Reklama

Reklama

VOD (1)

Loki se snaží uniknout z pustého očistce zvaného Prázdno, kde potkává různé Varianty sebe samotného. (Disney+)

Recenze (45)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutočne precítená epizóda, ktorá skutočne krásne hrala na city. Postavy ako Loki, Sylvie, Mobius sú tak precízne vykreslené a s logickými motiváciami, že sú tým vôbec najsilnejším článkom seriálu Loki. Majú potrebnú emocionálnu hĺbku, čím dodávajú aj samotnému zážitku určité emocionálne zafarbenie. S týmito skvostnými postavami jednoducho súcitite, sympatizujete a dokonca sa do nich vžijete, takže spolu s nimi prežívate každý jeden emocionálny okamžik, či už ten veselý alebo smutný. Príbeh je nabitý akciou a grotesknosťou, ale i tak sa nájde priestor na ďalšie prehlbovanie vzťahov. Objatie na rozlúčku medzi Lokim a Mobiusom ma velice dojímalo. Pri romanticky ladenom rozhovore s Lokim a Sylvie som sa vážne červenal. Tá scéna mala veľmi príjemný vibe, síce trošku vychytralým spôsobom klišeovitá, ale vo výsledku naprosto prekrásna. A keď sa Loki a Sylvie konečne chytili za ruky, bol to nesmierne hrejivý a uspokojujúci  pocit. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totální úlet a cesta do pekel. Pokud se poslední díl nevytasí s nějakým zcela transcedentním a odzbrojujícím finále, vysvětlující celou tuhle taškařici plnou prapodivných monster, skákání v čase, alternativních realit a netradiční lovestory, nebo alespoň jejího náznaku, nelze to považovat za nic jiného, než sofistikovanou komiksovou parodii, bohužel zřejmě nechtěnou. ()

Reklama

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pustinu plnou trosek měst a lodních vraků a zabydlenou divnými alternativními verzemi Lokiho ohrožuje neekologický zabijácký mrak, který už na první pohled určitě zanechává uhlíkovou stopu. Tudíž je zapotřebí ho spojenými silami zlikvidovat. A otevřít si tím průchod k lepší budoucnosti .. éé, vlastně ke konci času .. no to je fuk. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paráda tak, že přibyly další desítky otázek a jediné co jsme se dozvěděly je to, že dezintegraci Vás to vyvrhne kamsi kde na Vás bude útočit jakýsi mrak. Ten mrak Vás může ´´zabít,, nebo ne. Jelikož to byl předposlední díl tak začínám mít obavu, že většinu otázek nám nikdo nezodpoví. Plusové body za  ty 4 respektive 6 Loki (pokud počítám i Sylvii jestli to teda je Loki což stále nevíme)  za narážku na Philadelfský experiment a Throga. Uvidíme jak to zakončí. 80 procent ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S výskytem asi tak bambilionu variací Lokiho vyvstává jedna otázka - pramatka všech otázek - co/kdo sakra je příčinou, že vznikne odchylka? Jak je možné, že jich je tolik? Začínám mít pocit, že se scénář začíná sám v sobě pěkně topit. Proč je TVA jen banda upocených “hasičů” místo toho, aby preventivně bránili vzniku variací? A říkám si, je to myšlenkou horší než Wanda Vision nebo ne? Pozn.: jako naprostou bombu považuji výskyt USS Eldridge (aka účastníka Philadelpshého experimentu). Tohle je něco čím měl být seriál doslova prošpikovaný. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (20)

  • Při scéně přechodu mezi povrchem a úkrytem je možné si v zemi všimnout také Thorova kladiva Mjölnir. (Matej.Krajci)
  • V jednom záběru, když se varianty Lokiho dívají na Aliotha, je možné vidět loď Ronana Žalobce „Dark Aster“. (Matej.Krajci)
  • Dětská verze Lokiho (Jack Veal) předává našemu Lokimu prastarou čepel zvanou „Laevatinn“, což v norštině znamená „Poškozující větvička“. Čepel pochází z norské mytologie a je potřeba k zabití kosmické bytosti. (NiWi)

Reklama

Reklama