Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bound je napínavý akční thriller o ženě, bývalé podvodnici, která naletěla mafiánovi - jenž „pral“ špinavé peníze. Spolu s další podvedenou dívkou se zapřísáhnou, že se pomstí a oberou mafii o dva miliony dolarů, a sice velice dobře promyšleným plánem. Ten, žel ztroskotává v okamžiku, když se začínají dít nepředvídatelné události. Všichni hráči této hry se náhle ocitají ve smrtelných pavučinách překvapení a podvodů... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Jo, tohle byla láska na první pohled, když se Violet a Corky potkaly poprvé ve výtahu na Franklin street... Cesar ještě netuší, jak fatálně se mu vymstí, že podceňoval svoji čubičku a tahle chyba bude taky poslední v jeho bídném žití mafiánské pračky peněz. A že tentokrát musí vyprat 2.175.000 zkrvavených babek v opravdovém prášku, vyžehlit, zabalit do kufírku a předat bossům z >Rodiny< . Jde o velký prachy a tyhle dvě lesby vsadily vše na jednu kartu... A bratři W&W si napsali a natočili s touhle plytkou zápletkou tak skvělý malý film (odehrávající se prakticky jen v interiérech), že čtyři hvězdy zaslouží už jen proto, že je to jejich debut - a jednu jako třešinku navrch - za tu nádhernou a vzrušující scénu s lačnými kočičkami, kterou by snad ani tak citlivá žena režisérka, jakou je Jane Campionová líp nenatočila... ;-) ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si to hlavně kvůli opěvovaný žhavý lezbický scéně. Ta byla hned zkraje – obstojná; byť dějově to půspbilo jak z porna (v dobrém slova smyslu). Pak mi ale Wachowští začali servírovat – jak jim já říkám – film „s plánem“, a to bylo moje gusto. Teda až do chvíle, kdy přišel přehmat, který byl podle mě až moc umělý. V té chvíli spadla má nálada na 3*, ale během zbytku děje se zase vyšplhala skoro na 4 a při psaní komentáře mám takovej ten známej hřejivej pocit z dobráho filmu. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 7 | hudba 7 | humor 0 | akce 2 | napětí 3 | pustil bych si znovu 6 ()

Reklama

dex2man 

všechny recenze uživatele

Znuděná, nelítostným mafiánským životem unavená panička svede sousedku údržbářku.Tu právě propustili z vězení a je shodou okolností lesbička, takže to s tím sváděním nemá až tak složité. Ze sexuální náklonnosti se vyvine jakýsi vztah, ve kterém pokud chtějí pokračovat, musí utéct z dosahu mafiánských kumpánů jejího manžílka a na to potřebují pořádný "balík doláčů". Jako nejjednodušší se jeví obrat právě jeho, protože ve vedlejším pokoji leží ladem kufřík s čerstvě vypranými (obrazně i doslova) dvěma miliony dolarů. Ty čekají na předání mafiánskému bossovi a jsou tak lehce na dosah, ale když se plán nečekaně zvrtne, dostanou se milenky do nervy drásajícího souboje s časem a o vlastní přežití. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Možná by si mohli dát Wachowští v některých věcech back to basics. Protože na začátku nepotřebovali 150 milionů dolarů a fámozní cit pro vizuál na to, aby zaujali široké divácké publikum. Stačily jim k tomu dvě hot představitelky, 2 miliony dolarů od krve, skvělý spiklenecký plán a několik kamerových fines za pár kaček. A atmosferická gangsterka připomínající Výkupné s Melem Gibsonem je na světě. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Cílevědomí strůjci svého osudu, temná atmosféra, středně zamotaná kriminální zápletka a jádro (neo)noiru je na světě... To by však nebyli Wachowští, aby film něčím originálním neoživili, ať už co do příběhu, tak řemesla. Úvod s lesbickým románkem je hodně, hodně sexy, chemie mezi herečkami funguje na výbornou. I přesto, že Past je teprve debut, vykazuje poměrně zajímavou práci s kamerou (drobné experimenty, zpomalovačky, detailní záběry). Filmové kulisy jsou sice prostější (levnější), ale napětí v nich je naporcováno výborně! 8/10 ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Joe Pantoliano byl do role Caesara doporučen Ginou Gershon. (D3VIL)
  • Tržby v USA za první víkend: 900 902 amerických dolarů. (blackrain)
  • Náklady na výrobu filmu: 4 miliony amerických dolarů. (blackrain)

Související novinky

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

18.08.2018

Napínavá dramata z vězení, rebelství Samuela Fullera, charisma Roberta Ryana, bojovnost Idy Lupino, emancipace nových osudových žen, šílenství noirových psychopatů, temné příběhy ze severu Evropy a… (více)

Reklama

Reklama