Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní společnost ovládá kult krásných žen. Betty má smůlu. Se svými tlustými brýlemi, špatnou pletí a nemožným účesem se mezi krásky rozhodně neřadí. Betty je prostě ošklivá. Betty pracuje v módním domě Eco Moda. Je pracovitá a zodpovědná a nesporně také schopná, ale krásy moc nepobrala. Betty je odsouzena do role chytré ošklivky, kterou její krásné kolegyně neustále ponižují; cítí se osamělá a touží po lásce. Zamiluje se právě do toho nejméně dostupného muže - samotného prezidenta společnosti, syna jejího zakladatele a velkého záletníka Armanda Mendozy... (Pawlinkaaa)

(více)

Recenze (204)

kleopetra odpad!

všechny recenze uživatele

Nejenom ošklivá, ale taky hloupá, když se neumí pořádně učesat, sehnat si lepší brýle a něco na sebe, co by nevypadalo jako pytel od brambor. Když přijde do firmy, která obchoduje s oblečením, tak jak je možné že jí to trvá tolik dílů???????????? Blbost, že moc krásy nepobrala. Jen to úspěšně maskuje, což je vidět od začátku seriálu. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Ehm, opět jsem pravidelně sledoval a jedná se o nejzábavnější a nejmilejší telenovelu, kterou jsem viděl. Rozhodně lepší než druhá řada Ecomoda, kterou jsem také sledoval a musím uznat, že jsem se těšil, až Ana María Orozco ukáže svou krásu a ano, nádherná je. Komediální seriál se zapamatovatelnými hláškami: "mám tři semestry na San Marinu.." hodnotím třemi hvězdičky... Intro: http://www.youtube.com/watch?v=zKAk87MiDDY ()

Reklama

dinho_ 

všechny recenze uživatele

Několik dílů jsem shlédl. - Z nudy. A byl jsem natom "závislý", i když se to natahovalo jak kaše a nic převratného to nebylo. Existují ještě horší telenovely. Dvě hvězdičky dávám zato, že jsem vydržel sledovat několik dílů a celkem mě to nenudilo. Nevím, co by to s mým žaludkem udělalo teď, ale před lety bych to na 15% rozhodně neviděl, spíše něco kolem 50. Jinak nechci někomu šahat do svědomí, ale někteří z vás hodnotících jste neviděli ani jeden díl a odpad dáváte už na základě žánru - telenovela. ()

messiah odpad!

všechny recenze uživatele

A vo co ku**** šlo tady? O příběh který by se vešel do jednoho dílu. Z krásky přestrojené za ošklivku se stane kráska. Jak romantické...nicméně tady jsem naštěstí viděl jen pár, nebo možná tři necelý díly ze začátku a ostatní vím od těch úchyláků ze střední...někteří na to koukali pravidelně a bez donucení :D ()

Mercilonka 

všechny recenze uživatele

Když se dívám na hodnocení tady a na IMDb, tak jsem si akorát potvrdila, že češi nesnáší telenovely už jen z principu. Nejsem romantická duše a i přesto jsem seriál sledovala a čekala na den, kdy se Betty promění v labuť a zlo bude potrestáno :D Ale ne, u televize mě koval humor a hlášky, které padaly v každém dílu. Jako jedna z mála telenovel co jsem viděla mi takhle přijde nenásilná, netlačí na pilu a není v ní tolik neuvěřitelného. Tady je bohatý prezident společnosti, který Betty přehlíží, až pak pozná jaká je a zamiluje se. Proměna v "kočku" je jen třešňička. Jiné telenovely jsou postavené na systému "Ach, já tě miluji, ach nemůžeme spolu být, ach ach." Tohle je odpad. Ale Betty? Ne, ani náhodou. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • V Ekvádore mala telenovela taký úspech, že kvôli jednej časti dokonca prerušili oficiálne stretnutie vlády. (krasomama)
  • Seriál se vysílal v 15 zemích světa. (HappySmile)

Související novinky

Můj další řecký příběh

Můj další řecký příběh

23.06.2006

Existuje mnoho příběhů o ženách či dívkách, které z ošklivé kačeny se změnily na krásné labutě. Za všechny třeba Ošklivka Betty, Když jedna bota sedí, Popelka (a všechny ty filmy na ní založené,… (více)

Reklama

Reklama