Reklama

Reklama

VOD (1)

Boba Fett se spřáhne s Fennec Shand. (Disney+)

Recenze (42)

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně zlepšení po minulém týdnu, i když na druhou epizodu to stále nesahá. Opět jsme strávili většinu času v minulosti, což by bylo fajn kdybychom nevěděli, jak to všechno dopadne. My to ovšem víme, a tak flashbacky trochu ztrácejí na významu, a ne vždy funguje to propojení mezi nimi a současností. S flahbacky je ovšem asi konec, takže nás snad čekají 3 nabité díly. Jinak ale solidní epizoda, trochu pomalá ale zároveň nezapomněli na akci, takže to ve výsledku vyšlo dobře. Hromada easter eggů a odkazů na různá zákoutí Star Wars lore. První přímé propojení s Mandalorianem, a jestli na nás nechystají nějaký trick a là Raplh Bohner, příští epizody budou v tomto ohledu ještě zajímavější. Pořád nejsem fanda Vespa gangu, ale líbí se mi, jak jsou inspirovaní Mods z Londýna, nečekal bych, že něco takového kdy ve Star Wars uvidím. A také nám do Star Wars přivedli Thundercata, takže se nezlobím :-). Solidní, ale od dalších tří epizod očekávám nářez. 7.5/10 ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když už je starší linie nudná, je ta druhá ještě nudnější. vážně nechápu proč to nešlo vyprávět lineárně. Navíc, opravdu si nemůžu pomoci - jakákoliv scéna ohledně “modifikací” působí komicky (spíš jako parodie). A vzhledem k tomu, že jsme v polovině série, vidím to jako definitivní záležitost: Mandalorian je lepší. ()

Reklama

matous20063 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přemýšlel jsem jestli dokonce nedám epizodě 5 hvězd, ale nakonec jsem přece jenom zůstal nohama na zemi. Tohle bez debaty byla jedna z těch lepších epizod epizod. Prakticky většina epizody jsou Bobovy flashbacky, což vůbec nevadí, ba naopak. A závěr epizody nám toho do budoucna moc neřekl až na jeden poměrně velký detail, ale to už si musíte zjistit sami :-D. 85% ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak, a jsme v půlce! Oh no... Další zbytečně skvělý díl, a k tomu dokonce je i Filler! 10/10, miluju tento seriál a verzi Bobby, jež nám tito tvůrci přinesli. Bylo úžasné, že jsme konečně opakovaně viděly záchranu jeho asistentky, a bylo velice skvělé vidět Slav -- teda Firespray v akci. Těším se na příští týden. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • V kuchyni Jabova paláce lze potkat droida série EV. Nejznámějším „zástupcem“ ve světě Star Wars je EV-9D9, který mučil droidy v Návratu Jediho (1983). (Veskoslav)
  • Modifikátor, který zalátuje Fennec Shan, není nikdo jiný než baskytarista, zpěvák a skladatel Thundercat, vlastním jménem Stephen Bruner. V roce 2016 získal Grammy za nejlepší rapovou/pěveckou spolupráci a v roce 2021 za nejlepší progresivní R&B album. (Veskoslav)

Reklama

Reklama