foto

Felix Solis

  • nar. 17.9.1971 (48 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Atlantic City
2016 Drew (TV film)
2014 Fugly!
Tinto
2012 Muž na hraně
Smrtelné lži
You're Nobody 'til Somebody Kills You
2011 Gun Hill Road
Weekends at Bellevue (TV film)
2010 Vem si mou duši
2009 International
Poslední cesta (TV film)
2007 Adrift in Manhattan
2005 Na konci světa
2004 Zloději paměti
2002 Impérium

TV seriály

2020 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Dynoman and the Volt (E03)
Charmed (TV seriál)
Curse Words (S02E10)
Guess Who's Coming to SafeSpace Seattle (S02E09)
Ozark (TV seriál)
Souboj šéfů (S03E04)
Ve válce (S03E01)
2018 Ten Days in the Valley (TV seriál)
Day 10: Fade Out (E10)
Day 9: Re-Cast (E09)
Tým SEAL (TV seriál)
Santa Muerte (S02E09)
Parallax (S02E08)
Outside the Wire (S02E07)
další epizody (4)
2017 Den za dnem (TV seriál)
Pride & Prejudice (S01E11)
MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Ten Days in the Valley (TV seriál)
Day 8: Against Type (E08)
Day 7: Breaking the Story (E07)
Day 5: Back To Ones (E05)
další epizody (6)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Smlouva (S07E12)
2016 Colony (TV seriál)
Yoknapatawpha (S01E06)
Geronimo (S01E05)
Blind Spot (S01E04)
další epizody (4)
The Family (TV seriál)
What Took So Long (E12)
Election Day (E11)
Fun Ways to Tell Boyfriend You're Pregnant (E10)
další epizody (12)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Výměna (S07E11)
2015 Policie Chicago (TV seriál)
What Puts You on That Ledge (S02E16)
Stoupenci zla (TV seriál)
V úzkých (S03E02)
Nová krev (S03E01)
Jak prosté (TV seriál)
Výpadky paměti (S03E16)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Umění války (S05E22)
Nová pravidla (S05E21)
Dobrá manželka (TV seriál)
Fetišista (S07E10)
Hail Mary (S06E11)
2014 Stoupenci zla (TV seriál)
Odpusť (S02E15)
Ticho (S02E14)
Sklizeň (S02E13)
další epizody (5)
Dobrá manželka (TV seriál)
Dramatics, Your Honor (S05E15)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Sidecar a spermicid (S06E10)
2013 Franklin a Bash (TV seriál)
Freck (S03E06)
2012 Made in Jersey (TV seriál)
Okrsek 22 (TV seriál)
Turf War (E13)
Samaritans (E12)
Ransom (E11)
další epizody (13)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Žárlivost (S02E22)
Na čem záleží (S02E11)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Opět u kormidla (S02E01)
Pro kufřík plný peněz (S01E15)
Army Wives (TV seriál)
Scars and Stripes (S04E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Na život a na smrt (S05E18)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Přeměna (S01E13)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Zastánci blahobytu (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Dluh (S07E01)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Nový příchod (S06E19)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Magnet (S16E14)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Bang & Blame (E07)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Ztráta (S05E04)
Oz (TV seriál)
A Failure to Communicate (S06E04)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Zlovolnost (S02E06)
2001 Západní křídlo (TV seriál)
Ways and Means (S03E03)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Št'astný poutník (S02E06)
Třetí hlídka (TV seriál)
Faith (S02E02)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vypadat jako jedna z nich (S01E03)
Právo a pořádek (TV seriál)
Hate (S09E10)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Harvest (S08E04)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Tinto

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Tinto

Host

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky