Reklama

Reklama

VOD (1)

V blízké budoucnosti dostane pilot dronu rozkaz přesunout se do válečné zóny, kde mu má velet android v přísném utajení – a společně pak musí zabránit jadernému útoku. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (188)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Snahy o twisty v druhý polovině byly vcelku fajn a nějaký myšlenky samy o sobě nepůsobily uplně marně. Jenže když se snažíte o nějaký vážnějc míněný poselství v rámci béčkovýho bijáku s klišoidnim námětem USA vs. Rusko nebo dialogama šustícíma papírem, vyjde to v lepšim případě naprázdno, což se stalo i v tomhle případě. Jediný, co mě potěšilo a bez problémů fungovalo byla akce. To samozřejmě neni u akčního béčka uplně málo, ale samo o sobě to k výraznýmu úspěchu nepostačí, dvě hodně silný hvězdy. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách děsná šmíra. Od Hafströma jsem po Plánu útěku už žádné vzepětí neočekával (a přitom je Pokoj 1408 vizuálně docela hravý... poprvé a naposled asi), ale Za čárou bohužel nabízí jen těžkopádná poselství, nesympatického hlavního hrdinu, kterého Mackie - hrající tradičně na půl plynu - zašlapává do země, a neuvěřitelně roztahanou zápletku prokládanou spoustou akčních scén bez chuti a zápachu. Přestřelky jsou nudné, honičky a bitky zprasené střihem a přehlídka vojenské techniky á la Call of Duty sice vrcholí robůtky, ale jejich povedený production design kvůli strnulé kameře a dramaturgii není využit ani omylem. Jiný scenárista, režisér a producent by s takovým materiálem jistě naložili líp... tohle se bohužel ve slabších okamžicích blíží bulharským seagalovkám a v těch lepších to z dálky kouká na Postradatelné. Mrkněte radši na seriál Almost Human, který tohle téma v jediné (bohužel) sezóně rozpracoval mnohem hravěji a zábavněji. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Už prvotní cíl mise (nukleární raketová sila) spadal do hodně přetažené béčkovosti, no jako záminka pro futuristickou válečnou akci za nepřátelskou linií, proč ne. Jenomže plán hi-tech androida (SPOILER: mj. na obejití vlastních bezpečnostních protokolů ve stylu „Ex Machina“) se ještě násobně komplikovaně, „bondovsky“ zamotal (logice navzdory), zatímco scénář furt dokolečka neobjevně omílal morální rozpor válečných hrůz na monitoru dronu oproti přímé účasti na bojišti. Nekompromisní nadlidské akční scény něco zachránily, naopak šeď východoevropských kulis ničemu nepřidala. ()

Klajondr 

všechny recenze uživatele

Film absolutně o ničem. Akční film bez akce, příběh bez zápletky a hrdina, jehož iracionální chování nechápu asi tak, jako fakt, že něco takovýho prošlo i přes otupělé editorství Netflixu. Asi nejsem dostatečně Američan, abych se kvůli storylineu chytal za okraje pohovky a s napětím sledoval obrazovku. Jako sorry, ale po tomto filmu bych tu atomovku hodil rovnou na centrálu Netflixu. Nechť Falcon zůstane Falconem. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Proamerické bezmozgy pozor! Film ako šitý na mieru pre Vás!!! Vo Východnej Európe zúri občianska vojna, OSN nato (a aj NATO) kašle a tak - čuduj sa svete - svetový policajt Štáty Nacistické vyšlú do oblasti dvoch - ako inak - afroamerických hrdinov. Jedného z nich predtým komisia - zložená výlučne z belochov - trochu posexuje a tak sa ide učiť ľudskosti od kyborga aby sa nakoniec ukázalo že aj jemu ako ukrajinskému odboju - pod vedením mladej sebavedomej ženy - nejde o nič iné ako o zkázu Štátov Nacistických...tak takýto hnoj som už dávno nevidel, to segalove akčné filmy natočené za 9,99 plus sms zadarmo v Rumunsku ponúkajú podstatne viac kvality - hlavne čo sa príbehu týka. Výstižné komentáre Arsenal83, Crejdl. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (9)

  • V scéne s deťmi v sirotinci je v pozadí okrem ruštiny počuť aj maďarčinu. (Mamut)
  • Tento film obsahuje několik podobností se sériemi Avengers a Captain America co se týče postavy Lea. Anthony Mackie, který též hraje v těchto filmech, je několikrát označen jako „Cap“ (Kapitán – Kapitán America) a „War machine“ (postava, kterou v MCU hrál (Don Cheadle). (kesinaa)
  • Ve scéně, kdy se Leo (Anthony Mackie) setká s Viktorem Kovalem (Pilou Asbæk), můžeme vidět, jak mu během bojové scény sebere zbraň Steyr SPP. Jedná se o úplně stejný model zbraně, kterou Anthony Mackie používal v roli Falcona ve filmech MCU. (UncleMorty)

Reklama

Reklama