Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajemství jsou odhalena a Boba Fett se dozví novou informaci. (Disney+)

Recenze (68)

dO_od

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Naprostá rezignace na snahu vyprávět nějaký koherentní příběh, jen random nálož postav a scén. Kdyby takhle seriál začal a pak se toho držel, budiž, ale když porovnám první čtyři epizody s tím, co bylo minulý týden a dnes, tak je to velký wtf, u kterého mám akorát pocit, že si tam každý dělá, co mu přijde cool, aniž by to někdo vedl. Jestli je tohle to nejlepší, na co se zmůžou, tak jsou Star Wars opravdu mrtvý. A aby se seriál jmenoval Boba Fett, fucking BOBA FETT, a hlavní postava přitom byla široko daleko nejtrapnější ze všech, a nebo tam pro změnu nebyla vůbec, jako kde to jsme? Vždyť on dnes jako jediný neměl ani jednu repliku. Kontroloval jsem to. Džízs. Westernovej konec hezkej, ale že by to bylo něco světobornýho? Come on... ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední dvě epizody kdekdo namítá, že je to moc Mando a málo Boba, každopádně podobné výtky jsou trochu mimo. Naopak, symbiotické zpracování materiálu je výbornou volbou, která umožňuje širší rozprostření vyprávění, aniž by kdokoliv významněji trpěl. Tenhle spin-of byl koneckonců s Mandalorianem od prvopočátku úzce spjatý - v Mandalorianovi začal, s Mandalorianem tematicky souvisí, v Mandalorianovi byl oficiálně ohlášen a pokud bude třeba, v budoucnu se od Mandaloriana osamostatní. Vzhledem k tomu, že Fettova linie aktuálně směřuje k jedinému cíli, kterému je věnována péče dostatečná, není ani druhý odklon do bratrských vod na škodu. Pokud by se k bratříčkům v dalších seriálech nezaujatě přidala ještě nějaká ta sestřenka a synovec, buďme rádi. A zbytek? "I will give you a choice." - je až paradoxní, jak silný tenhle moment byl v kontextu příběhu, v němž zjevně nepřehodil výhybku vypravěč (Kathleen Kennedy, jdi se bodnout). ()

Reklama

kristianzen 

všechny recenze uživatele

Paradoxně po prvním dílu nejhorší. Nějak se to vleče celé, ten střih, to prostě neni dobré. A navíc scenáristicky logicky nesmysly, že mě to vzalo všechnu radost z jiných věcí.. Vzpomínka Grugua na domov nám ukáže výhled z nějakého kontejneru či co, jak tři Jediové bojují proti cca osmi clonetroperům a ti je všechny zabijí?!?!?!? WTF? To ti tvůrci jako nachvilku ztratili mozek a zapomněli kdo je jedi? Taková hovadina prostě bolí. Zaprvé to opravdu nepůsobí jak groguova vzpomínka na domov, ale HLAVNĚ, tři jediové jsou logicky proti osmi vojákům v absoultní přesile a měli by je JAKOŽE OKAMŽITĚ všechny ukončit. Hlavně že na začátku dílu tam koltem za půl vteřiny sejme marshall tři pajky. Ale 3 jediové nezvládnou 8 vojáků. Yoda muset v hrobě obracet 😭😂 ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Halóóó Disney a Lucasfilm, neplete si tam někdo z vás už třetí sérii Mandaloriana a seriál Boba Fett?? ale aspoň že to umí slušně odvyprávět a boba se zde na aspoň "chviličku" ukázal a je to hezky udělaný a aspoň sme se už dozvěděli co se děje s Groguem atd atd, jen mě sere potenciál toto hezký ukázat až ve třetí sérii Mandaloriana, jinak to bylo zase skvělý. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Size matters not"...:) pobavil ma "pistolnik" zo starsieho serialu, ktoreho tri serie som nedavno dopozeral - Justified - Timothy Olyphant, totozna postava v inom oblecku. :) Parik Jedi-ov a zeleny kpec - par exotickych postav, ako som spomenul k predoslej casti. Nevyraznu seriu napravaju pridavanim popularnejsich postav. Pomaha to, i ked je to pribehovo pomerne slusny gulas. Inac, nebol to skor mithril chainmail, co dal Bilbo Frodovi? :) I ked z beskaru, pomedzi kruzky nejake ten laser asi prenikne, ci? :) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • V kantýně v Mos Pelgu (Freetownu) je v tomto díle vidět jejich nový interiérový prvek: žebra Kryatského draka, kterého zdejší lidé pomohli porazit v druhé sérii seriálu The Mandalorian (od r. 2019). (Sidarius)
  • Lovec odměn, který se objeví na konci epizody, není nikdo jiný než Cad Bane. Ten debutoval v Klonových válkách (od r. 2008), kde mimo jiné vzal i mladého Boba Fetta do svého gangu. Objevil se také v The Bad Batch (od r. 2021), kde lovil Omegu, poslední čistý genetický klon přímo z genetické šablony Jango Fetta. Bobba byl první. (Veskoslav)

Reklama

Reklama