Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odhalená tajemství, zlomená srdce a nečekané rozuzlení. Tuhle partu kamarádů čeká hodně divoká oslava Silvestra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tak to je jasný masakr pro určitou skupinu diváků, kterým je tak hodně pod 30 let. Nemůžu tvrdit, že mě určité scény nepobavily, ale celkově je to opravdu pro náctileté. A pro ty bych řekla je to vtipné. Ať je to paralelní svět nebo ten jiný, vždy to dopadne stejně, poněvadž karma je zdarma a funguje kdekoliv a kdykoliv. Za mě 75% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pokud je vám zhruba mezi 13 a 17 roky a máte mozek v rozkroku, tak v tomhle novém polském komediálním snímku, který lze shrnout slovy >víno, ženy, zpěv, krev< možná najdete svůj "film roku". Pro ostatní to bude neškodná zábavná taškařice, na zabití nudy dobrý. Netlfix každopádně tímhle střelil gól, pro jeho teenage cílovku ideální věc - u tohodle jednoznačně platí, že je to debilní, a proto se to bude líbit. Jenom by mě teda zajímalo - kolik se do v tomto snímku použitého typu zbraně reálně vejde nábojů? :D ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je nejvíc top film za poslední dlouhou dobu a o to více překvapující je, že se jedná o Polsko. Na poláky příjemně "americké", barevné, sakra poutavé a herecky výborné. Film se nedá zařadit do žánru, ale kdybych už měl nějaký říct, je to určitě ulítlá komedie o partě lidí na párty, jejich propletených osudech plus se spoustou krve, originálních nechtěných vražd, alkoholu, sexu a smíchu. Od srdce jsem se smál od začátku až do konce, postavy mě doslova rozválcovaly (mexikánec modlící se k bohu, holka s horoskopem, dvě nymfomanky...) a výsledek je povinnost pro každého. Už dlouho jsem nenašel tak originální a skvělou věc, která by dokázala bodovat naplno ve všech stránkách filmu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica bola veľmi zaujímavá a vtipná a keby to ostalo takto ladené až do konca, šlo by o výnimočnú komédiu. Ostalo však len pri naladení, potom sa to začína zamotávať do vulgárnosti a násilia a zbytočné náboženské vsuvky humorné neboli. Film je dobrou pripomienkou pre ďalších filmárov, že menej je niekedy viac a ak to v nejakej fáze začnete síliť, potom sa kvalita stráca. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Slyšel jsem film popisovat jako Prcičky pro novou generaci, začátek filmu mě ale totálně šokoval úplně jinou žánrovou skladbou, naštěstí jen na 10 minut. Pak se ale postupně začnou rozehrávat karty, přituhovat a následuje naprosto kulervoucí finále, které u mě vyšvihlo film na 4 hvězdy a jedná se o jedno z nejlepších finále, co si jen za dlouhou dobu dokážu vzpomenout. Netflix bych si kvůli tomu nepředplácel, ale pravděpodobně jej už máte, takže směle do toho. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama