Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bound je napínavý akční thriller o ženě, bývalé podvodnici, která naletěla mafiánovi - jenž „pral“ špinavé peníze. Spolu s další podvedenou dívkou se zapřísáhnou, že se pomstí a oberou mafii o dva miliony dolarů, a sice velice dobře promyšleným plánem. Ten, žel ztroskotává v okamžiku, když se začínají dít nepředvídatelné události. Všichni hráči této hry se náhle ocitají ve smrtelných pavučinách překvapení a podvodů... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Past je v první řadě skvělý thriller. Dala by se označit jako Podraz devadesátých let, jen s trochu větším množstvím krve a sexu. Obsazení je sympatické a moc dobře vybrané (těžko si představit v roli Ceasara někoho jiného právě než Joea Pantoliana). Tenhle snímek se bratrům Wachowským opravdu povedl. Velmi atraktivní film, který by měl být známější. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy mám docela rád. Dobře promyšlený plán, jak obrat mafiány o docela velkej balík peněz, kterej se samozřejmě zvrtne a musí se improvizovat. To vše okořeněné lesbickou romantikou. Dobře gradovaný napětí, zápletka možná ne originální, ale zajímavě promyšlená a natočená. Pro mě velké překvapení v tom, že Wachowští taky dokázali natočit hodně dobrej film. Normálně se filmaři většinou každým filmem zlepšujou, u nich to ale vypadá, že se jim povedl první a každým dalším se jen zhoršujou. A k tomu všemu skvělá Jennifer Tilly, která má nádherný............ hlas. ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Mafiánská pipka zahraná spíše roztomile než dobře Jennifer Tilly(ovou) a naopak velmi přesvědčivá Gina Gershon v roli jakési údržbářky, která čistí odpad tak, že se jednomu otřesou preference, se napřed sčuchnou za účelem radovánek (...dost dobrý..), aby pak vymyslely, že Violetinu páníčkovi, který - ač mafián - je celkem trouba, štípnou prachy. Svižní a příjemní The Wachowski brothers za pěkné 4*. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Bratři Wachowští mají v sobě velký potenciál, jak dokázali tímto filmem, bohužel se do podobných kousků, jako je tenhle už vůbec nepouštějí a to je ohromná škoda, protože tohle je prostě paráda. Prakticky od začátku nám Wachowští servírují jednu cool scénu za druhou a přitom ještě stihnou poutavě vyprávět příběh, ve kterým ke konci rozehrávají neskutečně napínavej a krutej thriller. Všechno to je podpořený perfektní hudbou, která ke všem scénám neskutečně sedne, ale Wachowští s ní zrovna moc nehýří, ale za to když jí použijou, tak z tý scény skoro až zamrazí. Taky jsou zde hodně využívány fígle s kamerou, sice nic převratně originálního, ale zase využítý přesně tam, kde se to nejvíc hodí a do toho třeba ještě zasadí nějakou drsnější scénu. Jak to tak vypadá, tak s takovými scénami si dokáží opravdu parádně vyhrát, snad ani v matrixu nebylo tak perfektní skloubení drsný scény, hudby a kamerový vychytávky a to už je co říct. A když tenhle filmu už tak moc vychvaluju, tak prostě neni možný se nezmínit o hercích, kteří podle mě zahráli skoro dokonale, obzvlášť Gina Gershon se do svý role svkěle hodí a ještě jí úžasně zahrála, skoro na stejno je Jennifer Tilly, ale pro mě nejlepší herecký výkon předvedl Joe Pantoliano, jedná se zřejmě o jeho životní výkon. On je tady prostě perfektní. Past je naprosto dokonalej thriller a spolu se Sedm stojí na úpným vrcholu mého žeříčku top thrillerů. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keby tam neexistovalo zbytočné tlačenie na pílu pri presadzovaní lesbizmu, mohlo to byť aj za 5 hviezd. Dve mne dosť nesympatické baby a jeden prihlúply chlapík rozohrajú strhujúcu drámu. Mafiánske praktiky tu do deja skutočne sadli, ako aj ich občasné naturalistické zobrazenie. Nechýbajú momenty prekvapenia a chvíľky napätia najmä pri scénach s kufríkom. Dejové zvraty sú tiež vyskytujú hojne a tak len je pre mňa prekvapením, že tento film nie je až tak známy. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Role Violet byla původně nabídnuta Gině Gershon. (D3VIL)
  • Náklady na výrobu filmu: 4 miliony amerických dolarů. (blackrain)
  • Tržby v USA za první víkend: 900 902 amerických dolarů. (blackrain)

Související novinky

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

18.08.2018

Napínavá dramata z vězení, rebelství Samuela Fullera, charisma Roberta Ryana, bojovnost Idy Lupino, emancipace nových osudových žen, šílenství noirových psychopatů, temné příběhy ze severu Evropy a… (více)

Reklama

Reklama