foto

Willis Bouchey

  • nar. 24.5.1907
    Vernon, Michigan, USA
  • zem. 27.9.1977 (70 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Podporujte svého pistolníka!
Vyrovnávání účtů
1970 Dirty Dingus Magee
1969 Mladý Billy Young
Podporujte svého šerifa!
The Love God?
1967 Far Out West, The - a.z.
Return of the Gunfighter
1966 Follow Me, Boys!
1965 McHale's Navy Joins the Air Force
1964 Podzim Čejenů
Where Love Has Gone
1962 Incident in an Alley
Jak byl dobyt Západ
Muž, který zastřelil Liberty Valance
Panic in Year Zero!
Saintly Sinners
1961 Dva jeli spolu
Plná kapsa zázraků
You Have to Run Fast
1960 Five Guns to Tombstone
Sergeant Rutledge
1959 It Started with a Kiss
Kavaleristé
No Name on the Bullet
1958 Darby's Rangers
Ovčák
The Last Hurrah
1957 Beau James
Křídla orlů
Last of the Badmen
Mister Cory
The Garment Jungle
The Last Stagecoach West
The Night Runner
Zero Hour!
1956 Forever, Darling
Johnny Concho
Magnificent Roughnecks
Pillars of the Sky
The Forest Ranger (TV film)
1955 Big House, U.S.A.
Hell on Frisco Bay
I Cover the Underworld
Násilní muži
The Eternal Sea
The Long Gray Line
The McConnell Story
The Spoilers
Válečný pokřik
1954 Battle of Rogue River
Drum Beat
Executive Suite
Fireman Save My Child
Mosty na Toko-Ri
Suddenly!
Them!
Zrodila se hvězda
1953 Dangerous Crossing
Místo určení: Gobi
Odtud až na věčnost
Opasek na pistole
The Affairs of Dobie Gillis
The I Don't Care Girl
The President's Lady
Velký zátah
Zátah na Jižní ulici
1952 Anything Can Happen
Assignment: Paris
Belles on Their Toes
Carbine Williams
Deadline - U.S.A.
Just for You
Klepáním se neobtěžuj
Million Dollar Mermaid
Red Planet Mars
Return of the Texan
Washington Story
1951 Elopement

TV seriály

1971 Jimmy Stewart Show, The (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
F Troop (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
My Mother the Car (TV seriál)
1964 Baileys of Balboa, The (TV seriál)
Broadside (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
The Patty Duke Show (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
87th Precinct (TV seriál)
1960 Harrigan and Son (TV seriál)
Hot Off the Wire (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Buckskin (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Special Agent 7 (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Casey Jones (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Date with the Angels (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Men of Annapolis (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Dr. Christian (TV seriál)
Sheriff of Cochise (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
The Great Gildersleeve (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
Make Room for Daddy (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
The Pride of the Family (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Biff Baker, U.S.A. (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
The Fisher Family (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace