Reklama

Reklama

VOD (1)

Loki se snaží uniknout z pustého očistce zvaného Prázdno, kde potkává různé Varianty sebe samotného. (Disney+)

Recenze (45)

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý díl, který nabízí hodně easter eggů a dojde tak trochu k protnutí s komiksovým světem. Některé momenty mi přišly trapné a zase je to hodně děr ve scénáři. Znáte to, tři lidi zmizí v různých z různých míst, ocitnou se v rozsáhlém světě, ale naštěstí se během 5 minut hned potkají? Jo tak přesně to mi tu docela vadilo. A také to neustále poskakování (MCU) Lokiho kolem a trapné odlákávání pozornosti hlavní bestie. Haloo Loki, víš že ses kdysi uměl zduplikovat a tím bys skvěle zmátl nepřítele? Aha, už nevíš, ted umíš vyčarovat jen deku..tak jo. Ale docela jsem si užila moment Classic Lokiho, ale ten docení asi jen čtenáři komiksu. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paráda tak, že přibyly další desítky otázek a jediné co jsme se dozvěděly je to, že dezintegraci Vás to vyvrhne kamsi kde na Vás bude útočit jakýsi mrak. Ten mrak Vás může ´´zabít,, nebo ne. Jelikož to byl předposlední díl tak začínám mít obavu, že většinu otázek nám nikdo nezodpoví. Plusové body za  ty 4 respektive 6 Loki (pokud počítám i Sylvii jestli to teda je Loki což stále nevíme)  za narážku na Philadelfský experiment a Throga. Uvidíme jak to zakončí. 80 procent ()

Reklama

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě výborná epizoda, zřejmě nejepičtější ze všech. Mnohokrát jsem si říkal, že by tohle mělo být v kinech. Loki je v té košili s kravatou a s mečem hodně cool, Owen Wilson boží stejně jako v průběhu celého seriálu, a také Richard E. Grant je naprosto parádní. Zkrátka wow! Bavilo mě to a fakt jsem jen opakovaně litoval, že tenhle Loki místo seriálu nedostal podobu celovečeráku. Protože by šlo o hodně originální Marvelovku, která by vyčnívala nad drtivou většinou ostatních počinů v rámci MCU. /// Recenze a zajímavosti nejen o filmech a seriálech čtěte na Instagramu, profil instageek_cz , díky!:) ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Glorious purpose! Nejemocionálnější a vizuálně nejpodmanivější epizoda. Všechno se začíná připravovat na grandiózní finále. Postapokylptický konec časů je něco, co mi evokuje hodně třetího Harryho Pottera, celá ta temná atmosféra tomu odpvídá. Hlavní potvora je solidní monstrum a Lokiové byli všichni zábavní. Kid Loki se stal badass třemi slovy I KILLED THOR. Richard Grant byl úžasný v téhle epizodě a vidět celý Asgard podruhé zničený obří nestůvorou bylo emocionální. Líbí se mi trojice Mobius, Loki a Sylvie. Jenom snad každý může nadávat na teorie, ale Marvel prostě připravuje past jako svině. Snad to tedy finála dopadne lépe než u WV. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Loki se přes nepodařený začátek parádně rozjíždí a mě skoro mrzí, že další díl bude poslední. Pokud jsem dříve vytýkal levný vzhled, tak zde se postprodukce odvázala. Prázdnota má parádní feel, ponouká mnoho easter eggů pro geeky a celkově je prostředí oproti rigidní hale TVA osvěžující změnou. Loki se taky konečně přestává chovat jako užvaněné pako a jeho vztah k Sylvii se vyvíjí možná očekávaným, avšak soudím, že pro většinu fanoušků přívětivým způsobem. Závěř je bombový a starý Loki byl totální frajer. Snad poslední epizoda udrží nastavenou laťku. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (20)

  • Dětská verze Lokiho (Jack Veal) pije džusík s názvem Hi-C Ecto Cooler, který byl poprvé prodáván v USA v roce 1989 jako promo k filmu Krotitelé duchů 2. (NiWi)
  • V epizodě se objeví Throg. V komiksech se jedná Simona Waltersona, člověka, který byl proklet v žábu a později získal Thorovy schopnosti, a dokonce i mini verzi Mjolniru, Frogjolnir. V tomto seriálu se však spíše jedná o variantu Thora. Hlas mu dokonce propůjčil sám představitel Thora Chris Hemsworth. Režisérka Kate Herron také potvrdila, že se nejedná o starší nahrávky, nýbrž že je Hemsworth nahrál speciálně pro tuto epizodu. (MiniMinion)
  • V úkrytu Lokiů si můžeme všimnout videoherního automatu Polybius. Jedná se o městskou legendu z osmdesátých let popisující vládní psychologický experiment. Automat byl údajně často navštěvován muži v černém, kteří z něj sbírali data o hráčích. (Wade Wright)

Reklama

Reklama