Reklama

Reklama

VOD (1)

Boba Fett se spřáhne s Fennec Shand. (Disney+)

Recenze (42)

matous20063 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přemýšlel jsem jestli dokonce nedám epizodě 5 hvězd, ale nakonec jsem přece jenom zůstal nohama na zemi. Tohle bez debaty byla jedna z těch lepších epizod epizod. Prakticky většina epizody jsou Bobovy flashbacky, což vůbec nevadí, ba naopak. A závěr epizody nám toho do budoucna moc neřekl až na jeden poměrně velký detail, ale to už si musíte zjistit sami :-D. 85% ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásné doladění děje. Nenásilné prolínání s dějovou linkou Manda to jen umocňuje. Nostalgie opět stříká proudem. Ať už se bavíme o po zuby ozbrojené lodi, nebo lodi po zuby zabořené do písku s žaludkem. Upřímně, smrt Sarlacca nemohla být lepší, než prakticky poprava Seizmickou náloží. Zase se prokázalo, že humor ve Star Wars být může, když je vkusný a svým způsobem vážný. (Ne jako ta znevažující až přímo urážející sračka ve filmech 7-9). Diplomacie, akce, dovyprávění a ucelení příběhu. To vše zde bylo dávkováno přijatelným a hlavně svižným způsobem. Za mě bez výhrad. PS: Krrsantan je vážně cool týpek. Těším se na jeho plný potenciál. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když už je starší linie nudná, je ta druhá ještě nudnější. vážně nechápu proč to nešlo vyprávět lineárně. Navíc, opravdu si nemůžu pomoci - jakákoliv scéna ohledně “modifikací” působí komicky (spíš jako parodie). A vzhledem k tomu, že jsme v polovině série, vidím to jako definitivní záležitost: Mandalorian je lepší. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minulá epizoda měla jen rancora, tahle je na nerdgasmic momenty bohatší (přičemž zejména Sarlacc revisited kdekomu utrhne genitálie). Předvídatelnost a povinný fanservice zůstávají, ale moc hezky to bobtná a moc hezky se na to kouká. Když těsně před závěrem zabrnkají TY správný notičky, je vymalováno. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flashback, ktorý nevnáša do série nič vyslovene nové, áno, bolo nám síce ukázané prvé stretnutie Boba Fetta a Fennec, počiatky ich vzájomnej spolupráce, znovunadobudnutie strateného vlastníctva, no a ešte sme nazreli i do útrob Sarlacca, ale to nemení nič na fakte, že ustavične prešľapujeme na mieste. Od seriálu som nečakal žiadny svetoborný príbeh, ale ten scenár ja vážne plytký a miestami aj dosť skratkovitý. Na konci to vyzerá, že pôjde už naozaj do tuhého, nakoľko vojna je na spadnutie a Bobovi sa hoci nepodarilo vytvoriť vojnovú alianciu, ale aspoň docielil neutralitu ostatných hláv rodín podsvetia Mos Espy. A nesmiem zabudnúť ani na to, že Boba má nového rekruta, ktorým je práve Black Krrsant. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Jangova loď je hlídkové a útočné plavidlo třídy Firespray-31, zkráceně Interceptor třídy Firespray, postavená v loděnicích planety Kuat. (Veskoslav)
  • Modifikátor, který zalátuje Fennec Shan, není nikdo jiný než baskytarista, zpěvák a skladatel Thundercat, vlastním jménem Stephen Bruner. V roce 2016 získal Grammy za nejlepší rapovou/pěveckou spolupráci a v roce 2021 za nejlepší progresivní R&B album. (Veskoslav)

Reklama

Reklama