Reklama

Reklama

Hon na čarodějnice: Za lásku a svobodu

  • Německo The Witch and the Ottoman (více)
Trailer

Obsahy(1)

V temném světě násilí a lží osvobodí Osman odsouzenou čarodějnici z hranice, aby s ní začal nový život. Ten ale nebude jednoduchý... (TV Prima)

Recenze (6)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kostýmy super, duch doby a atmosféra tiež celkom vyšla, ale príbehovo to je dosť prázdne. Celé sa to tlačí len na ukážku náboženského útlaku a na jeho pozadí je romantický príbeh multi-kulti. A áno, tie spomalené zábery tu nemuseli byť. Alebo vlastne museli. Inak by mal film asi 50 minút. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pekna stylizovana zanrovka z Nemecka se sklonem k lehke komedii (mozna nechtene). Pekne zahrana Xenii a Erkanem. Prostredu a zvlastni efekty take ok. Trochu spadnul retet motivace film dokoukat. Pritom pribeh mel pribeh mel potencial. Hlavne kvuli slabym dialogum a hroznemu konci davam 30%. Zde by se hodil zert z nemecke komedie roku Uz je tady zas, kde probuzeny Hitler vyjde na ulici se stanky rychleho obcerstveni a prohlasi "Nevedel jsem, ze se Turecko take zapojilo do valky a ze ji dokonce vyhralo". ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nad mučením a súdom prevláda romantická linka medzi turkom a čarodejnicou. Skoro až rozprávkovo natočené, pre deti, nie ako reálny študijny materiál. 1 z 5 ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Komisař Rex Gedeon Burkhard jako šlechtic, který ve svém revíru honí jednoho Turka a Xenii Assenza obviněnou z čarodějnictví. Fajn dobový vizuál, výborný Gedeon, pěkné kostýmy a zajímavý námět, ale celé to sráží scénář, který je rozsahem obsahu na úrovni Večerníčku a provedení na úrovni inteligence a žánru jihoamerické telenovely. A ta televiznost za pár euro, kdy tam běhá pět lidí taky snižuje hodnocení. Závěrečná tak nějak okopírovaná z temnějšího Sletu čarodějnic (2020), je zajímavá. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 2/10 ... Celkový dojem: 3/10. ()

Reklama

Reklama