Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Bývalá rytířka Jedi Ahsoka Tano zjišťuje, že zranitelné galaxii hrozí nové nebezpečí. (Disney+)

Recenze uživatele William_ k tomuto seriálu (6)

Ahsoka (2023) 

1. série: Jak velkolepě celá 1. série začala, tak celkem kontroverzně skončila. Hudba byla po většinu skvělá, souboje působivé a epické, ale celé to prostě působí jako reklama na další Madalorian universe, respektive další sérii Ahsoky. Chápu že se musí najet na koleje MCU kde prostě musíte vidět všechno, abyste se orientovali v příběhu, ale už jsem z toho celkem unavený. I proto se těším na seriál ze SW světa, který bude uzavřeny a dokáže v jedné sérii, která bude mít třeba přes 12 dílu odvyprávět kvalitní příběh bez natahovaček a odboček. Škoda nevyužitého Raye Stevensona, který po dotočení 1. série nečekaně zesnul. Čest jeho památce a jeho charisma bude chybět. SPOILER: Anakin se mi jednoznačně líbil daleko více než v Obi-Wanovi a jde vidět že Hayden si svou životní roli "znovu-užívá" a své působení ve SW ani zdaleka nepověsil na hřebíček, což kvituji. ()

Část 3: Čas odletu (2023) (S01E03) 

Ahsoka si i nadále drží svojí kvalitu. Co si ale rozhodně seriál nedrží v rovnováze, to je délka jednotlivých epizod. Z úvodní skoro hodinové epizody tu máme něco málo přes půlhodinky. Zase rozumím že bez nějakých těch "filler epizod" se neobejdeme, a ty nemusí být zrovna dlouhé. ()

Část 4: Ztracení Jediové (2023) (S01E04) 

Má to všechno co si fanoušci SW přejí. Je tam pif paf, jsou tam osobní dilema i SPOILER: Anakin S. Sice se v pár scénách najdou maličkosti a ti co budou hledat chyby je najdou, ale suma sumárum se jedná o příjemný SW seriál. Jo a i tady ten Anakin vypadá lépe než v Obi-Wanovi. Tady jde aspoň vidět, s jakým seriálem si kdo dal záležet. ()

Část 5: Stínový válečník (2023) (S01E05) 

Ta neskutečně nabitá a epická první polovina epizody nastavila zbytku dílu takovou laťku, že se to prostě nedalo překonat. I proto druhá polovina tohoto dílu působila tak trochu výplňově. Seriál si ale stále drží tu nadstandardní kvalitu. Anakin byl "omlazen" dle mého dobře a až na ty místy prapodivné dialogy se mi tenhle "fan-service" líbil. Celou epizodu jsme neměli šanci vidět Sabine a spoustu dalších postav. Věřím že v příštích epizodách nám to tvůrci vynahradí. ()

Část 7: Sny a šílenství (2023) (S01E07) 

Mně teda tenhle díl (až na ten sladkej konec a pár wtf momentů) vůbec nevadil. Asi mám od SW jiná očekávání než většina hardcore fans, kterým věci v původní filmové trilogii nevadily, ale v seriálech už je to strašný problém. Já se bavím a od toho seriály jsou, nebo ne? ()

Část 8: Jedi, čarodějnice a vojevůdce (2023) (S01E08) 

Jak velkolepě celá 1. série začala, tak celkem kontroverzně skončila. Hudba opět skvělá, souboje působivé, ale celé to prostě působí jako reklama na další Madalorian universe, respektive 2. sérii Ahsoky. Chápu že se musí najet na koleje MCU kde prostě musíte vidět všechno, abyste se orientovali v příběhu, ale už jsem z toho celkem unavený. I proto se těším na seriál, který bude uzavřeny a dokáže v jedné sérii, která bude mít třeba přes 12 dílu odvyprávět kvalitní příběh bez natahovaček. Škoda nevyužitého Raye Stevensona, který po dotočení zesnul. Čest jeho památce. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Reklama

Reklama