Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bound je napínavý akční thriller o ženě, bývalé podvodnici, která naletěla mafiánovi - jenž „pral“ špinavé peníze. Spolu s další podvedenou dívkou se zapřísáhnou, že se pomstí a oberou mafii o dva miliony dolarů, a sice velice dobře promyšleným plánem. Ten, žel ztroskotává v okamžiku, když se začínají dít nepředvídatelné události. Všichni hráči této hry se náhle ocitají ve smrtelných pavučinách překvapení a podvodů... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jestli něco nesnáším, tak ženskou, co se omlouvá, že chtěla sex." Mně spíš vadí, že když se mi holka jako Corky líbí, tak já jí nestojím ani za to, aby se vysmála mýmu průměrnýmu mužství. Prostě si je klidně na holky. Já teda taky, ale přesto v tom vidím problém. Ale vraťme se k filmu. Tam dvě holky chtěly oblafnout špatnýho mafiána. Takovýho, kterej nejen umí prát peníze, ale on je umí i žehlit. Fakt. Je to prostě borec a s holkama boxuje zásadně bez rukavic. Tak prostě mají vypadat drsný hrátky s mafií, pistolema, zahradnickejma nůžkama a hasákem. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Vizuálne rajcovnú PASCU som videl pred MATRIXOM 2 - 3 a na jej konci som si s uspokojením pomyslel, že už sa o Wachowskích nemusím báť, že sa dokážu zorientovať aj v inom žánre, než len sci-fi. Prvá polovica je neznesiteľne eroticky dusná a minimálne jedna scéna je neuveriteľná; neviem, ako do niečoho takého režiséri relatívne slávne/známe herečky nahovorili. ()

Reklama

Tomco 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som bol nadržaný, ako prasa. Rajcovné a vypäté lesbické scény dajú zabrať každému správnemu chlapovi. A som rád, že bratia Wachowski neostali len pri zakrytých intímnych partiách a náznakoch, ale čo to aj s krásnych ženských tiel ukázali. Paráda. Po tomto úvode však taktovku začne preberať silný príbeh, napätie a zvedavosť. Všetko vo veľkom hereckom štýle a v atmosfére, ktorá sa dá krájať. 90% ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Znuděná, nelítostným mafiánským životem unavená panička svede sousedku údržbářku.Tu právě propustili z vězení a je shodou okolností lesbička, takže to s tím sváděním nemá až tak složité. Ze sexuální náklonnosti se vyvine jakýsi vztah, ve kterém pokud chtějí pokračovat, musí utéct z dosahu mafiánských kumpánů jejího manžílka a na to potřebují pořádný "balík doláčů". Jako nejjednodušší se jeví obrat právě jeho, protože ve vedlejším pokoji leží ladem kufřík s čerstvě vypranými (obrazně i doslova) dvěma miliony dolarů. Ty čekají na předání mafiánskému bossovi a jsou tak lehce na dosah, ale když se plán nečekaně zvrtne, dostanou se milenky do nervy drásajícího souboje s časem a o vlastní přežití. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Já prostě nemám rád Jennifer Tilly. Teda její hlas. Nevím, čím si ho takhle zhuntovala, nebo jestli to má od narození, ale já to nevydržim poslouchat. Dokoukat tento film bylo pro mě utrpení. Skoro si říkám, že bych byl rád za dabing:) Jinak k filmu samotnému - sourozenci (a tehdy ještě bratři) Wachowští natočili gangsterku, v jejímž středu nestojí mafiáni, ale jejich ženy. Dost nápaditý přístup, navíc bravurně formálně natočený. Pokud má divák nakoukaný Matrix tak dokonale, jako já, všimne si zde množství scén, které jsou později použity právě v jejich o tři roky mladším opusu. (Past: stíračka bílou štětkou malující zeď, Matrix: stíračka stěrkou na mytí oken. Nebo různé záběry na telefony...atd). ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Tržby v USA za první víkend: 900 902 amerických dolarů. (blackrain)
  • Na plakátu k filmu má herečka Gina Gershon tetování na nesprávných rukách. Ostnatý drát má mít na levé a to druhé tetování na pravé ruce. (blackrain)
  • Role Violet byla původně nabídnuta Gině Gershon. (D3VIL)

Související novinky

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

18.08.2018

Napínavá dramata z vězení, rebelství Samuela Fullera, charisma Roberta Ryana, bojovnost Idy Lupino, emancipace nových osudových žen, šílenství noirových psychopatů, temné příběhy ze severu Evropy a… (více)

Reklama

Reklama