Reklama

Reklama

Operace Poštmistr

  • USA The Ministry of Ungentlemanly Warfare (více)
Trailer 1

Britská armáda pověřuje během druhé světové války skupinku ošlehaných vojáků zakročením proti německým silám daleko za nepřátelskou linií. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (138)

Flopik 

všechny recenze uživatele

No tak keď prižmúrim obe oči, tie 4* si to odnesie, inak ale popravde sklamanie. Čakal som oveľa viac akčnú režbu. Nato, že má film 2 hodiny sa tam hlavne kecá, kľudne by som si vedel predstaviť vypustiť určité časti. Nemcov sa naša partička  nazabíja dostatok, nie je to  však dosť strhujúce. Vidíme to hlavne vo finále, kde sa proste chodí, strieľa, bojuje so sekerou, ale vám to je tak nejak jedno. Postavy fajn, ale je ich toľko, že priestor dostávajú dosť málo. A to dokonca aj tie hlavné. Natočené krásne, soundtrack super a rozhodne v Žánri chýba komédia. Dráma teda ani pri najmenšom, to sa niekto sekol. Baviť to baví, ale mohlo to byť oveľa lepšie. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Sbal prachy a vypadni a Podfu©k. Dva kousky, které Guyi Ritchiemu kdysi zajistily kultovní status. Do vzduchu jsem ale vážně neskákal. Jeho Sherlockové Holmesové mě rovněž nestrhli, Král Artuš nezaujal, přesto pak solidně potěšil s Aladinem nebo nadchnul stylovým a přímočarým Rozhněvaným mužem. Mdlá Operace Fortune pak pro mě zase znamenala solidní přešlap. Prostě Ritchie, nahoru dolů. A teď se zase držíme dole. Scénář nestrhnul, postavy jsou zaměnitelné, inspirace Tarantinem je až zoufale okatá, přitom tomu chybí nějaký vizuální highlight, nějaká pamětihodná scéna, kvůli které bych si to chtěl s chutí pustit znovu. Máme tu britskou skupinu žoldáků, která má přidělat pár vrásek na čele a ideálně rovnou pár děr do těla nacistům, Ritchie nám to místy servíruje stylově a místy brutálně, ale o trefu do černého rozhodně nejde. Chybělo mi víc humoru, chyběly mi energičtější herecké výkony (čest výjimkám, zejména Alan Ritchson). A dialogy jsou ve výsledku stejně prázdné a nezajímavé jako repetitivně padající těla nepřátel. Drobné detaily ještě jaro nedělají. ()

Reklama

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Nejtuctovější snímek, který Guy mohl poslat na naše obrazovky a nejlepší rozhodnutí, že se to vyhne kinům. Je to dobrý (v rámci pirátské projekce v pohodlí pracovního sedla online během směny) ale platit bych za to určitě nechtěl. Akce takového rozsahu, že její důležitost zapomeneš ještě v průběhu filmu, spolu s postavami, které si nezapamatuješ jak jménem, tak jejich významem pro film celkově. Jediný co víš je to, že je tam Cavill, Reacher a silný pocit, že to mohlo být skutečně dobrý. Více shrnuli kluci v Moviezone. Je to zbytečný film, který Guy to nenatočil pro lidi, jakožto spíše pro sebe, což mu nemůže mít nikdo za zlé. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ikdyž nejde o nic převratného, pořád je to fajn stylová a zábavná Ritchieovka s výborným cástingem.Britská armáda naverbuje skupinu žoldáků, aby způsobili trable náckům a zabíjení nácků je vždycky fun, jen škoda, že teda bez Erka, protože jak to Alan začne řezat nožem, tak tam krev bolestivě chybí.Herecký cásting je působivý. Vládne Cavill a Jack Reacher ( který je film od filmu lepší), Sex symbol Eiza Gonzales neomrzí nikdy, potěší i Till Schweiger v roli nácka. Má to velmi zábavné tempo, příjemnou zábavnou a stylovou akci a není ji zrovna málo, dějově to není tak výživné a napětí či atmosféra není tak úderná jak třeba v Tarantinových Parchantech, ti zkrátka byli jinde, ale bavil jsem se zkrátka dobře a tuhle partu si nejde neoblíbit. 75% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Velmi se zlobím na absentující marketing studia Lionsgate, kvůli němuž si můj velmi oblíbený režisér Guy Ritchie připíše již několikátý propadák v řadě. Film se skoro nerozluštitelným názvem mě strhl tím způsobem, že jsem si svébytný rejžům nadhled v akčních scénách velmi užíval, cca v polovině tempo zvolní a je to slabší, ale závěrečná vyvražďovačka opět vše vrátí do správných kolejí. A má v tom dle očekávání prsty na spoušti účtočné pušky Henry Cavilla a luk čím dál oblíbenějšího Alana Ritchsona, což jsou další dva lidi, kterým ten propadák taky hrozně nepřeju. A vlastně mě až šokuje, jak smíšené ohlasy tato očekáváná novinka má a snad ještě dojde k narovnání. Budu jen doufat, že nápravu si film vyslouží později (vlastně už nyní, bohužel) na VoD, protože v kinech se prakticky neohřál. Velká škoda a snad to Ritchieho nezastaví. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Skutečné operace Postmaster se zůčastnilo 11 členů Small Scale Raiding Force, 4 členové Special Operations Executive a 17 místních dobrovolníků. Během operace nepřišel nikdo z nich o život. (Maulincio)

Související novinky

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

19.01.2024

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) v posledních letech nabral velmi zdatné tvůrčí tempo. Zatímco v loňském roce stihl představit v kinech akční komedii Operace Fortune: Ruse de… (více)

Novinka Guye Ritchieho nabírá parádní obsazení

Novinka Guye Ritchieho nabírá parádní obsazení

03.02.2023

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) je v posledních letech neuvěřitelně produktivní. Od roku 2019 poslal do kin pět filmů, šestý se začne točit za měsíc, v záloze už má… (více)

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

04.11.2022

Jako by těch bizarních filmových zpráv nebylo v poslední době dost, přišli nyní tvůrci dvou posledních Avengers filmů a taky snímku The Gray Man na Netflixu Anthony a Joe Russo s odhalením, že jejich… (více)

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Reklama

Reklama