prezenční, ale i s tím si poradí a, voilà, konec dobrý, všechno dobré. Zaznamenáníhodné je, že k distančnímu randění nevyužívají datovou sítí spojené elektrické přístroje, přestože obojí prokazatelně mají, ale kolující tužku a zápisník. Je tím prokázané, že offline varianta lásky stále, přinejmenším v hlavách scénáristů Joe Tracz, Carol Barbee a Rachel Cohn, existuje. https://www.macguffin.cz/ ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Vánoční pohádka pro romantiky, kteří milují Vánoce, (vánoční) New York, knihkupectví a romantiku. A taky jim zároveň nevadí trocha toho klišé, na můj vkus ho bylo ho ke konci bylo možná až moc. Ale jinak za mě vánoční pecka roku 2020, kterou si za rok ráda pustím znova, protože vánoční náladu navodí naprosto neuvěřitelně. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vcelku příjemná jednohubka ke shlédnutí během pár hodin. Občas se pobavíte, jindy si budete pobroukávat známé vánoční písně. Překvapivě povedené. Jen těch klišé tam ke konci bylo víc než dost. Vánoční nálada jakbysmet. Opět se mi potvrdilo, že na Netflixu nenajdu žádnou dobrou show, abych si ji užila naplno. Aneb první epizoda super, zbytek průměr/nadprůměr... a přitom to mohlo být o dost lepší. ()

Vilda_H 

všechny recenze uživatele

Upřímně moc romantické filmy a seriály nemusím. Ale na druhou stranu miluji Vánoční tématiku a v tomto propojení to udělalo dojem i na mě. Líbí se mi originální způsob seznámení, autorka předlohy odvedla kus práce. Ale film krásně natočený. Stopáž akorát, opravdu je tam cítit láska a předvánoční čas ve vzduchu a nenásilně vás to pohltí. Trošku nereálně afektovaný gay pár v pozadí, který ale děj hezky doplňoval. Největší plus bych dal tomu, že hlavní postavy nebyly ideální. Ani Dash, ani Lily nevypadají jako typické americké hlavní postavy, vypadají "normálně." A funguje to daleko lépe. Za mě 5 hvězd a velká pochvala! ()

Galerie (120)

Reklama

Reklama