Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina, láska, smrt i katastrofa, která doslova visí ve vzduchu. Absurdní komedie režiséra Noaha Baumbacha, nominovaného na Oscara. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (137)

elanius 

všechny recenze uživatele

(49/2023) / Bolo jasné, že tento film bude rozporuplný, a to sa aj potvrdilo. Kopa, kopa dobrých nápadov a väčšinou mi tieto originálne kusy sadnú. Tentokrát sme sa ale nenašli. Prišlo mi, že film je proste vo všetkých ohľadoch nedorobený a hlavne nekonzistenstný. Vôbec som si nič nevedel za celú dobu z filmu užiť, aj keď čiastkové scénky a nápady boli dobré. Herecky Adam Driver v pohode, podľa mňa najsvetlejší moment. Uvidíme, čo režisér prinesie nabudúce. Aj napriek sklamaniu, myslím, že sa ešte nejakej pecky od neho dočkáme. (6/10) ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Mám rád dobré divné filmy a toto je jeden z nich. Či už vďaka postavám,  situáciám,  dialógom alebo záverečnej tanečnej scéne. U mňa to fungovalo z opäť sa mi páčil Adam Driver, ktorý bol rozpoznateľný čo sa hereckého prednesu týkalo, ale opäť dokázal svoju postavu obzvláštniť niečím novým. Avšak nie vždy išlo všetko pomasle, takže záverečný verdikt 6,8/10. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

s Baumbachem to mám buď a nebo. Buď mě úplně dostane jako v Manželské historii a nebo mě naopak mine jako se mu to povedlo s Greenbergem. White Noise je bohužel ten druhý případ. Herecky a řemeslně mu sice není co vytknout, ale obsah mu bohužel vůbec nedrží pohromadě a průběžně se mu rozutíká na všechny světově strany jak děti na matějské. Určité detaily jsou sice fajn, ale ani ty nezachrání fakt, že k tomu všemu má White Noise pocitově asi tak čtyři hodiny. Holt méně je někdy více a i když chválím Netflix, že dává velkým režisérským jménům prostor, trocha dramaturgie by se občas dost hodila...50% ()

Rathalos odpad!

všechny recenze uživatele

Reziserovi a zaroven aj scenaristovi Noahovi Baumbachovi zjavne je*lo v gebuli a natocil totalnu konverzacnu kok*tinu,kde sa melie hubou uplne z cesty,nema to ani hlavu,ani patu,po 35 minutach som to musel vypnut,lebo to sa nedalo pozerat,ani pocuvat,Amerika je vazne krajinou neobmedzenych moznosti,aj pi*ovina prvej triedy moze byt nominovana na Oscara,len totalne nechapem dovod,ze preco,nedava to zmysel,odpad velkych rozmerov...:⁠-⁠) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Noah Baumbach sa tu zrejme chcel poopičiť po nedávnej, vynikajúcej sociálnej satire DON´T LOOK UP. Viacmenej to prepískol a chcel sa v konzumnej spoločnosti hrabať ešte viac, a to hlavne formou ´´intelektuálnych´´ dialógov, z ktorých sa človeku chce, vďaka ich prvoplánovistosti, hneď smiať. Nieje všetko zlato, čo sa blyští a Netflix by mal nájsť už konečne sito, na zbytočné scenáre. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (9)

  • Počas nakrúcania filmu náhle zomreli až traja členovia štábu. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Kantone, Cleveland Heights, Dorset, Hiram a Wellington (Ohio, USA) a v San Franciscu a San Leandro (Kalifornia, USA) od júna 2021 do januára 2022. (Arsenal83)

Související novinky

George Clooney spojí síly s Adamem Sandlerem

George Clooney spojí síly s Adamem Sandlerem

15.12.2023

Čeká nás dosud nevídané spojení. Oblíbení herci George Clooney a Adam Sandler se vůbec poprvé společně objeví na velkém plátně díky novému filmu vznikajícímu pod hlavičkou streamovací služby Netflix.… (více)

Nový Star Wars seriál nabírá další hvězdu

Nový Star Wars seriál nabírá další hvězdu

07.09.2022

The Acolyte, nadcházející Star Wars seriál zasazený poprvé do období dávno před prequelovou trilogií v éře tzv. High Republic, nabírá další hvězdnou posilu. K dříve oznámené Amandle Stenberg … (více)

Reklama

Reklama