Reklama

Reklama

Obchoďák smrti

  • Česko Obchodní dům hrůzy (více)
Trailer

Protector je název nového robota pro ochranu obchodního centra. Konstruktér vytvoří tři prototypy, které mají za úkol ochránit centrum před krádežemi a zneškodnit případné zloděje bez poškození zdraví a života. Problém je ale v tom, že když se zavřou bezpečností vrata obchodního domu, Protectory začnou pronásledovat skupinu lidí, která v objektu zůstala. A bohužel nejsou ani zdaleka tak neškodní, jak se zpočátku zdálo. (IFA movie)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Číslo 5 žije a jeblo mu v plechovici, takže zaKILLuje každého, koho nájde v obchoďáku po záverečnej. Kurva, to boli časy! Teenageri ešte zvládali párty bez toho, aby sa osvecovali obrími displejmi, Barbara Crampton ukazovala kozy a Jim Wynorski točil ZÁBAVNÉ béčka, ktoré nevyzerali ako lacné porno. Tie časy sú bohužiaľ už nenávratne preč, ale tie filmy (nám) tu našťastie ostali. ()

folklorman 

všechny recenze uživatele

Pár cákanců krve, nějaká ta rozbitá výloha a spousta praštěných dialogů. Roboti určení k ochraně vybavení obchodu zešílí a začnou vraždit zaměstnance. Vzhled robotů na rok 1986 nevypadá zle, ale ke konci jsou ty nekonečné pohledy (na ty roboty) dosti únavné a otravné. Typické herecké obsazení opět vystihuje nízký rozpočet a svou debilitou snižuje kvalitu - už tak průměrného filmu. Nějaké to gore ani nestojí za řeč. Jediný povedený kousek v této problematice bude asi ta ustřelená hlava. Chopping Mall bych zařadil mezi slabší průměr. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Je aj iný film s týmto názvom v tejto databáze a má aj ten istý rok výroby. Ale jeden je slušne zábavná scifi monster lahôdka a táto zas zabŕda do filmov, ako je Terminátor či číslo 5 žije. I keď je tu veľa naháňačiek, sympatických tvári a budú i nejaké ľahké nahotinky aj tak celkovo film nemá čo ponúknuť. Hlavne po gore stránke okrem jednej vybuchujúcej hlavy, toho tu veľa nebolo. Postavy sa chovali presne tak, aby čím rýchlejšie pošli, to celkom i chápem. Preto film ma slušný spád, príjemnú stopaž a tak nuda nehrozí. A keď si náhodou na začiatku tipnete, kto to prežije, určite to budú oni, režisér to nekomplikoval. A za aspoň chvíľkové odohrávanie v zverimexe má u mna film silnú 3*, to tam dosť prekvapilo, že do takéhoto filmu sa vmestilo i toto. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Napadlo vás někdy, jak by to vypadalo, kdyby se Číslo 5 po zásahu bleskem nestal živým, ale zbláznil se a zmagořil? Tak přesně tohle napadlo Jima Wynorského a natočil o tom film. Klasickou osmdesátkovou levnou a jednoduchou sci-fi horrorovou řežbu plnou koziček, prdelek, rozstřelených hlav, holek házejících molotovovy koktejly a vraždících robotů metajících laserové paprsky. Prostě něco sice tupého a brakového ale naprosto a zcela účinného. Na tomhle jsem vyrůstal, to se mi jednoduše nemůže nelíbit. ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Tak nevím jestli bych tohle nazval hororem. Spíše takovou hororovou komedií. Místo toho abych se snad bál, musel jsme se spíše smát. Děj je prostinký a atmosféra také chabá. Tři vraždící roboti-hlídači, se pokouší zlikvidovat několik opozdilců v nákupním středisku. Nechybí klasické stylizace účastníků a vyvražďovačka může začít. Jednu hvězdu dávám za „komediální prvky“ nikoliv za ty hororové. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (14)

  • Režisér Jim Wynorski poskytol svoj hlas trom robotom Protektorom. (beso74)
  • Natáčení probíhalo převážně v obchodním centru Sherman Oaks Galleria v Los Angeles v americkém státě Kalifornia. (Terva)

Reklama

Reklama