Reklama

Reklama

Obchoďák smrti

  • Česko Obchodní dům hrůzy (více)
Trailer

Protector je název nového robota pro ochranu obchodního centra. Konstruktér vytvoří tři prototypy, které mají za úkol ochránit centrum před krádežemi a zneškodnit případné zloděje bez poškození zdraví a života. Problém je ale v tom, že když se zavřou bezpečností vrata obchodního domu, Protectory začnou pronásledovat skupinu lidí, která v objektu zůstala. A bohužel nejsou ani zdaleka tak neškodní, jak se zpočátku zdálo. (IFA movie)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Roboti, a obzvlášť ti vraždící, byli tehdá v kurzu, tak chtěl svojí troškou do mlýna přispět i sám Wynorski - samozřejmě s grácií sobě vlastní. A tak tu máme hned trojici pásových plecháčů, kterým se to v obvodech trošku porouchá a v nákupáku po zavíračce začnou kydlit nadrženou mládež. No a protože Jim asi neměl ve svojí kategorii konkurenci, dovolil si tu svoje pozdější trademarky: třeba hezký holky, jejich ještě hezčí kozy a nadhled, jemuž by záviděl i mistr Ed Wood. Laserové paprsky se tu odrážejí od zrcadla a holky mají lepší mušku než chlapi. Třeba. Kromě jedné ustřelené palice ale dojde i na hady a pavouky (yeeaaah), kultovního béčkaře Dicka Millera a bodycount se zastaví na čísle 8. Pro těch 76 minut slušná braková zábava, pokud se tedy neberete moc vážně. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Samotné nakupování je pro mě vždycky hrozný horor. Jak si mám vybrat z milionu věcí, které se všechny tváří úplně stejně? A pak ještě vystát pořádnou frontu? Pche. Takže jsem čekal, že z hororu odehrávajícím se v nákupním centru polezu po zdi. Nestalo se. Chopping Mall je roztomilý (Opravdu pro to nemám jiné slovo) trash, který nejvíc doplácí na to, že na začátku vůbec nepředstaví hlavní postavy, takže po mně nikdo nemůže chtít, abych se bál o frajera, který pracuje na žvýkačce takovou rychlostí, že jsem každou chvílí čekal, kdy si vyhodí čelist a který se najednou objeví na scéně, bez nějaké představovačky, která by mě donutila mu fandit. A strach rozhodně nenaženou ani robůtci, kteří vypadají jako kříženci Aplhy ze Strážců vesmíru a Čísla 5. Největší problém je, že selhává i komediální část, která by v takovém případě měla přebíjet tu hororovou, ale dobrých vtipů či zajímavých úmrtí se člověk nedočká a tak si všímá takových zbytečností jako jsou stupidní dialogy a podivné chování některých postav (Proč vystrašená dívka rozbije horní část výlohy, když pak vymlátí i dolní panel skla a proleze právě spodní částí?). Přesto za 80s hudbu, pěkné dudánky a krátkou stopáž dávám 2*, i když to nebyla taková sranda, jaká by se dala čekat. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem jestli dát 2 nebo 3 ale tohle si fakt ty tři hvězdy nezaslouží. Je to nehorázný béčko ale to mě nijak nevadilo já béčka rád ale ty roboti vubec nenaháněli hrůzu to spíš ty pavouci co se tam na minutu objevily a jinak jsem asi koukal na sestřihanou verzi páč jsem to měl jen na hodinu a šestnáct minut. Jediný co mě na filmu uchvátilo byla explose hlavy, béčkový herec Dick Miller a že na konci byl najednou den. Thank you, have a nice day. ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Tak nevím jestli bych tohle nazval hororem. Spíše takovou hororovou komedií. Místo toho abych se snad bál, musel jsme se spíše smát. Děj je prostinký a atmosféra také chabá. Tři vraždící roboti-hlídači, se pokouší zlikvidovat několik opozdilců v nákupním středisku. Nechybí klasické stylizace účastníků a vyvražďovačka může začít. Jednu hvězdu dávám za „komediální prvky“ nikoliv za ty hororové. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Napadlo vás někdy, jak by to vypadalo, kdyby se Číslo 5 po zásahu bleskem nestal živým, ale zbláznil se a zmagořil? Tak přesně tohle napadlo Jima Wynorského a natočil o tom film. Klasickou osmdesátkovou levnou a jednoduchou sci-fi horrorovou řežbu plnou koziček, prdelek, rozstřelených hlav, holek házejících molotovovy koktejly a vraždících robotů metajících laserové paprsky. Prostě něco sice tupého a brakového ale naprosto a zcela účinného. Na tomhle jsem vyrůstal, to se mi jednoduše nemůže nelíbit. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (14)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě krátká scéna s jedním z robotů. (fisus)
  • Jim Wynorski si chcel na vlastnej koži vyskúšať prácu kaskadérov, a tak sa nechal vyhodiť z druhého poschodia supermarketu, pričom si zlomil rebro. Nikomu zo štábu sa však o tejto nehode počas natáčania nezmienil. (beso74)
  • Natáčení probíhalo převážně v obchodním centru Sherman Oaks Galleria v Los Angeles v americkém státě Kalifornia. (Terva)

Reklama

Reklama