Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajemství jsou odhalena a Boba Fett se dozví novou informaci. (Disney+)

Recenze (68)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi rozporuplné pocity. Návrat některých postav patří do jiného seriálu, navíc i v Mandarinkovi jsem považoval tyto pasáže za superfans cameo service. Na mě to prostě nefunguje, protože vím, že jde o fake. A tady navíc i zbytečně rozvláčný fake. Nicméně jsem ochoten přivřít ústa, protože jsem dostal dárek v podobě postavy, která se mi moc líbila v CW a kterou považuji za superpadoucha. Teď už mi chybí jen nejmenovaná sithská učednice, tč. bez mistra, která snad bude zatápět Kenobimu. Na můj vkus je tento díl jako vagón nacpaný hračkami...který je ale součástí nesprávného vlaku. Jakožto epizoda seriálu o Bobanovi, dost o ničem. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najlepšia časť, ktorej ale stále do plného počtu chýbalo veľa. Prvá polovica s tréningom sa príliš naťahuje, chýbajú jej poriadne dialógy. Druhá polovica je naopak zábavná a štýlová, potešil ma v nej aj návrat jednej známej postavy z Clone Wars. Nerozumiem len tomu, prečo v posledných dvoch epizódach seriál o Boba Fettovi úplne vyškrtol zo scenára hlavného hrdinu. ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejlepší díl Boby Fetta. Je trošku paradox, že v těchto dvou epizodách si Fett ve svým seriálu absolutně nezahrál. Jenže Book of Boba Fett není tak úplně jen o Fettovi, ale o provázanosti s příběhem Mandaloriana a částečně i jako příprava na 3 sérii Mandy. Takže za mě super. Co si ale Grogua vybere, na to si musíme počkat. ()

lookin328 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další perfektně odvedená Star Wars práce, z těchto materiálů by se měly všichni Abramsové, Johnsonové apod. učit, jak se to dělá a co jsme po nich před lety chtěli. Epizodě nemohu nic moc vyčítat, snad jen to, že už je to skoro dva díly v seriálu co se jmenuje The Book of Boba Fett, kde není Boba Fett. Minulý díl mi nevadil absolutně vůbec, v tomto už jsem se přistihl, že bych tam toho Fetta chtěl víc. Přitom by stačilo kdyby za tím (Spoiler) Marshallem letěl hodit talk taky a hned by to vypadalo jinak (Konec spoileru). Jinak všechny překvápka parádní, jsem opravdu rád, že tohoto mohu být jako fanoušek Star Wars svědkem. Už sem ani po tom počátečním Disney marastu nedoufal... 4 z 5. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední dvě epizody kdekdo namítá, že je to moc Mando a málo Boba, každopádně podobné výtky jsou trochu mimo. Naopak, symbiotické zpracování materiálu je výbornou volbou, která umožňuje širší rozprostření vyprávění, aniž by kdokoliv významněji trpěl. Tenhle spin-of byl koneckonců s Mandalorianem od prvopočátku úzce spjatý - v Mandalorianovi začal, s Mandalorianem tematicky souvisí, v Mandalorianovi byl oficiálně ohlášen a pokud bude třeba, v budoucnu se od Mandaloriana osamostatní. Vzhledem k tomu, že Fettova linie aktuálně směřuje k jedinému cíli, kterému je věnována péče dostatečná, není ani druhý odklon do bratrských vod na škodu. Pokud by se k bratříčkům v dalších seriálech nezaujatě přidala ještě nějaká ta sestřenka a synovec, buďme rádi. A zbytek? "I will give you a choice." - je až paradoxní, jak silný tenhle moment byl v kontextu příběhu, v němž zjevně nepřehodil výhybku vypravěč (Kathleen Kennedy, jdi se bodnout). ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Lovec odměn, který se objeví na konci epizody, není nikdo jiný než Cad Bane. Ten debutoval v Klonových válkách (od r. 2008), kde mimo jiné vzal i mladého Boba Fetta do svého gangu. Objevil se také v The Bad Batch (od r. 2021), kde lovil Omegu, poslední čistý genetický klon přímo z genetické šablony Jango Fetta. Bobba byl první. (Veskoslav)
  • V kantýně v Mos Pelgu (Freetownu) je v tomto díle vidět jejich nový interiérový prvek: žebra Kryatského draka, kterého zdejší lidé pomohli porazit v druhé sérii seriálu The Mandalorian (od r. 2019). (Sidarius)

Reklama

Reklama