foto

Dominic Fumusa

  • nar. 13.9.1969 (49 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází (2016)

    - Zbraně, které má Rone (James Badge Dale), jsou puška AR-15 upravená od firmy Salient Arms International (Salient Arms International Tier One AR-15) a pistole Glock 19, taktéž upravená od Salient Arms International (Glock 19 Tier 1). Zbraně od této firmy z Las Vegass se také objevily ve filmech jako Transformers: Zánik (2014), John Wick (2014) a Práskač (2013). Kulomet, kterým Rone ostřeluje útočníky ze střechy, je M240B. Jack Silva (John Krasinski) je vybaven pistolí SIG-Sauer P226R a útočnou puškou Colt M4A1 s mířidly EOTech, laserovým označovačem AN/PEQ-15, baterkou Surefire. Tig (Dominic Fumusa) i Tanto (Pablo Schreiber) mají kulomety M249 SAW Paratrooper a útočné pušky M4A1 s mířidly EOTech, laserovými označovači AN/PEQ-15, baterkami Surefire. Tig  navíc používá granátomet Heckler & Koch HK69A1. Oz (Max Martini) i Boon (David Denman) používají bojové pušky Heckler & Koch HK417 s dvojnožkami Harris a teleskopickými puškohledem s CNVD a útočné pušky Colt M4A1 s mířidly EOTech, laserovými označovači AN/PEQ-15, baterkami Surefire. Glen Doherty (Toby Stephens) je vyzbrojen karabinou M4 Mk. 18 Mod 0 s holografickými mířidly EOTech XPS. (Maulincio)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fourplay
Human Affairs
2017 Making the Day
2016 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází
Staring at the Sun
The Wilding (TV film)
2015 Focus
2012 Delivering the Goods
Recalled
2011 One Fall
2010 Helena from the Wedding
2009 Malý New York
2008 Management
This Is a Story About Ted and Alice
2006 Chloe's Prayer
Výprodej
2005 Dealbreaker
2003 Přednosta
2002 Guru

TV seriály

2018 The Purge (TV seriál)
They Will Participate (E09)
Giving Time Is Here (E08)
Release the Beast (E04)
další epizody (5)
Goliath (TV seriál)
La Mano (S02E01)
Mrtvý bod (TV seriál)
Everlasting (S03E14)
2017 Dobrý boj (TV seriál)
First Week (S01E02)
Posedlý pomstou (TV seriál)
Leah (S01E08)
Ready (S01E02)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Záblesk světla (S06E04)
Smlouva (S06E03)
Muž v suterénu (S06E02)
další epizody (4)
2015 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Rukojmí (S05E16)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Krátce se pomodlím (S07E12)
Vnímáte mě, doktore Wu? (S07E07)
Dohoda (S07E02)
další epizody (4)
2014 Sestřička Jackie (TV seriál)
Sesterství (S06E11)
Ten s bonbony (S06E09)
Jako myš na sýr (S06E07)
další epizody (9)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Heroine (S01E24)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Duše (S05E10)
Srdce (S05E09)
Zapomeň na to (S05E08)
další epizody (8)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
The High Road (S02E06)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Horká a studená (S04E08)
Pomalu rostoucí obludy (S04E04)
Zeď (S04E03)
další epizody (4)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Street Revenge (S13E19)
2011 Sestřička Jackie (TV seriál)
Hluchý, slepý, nádor a test moči (S03E12)
Trénink s pálkou (S03E11)
Kašli na lemury (S03E10)
další epizody (11)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Spiraling Down (S13E10)
2010 Sestřička Jackie (TV seriál)
Roky služby (S02E12)
Co den přinese (S02E11)
Spící psi (S02E10)
další epizody (12)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Bohové a smrtelníci (S09E05)
2009 Kings (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Zdravotnictví a film (S01E12)
Automat na léky (S01E11)
Krvácení z nosu (S01E09)
další epizody (11)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
PTSD (S10E09)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Bratrství (TV seriál)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Vražedná čísla (TV seriál)
Krize identity (S01E08)
Kriminálka New York (TV seriál)
Zločin a provinění (S01E19)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Spravedlnost (S01E14)
Čarodějky (TV seriál)
Štěstí pro Čarodějky (S05E17)
2002 Taxík (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Prejudice (S12E10)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Paranoia (S02E14)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Štětka (S02E07)
Sex ve městě (TV seriál)
Úhlavní přátelé (S03E16)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Stalked (S01E08)
1993 Policie New York (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace