Reklama

Reklama

Bílí zabijáci

  • USA Shark Zone (více)

Obsahy(1)

Strážce pláží Dean Cochran se před časem jako jediný z týmu potápěčů ubránil útoku žraloků. A tak když žraloci opět napadnou koupající se lidi, okamžitě naléhá na starostu, aby pláže uzavřel. Jenže město je na turistickém ruchu závislé... (oficiální text distributora)

Recenze (68)

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

WOW !!! Tak tohle byla adrenalinová bomba, jak prase. Film začíná dost růžově, dlouze nám představuje postavy, které za dvě minuty chcípnou a divák tak má skvělý přehled o tom, kdo se jak jmenoval. Žraločí zabíjení je ukázáno zcela realisticky a odpovídá době vzniku. Ještě teď se nemohu vzpamatovat z tak brutálních vražd (bublání vody, vylití červeného barviva do bazénu, dřevěná "ukousnutá" noha). Šmrc dodávájí filmu zcela logické události, například komunikace potápečů přes vysílačku, ačkoliv mají všichni ucpané huby kyslíkovým náhubkem. Tvůrci si dávali záležet na filmových chybách, takže skoro žádnou "nevidíme". Možná až na záchranu potápeče z hlubokého oceánu pomocí spuštěného lana z helikoptéry (jen málokdo si díky pětiminutovému záběru nevšiml, že vedle plavajícího potápeče je plouvoucí rampa, na které celou dobu seděl, než se spustila klapka). Zkrátka film jak řemen. Jako komedie zcela geniální, jako "horor" o žralocích naprosto amatérské. 0% 07.04. 2010 ()

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně trapný pseudohoror. Co se mi líbilo, ale filmu to nemohu připsat jako plusové body, jsou záběry žraloků, ale podle kvality to museli zkopírovat z nějakého dokumentu. Dvě zásadní věci, krom hromady nelogických, trapných a ubohých věcí a chování především hlavního hrdiny... Opravdu žraloci nevydávají žádné zvuky. A už vůbec ne, vrčení. A komunikace mezi potápěči byl vrchol trpanosti a debility tvůrců. Prchnout před žralokem z klece do vody nemělo chybu. Pseudoodborník na žraloky byl totální idiot a neznalec. A vůbec chování všech lidí bylo na hraně ne s realitou, té se to ani nedotklo, ale s únosností... Neuvěřitelně trapný film. Ubohost první kategorie. ()

Reklama

PlutisMovie odpad!

všechny recenze uživatele

Asi půlku filmu jsen sledoval pro prdel, pak už se to ani pro tu prdel nedalo. Spousta prvků mi ale vykouzlilo úsměv na tváři. Třeba žraloci zvuky s největší pravděpodobností nějaké kočkovité šelmy, nebo rozhovory mezi potápěči když měli skousnuté náhubky mezí zuby. "nejdůležitější při potápění je komunikace". Ve filmu v podstatně nic nedává smysl, dokonce ani rozhovory. Kdo to kdy viděl ze se jednu chvíli baví o žralocich a ve zlomku vteřiny zas o zelenině. Naštěstí jsem si ten film pustil na nova cinema s tim ze nemam co dělat a ze to je sračka. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Jako já snesu hodně, dá se říci, že jsem přeborníkem snůšky, ale takovéto vejce by rozervalo kloaku i onačejším prdeláčům. Bez jakékoliv nadsázky bych rád potenciálního diváka varoval, že Bílí zabijáci jsou špatným pokusem albánské mafie o proprání peněz z prodeje rozličných drog. Bohužel totiž spořivý Balkánec škudlil na výplatách, pročež všechny bulharské ochotníky, herci či scenáristy počínaje, poradci a střihači konče, zadotoval právě oním šmakovným běloskvoucím práškem. A je to tak trošičku znát, neboť ansámbl nelenil a plat prohnal rypákem již během točby. Jako třešničku na monstrózní sračce distributor zapomněl uvést, že se jedná o parodii všech parodií futrál. Alespoň již vím, jak se pozná, že pod vodou fofruje mým směrem žralok. To se tak zvedne racek z hladiny, otočí hlavu doleva a odletí (vpravo) s výrazem ,,vyližte mi prdel, sjetí živkovové". Použito tuším třikrát. ()

Rebbit 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak zlý, na to jaké to má hodnocení, žraloci sice utočí jako delta force, ale pominul bych to, i to že některé záběry se opakuji a jde už o jinou scénu. Pokud film jako Megapiraňa může mít 23% tak tento film si zaslouží aspoň 2 hvězdy... Chtělo by to ovšem vypilovat konec, ten je vlastně o ničem... ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Film je oficiálně čtvrtým dílem série Žralok útočí, nicméně s předchozími snímky nemá společný už ani název. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama