Reklama

Reklama

VOD (1)

Boba Fett se musí vypořádat s dvěma velmi rozdílnými hrozbami. (Disney+)

Recenze (57)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Boba musí opäť hájiť svoj nárok na trón a postaví sa Hutom, ktorý sa nakoniec zdajú nároku na trón lebo majú zrejme viac informácií ako chudák Boba. Púštny ľudia doplatili na svoju teritoriálnu nadradenosť. Prevedenie: To čo sa formovalo celé dve časti sa spláchlo do koša jednou časťou. P/šťania sú mŕtvy, Hutovia sú preč a sme svedkami extrémne pomalej naháňačky na LGBTI vznášadlách. 55% ()

Sombreri 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozor spoilery. Po jiskře naděje z druhého dílu se opět dostáváme dolů.. nevím co mi vadí víc, jestli nablískané spídr/vespy, které do světa Star wars absolutně nesedí, stejně jako gang mladých cyber punkerů (co to jako sakra mělo být??). K tomu přičtěme nelogické motivace postav a stále velice slabé triky, kdy i pětileté dítě s pastelkami by "odborníky" od Disneyho strčily do kapsy. Jediné plus tohoto dílu je Danny Trejo, to bylo překvapení, které jsem očekával už od prvního dílu. Tedy se opět stávám silně skeptickým a zklamání z prasáckého přístupu Disney se prohlubuje. ()

Reklama

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uff. Tentokrát se skoro celá epizoda odehrává v "přítomnosti" a docela to bolelo, jelikož po většinu času převládá cringe. Mladí cosplayeři, otřesná honička, čím dál více do očí bijící efekty a ukázka hlavní zápletky, která příliš zajímavě nevypadá (a postavy tomu taky moc nepomáhají). Ale abych jenom nehanil, tak třeba příchod Rancora byl příjemný fan-service. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mňa dosť rozpačitá epizóda, poriadne ani neviem, čo si o nej mám myslieť, je taká nijaká. Nablýskaný dizajn speederov sa absolútne nehodí k celkovej potemnelej vizualizácií seriálu, no vlastne keď sa nad tým zamyslím, nehodí sa to ani do Star Wars univerza vo všeobecnosti. A to ešte nehovorím o tej naháňačke, ktorá bola hrozne nezáživná. Huttovia sa konečne odhodlali prejsť do ofenzívy a tak vyslali do boja Black Krrsanta, aby nadobro skoncoval s Bobba Fettom, čo sa mu však nepodarí. Skutočnosť, že sa dvojčatá zriekli svojho nároku a zároveň ponúkli Rancora ako výkupné za Wookiea, nemení nič na fakte, že sa Boba Fett bezprostredne rúti do područia rysujúceho sa vojnového konfliktu, ktorý rozhodne o tom, kto si nakoniec obháji svoj nárok na Jabbove dedičstvo na Tatooine. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po top epizodě z minulého týdne silný downgrade. Nejlepší částí epizody byl vlastně Stephen Root, ostatní se tak nějak zkratkovitě prošlapali dějem, Boba Fett opět dostal nakládačku (ten jeho souboj byl obrovským zklamáním) a stihnul naverbovat bandu cyber punk teenagerů na vespách. Ti mi sice přijdou jako něco ze starého Expanded Universe, což ve mě vzbuzuje obrovskou vlnu nostalgie (vlastně stejně jako celý tenhle seriál), za což přidávám pár bodů, na druhou stranu ale jejich motivace prakticky neexistuje a celkově působí uspěchaně. Co naopak nepůsobí uspěchaně je finální honička titulními ulicemi Mos Espa. Chápu, že Rodriguez asi upřednostňoval praktické efekty před CGI, ale ve výsledku to bylo strašně pomálé a působilo to místy až směšně, jakoby jeli 20 km/h. Pořád je to kvalitní, a pokud budou následující 4 epizody aspoň stejně dobré jako epizoda 2, tak tenhle drobný přešlap odpustím, ale už se to musí rozjet. Tvůrčímu týmu věřím. 6/10 ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Během pronásledování speederů jsou vidět následující typy droidů: protokolární droid, astromech (R2) jednotka táhnoucí vozík, pit droid, několik myších droidů a droid ES-PSA Rickshaw. (LUKICKK)
  • První záběr dílu ukazuje detailní pohled na mnicha Řádu B’marr, tzv. „mozky v nádobách“, které lze vidět již v Návratu Jediho (1983). Členové tohoto řádu se vzdávají svých fyzických těl, aby se stali droidy bez pocitů se schopností žít prodloužený život jako pouhopouhý mozek. Byli původními obyvateli chrámu, který se stal Jabbovým palácem. (Veskoslav)
  • Obraz, který zničí jeden ze speedrů během honičky, je tzv. koncept art od dvorního tvůrce světa Star Wars Ralpha McQuarrie. (Veskoslav)

Reklama

Reklama